Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
i meni se to desilo,i ja sam se ziv us..o! ne moras pincetom,otvori poklopac,skini bateriju i imas prorez koji je i napravljen za to! gurni karticu olovkom! imas objasnjenje na poklopcu baterije iznutra!!!
tehno maniac, to ni ja nimsa mogao da nadjem kao da ga nema al razmisljam mora ga imati to je ipak symbian bas me taj 9.4 podseca na s40 jel i tebe podseca jako na jaa seruju???
Imam jedno pitanje: ako prije apdejta softvera izvadim karticu iz telefona (da ne moram bekapovati podatke) moze li to stvoriti neke komplikacije? vjerovatno glupo pitanje ali bolje sprijeciti nego lijeciti...
dachakg, kad upalis aplikaciju ostavis je da radi u pozadini i kad god ti stigne poruka ili sta ono dugme za meni se upali pa ugasi pa za 15 sekundi ponovo upali pa ponovo ugasi i tako dok ne proveris...javi se na pm ako oces da ti posaljem
carov, jel moze npr bluetooth da se prebaci na pocetak menija ili nema sanse nikako posto se nalazi u settings??? ! Ps zar ti treba aplikacija da bi ti trepatalo to dugmence?
na poceak menija ne moze ali moze na desktop... u setings>personal>home screen>home screen theme> i izaberi shotcuts bar... pa se vratis jednom i izaberes shortcuts i izaberes koje ti oces cetri precice....moze i preko handy shella
carov, znam za desk ali jadno je sada uradjen bas kao da nije symbian jeste ima desk sve to stoji ali sta ako sam navikao da mi je na meniju prva stavka bluetooth,a desk napunjen drugim stvarcicama bas ali bas me podseca na S40 telefona ali ok valjda nece ovako bii na n97 bice bruka prava!
djnebica, ok, hvala ti na informaciji! nisam jos nikad radio update pa bplje da pitam nego da zeznem nesto. djoxie, mislio sam na memorijsku karticu, na sim i nemam nista sto bih trebao sacuvati...
tehno maniac, pa ne to nego sve znaci ima mogucnosti symbiana ali skroz je kao s40 radjen znaci od nekadasnjih symbian zastitnih znakova vise nema ako shvatas sta hoccu reci eto prvo to za bluetooth smestice ga u settings itd!
Igor88bg, pa moralo se napraviti prilagođavanje TS-u...kako bi izgledalo da je symbian 9.3 razvuen na ekran 5800.....ne bi bio nimalo finger-frendly....
Ljudi moji kako je lepa ova futrola što se dobija uz njega
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.