Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
prilikom prebacivanja muzie na telefon preko bluetooth-a muzika mi se prebacuje na memoriju telefona i onda pise da mi je memory full,a imam jos 2 gb slobodno... Kako da namestim da mi muzika i ostale stvari idu odma na memorijsku?
veljdza, Messaging -> Options -> Settings -> Other -> Active Memory -> Memory Card. Samo sto ces i SMS i MMS prouke onda primati na memorijsku karticu i nista nece biti od toga sto budes primio na memoriji telefona. Ako hoces podesi na memorijsku da primas samo dok ne prebacis muziku ili sta vec hoces, a onda vratis na memoriju telefona.
e slobodane zavisi kako je podesen telefon jer ima podesavanje da ako stoji neko vreme iskljucen ili bez baterije mze da se otkljuca ako to nije tako podeseno onda service!!!!mom drugu se to bilo dogodilo i izvadio je bio bateriju i nakon 10min mu je prihvatio sifru!!!
zdravo drugari, kad vec ne mogu da pronadjem font bez licence,(besplatan), moze li mi neko preporuciti temu(dati precicu), u kojoj je pozadina crno-bela, pogotovo za sms poruke, TAK, da bar nekako olaksam kucanje sms poruke, u smislu vidljivosti. hvala.
pored raznoraznih katanaca, pojavila se meni nepoznata nova ikona koja podseca na ikonu da su ti svi dolazni pozivi preusmereni, tj.da niko ne moze da te dobije,(a da ti to nisi aktivirao, a da jesi, ikona je drugcijeg izgleda), dakle drugari moji, nema sumnje, zivimo u velikom svinjcu,..rade sta hoce, opste bez zakonje. http://www.sk.co.yu/forum/attachment.ph ... 1233955173
IDzO, tako je,to je ikonica za propusten poziv,i meni se cesto desi da na osnovnom ekranu ne pise info o propustenom pozivu vec kad stisnem menu taster onda se pojavi,i jednostavno vratim se na osnovni ekran,stisnem zelenu slusalicu i dzojstikom dvaput nalijevo,na listu propustenih poziva i onda naravno ta ikonica nestane...Sasvim prosto
Jos da dodam,ikonica za preusmjerenje poziva stoji nize,ispod datuma,odmah pored kljuca kad je tastatura zakljucana
Pa ovako...ja imam n73 vec 2 god i instal sam N73me software,brzi je sa ME zvuk je slican...maskicu sam zamenio sa ME i pasuje savrseno,fon izgleda isto uporedio sam zvucnike,cuju se isto razlika izmedju n73me i n73 je samo u software,ko ima 2 ovakva telefona neka testira i videce da su isti
Nikolaz, više puta ovde na forumu je to potvrdjeno.
Razlika izmedju obične i me je bila samo u sw, crnoj masci i većoj mem kartici koja se isporučivala uz me
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Ljudi,imam PROBLEM sa n73 ME. Kupio sam ga polovnog pre 8 meseci i u zadnje vreme je poceo iz cista mira da se gasi.U dzepu,na stolu...Jednostavno se iskljuci. Posle ga ukljucim i neko vreme radi normalno i opet isto. Jel imao neko slican problem i ako neko zna sta bi mogao biti problem neka mi napise.Hvala unapred! Pozz
MarkoJack, hard reset,da bi bio siguran da nije softver i u tom slucaju samo servis .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Format telefona: *#7370#, Lock Code je 12345 (ako ga nisi menjao)
ili
ugasis telefon pa onda drzis istovremeno: Zelena slusalica + * (zvezdica) + broj 3 i zatim taster za on/off, drzis tako sva cetiri tastera dok se telefon ne ukljuci, zatim mozes da pustis on/off ali ostala tri ostaju pritisnuta dok se na ekranu ne pojavi odabir lokacije.
Kada radis format telefona gubis sve informacije koje su u njemu; imenik, sms, podsetnik...
Nakon formata formatiraaj i memorijsku karticu. Desi se da telefon pokusa instalirati zaostale apliakcije, uglavnom bezuspesno pa odradi i format kartice.
Pre foramtiranja mozes uraditi back up podataka pa da ih posle vratis u telefon.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.