Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
husky1504
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 19:29

Post od husky1504 »

Ok,to sam skapirao u medjuvremenu:-)Ali da li imas ideju zasto se desavaju ta sitna zakocenja? :cry:

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

husky1504, nemam pojma marko svaba je imao tih problema sa originalnom karticom i od kada je kupio novu karticu tel sljaka extra bar tako kaze!! !

charly brown
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 10. Sep 2008. 23:50

Post od charly brown »

negdje na forumu sam vidio uputstvo kako se brisu theme, ali se ne mogu sjetiti gdje, ako neko zna molim da napise. hvala

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Из менаџера апликација се брише већина тема,за остале мора да се чачка по системским фолдерима. :wink:
Слобода или смрт

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Zato ja uvek instaliram teme na telefon, i posle nema tog drndanja sa brisanjem tema i da se ne pojavljuju u app. manageru.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Mozete li mi reci cime vi cistite socivo od kamere posto mi je dosta uvuceno a nije bas velik prostor da se detaljno moze obrisati??? pozzzzz

Nikola gr
Banned
Pridružio se: Čet, 19. Feb 2009. 19:39

Post od Nikola gr »

uskoro idem da kupim fon,mada uzmes stapic za usi i malo alkohola i udri 8) mada nisam siguran za alkohol...

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Janka_88 Ja uzmem cackalicu prvo cackam zube pa uzmem po kameri. Neko ce se smejati ali pljuvacka je lepljiva i kupi prasinu kako vuces a voda ne posle uzmes neku malu krpicu ili toalet papir pa na cackalicu pa ocistis od pljuvacke? ps PRVO OPERI ZUBE :lol:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Kao prvo NE KORISTI WC PAPIR jer ce ti od njega ostajati cestice prasine!
Uzmi stapic za usi kapni malo alkohola i stisni prstima da se ocedi visak, onda prebrisi mokrom stranom pa posle suvom i ostavi malo otvoren poklopac da izlazpi i to ti je to!

_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 02:49
Kontakt:

Post od _Neo_ »

Nadam se da sam potrefio gde da stavim ovu temu, ali imam jedan problem.

Naime, nešto sam čačkao u PC Suite-u i odlučio da iskopiram sve poruke sa telefona na računar. Lepo sam ih selektovao sve i išao na opcije export i exportovao ih u csv fajl...Ali...Desio se problem...Poruke nisu iskopirane...tj neke poruke koje su mi jako bitne su nestale...Znači pregledao sam ceo csv fajl u potrazi za par poruka i nema ih. Na telefonu ih isto nema.

Da li neko ima ideju kako bih mogao ja ih vratim?? Sve poruke su BTW smeštane na memorijsku karticu. Memorija telefona je prazna jer sam od početka sve poruke smeštao upravo na karticu.
Nadam se da će mi neko što pre odgovoriti na ovo pitanje.
meni jedino pada na pamet da probam sa get data back programom da vratim sve sa kartice, ali ne znam šta onda sa tim da radim
Hvala unapred.

Premestio i spojio:gameforce:Nema potrebe postovati na više mesta na forumu, dovoljno je samo na jednom mestu.
Uzastopno postovanje takodje nije dozvoljeno.Koristi opciju "Izmeni"

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

То сам ја радио давно са тим програмом, али није уродило плодом. Да ли си те поруке скроз обрисао са картице или си их само бекаповао на компјутер? Постоји могућност да су оне још на меморији картице, па провјери то прво. Ако их нема на меморијској, нажалост си их највјероватније неповратно изгубио! Пребери обавезно опет тај фајл гдје си их експортовао, можда су насложене по другачијем критеријуму од оног по ком ти их телефон сврстава (датум), па су можда и те поруке које ниси могао наћи ту.
Поздрав! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

Da li na ovom telefonu moze da se podesi da alarm ne zvoni na svakih 5 min nego na svakih 10 recimo?
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

ja telefon dobijam u utorak ali mogu da garantujem tj dajem glavu da to ima posto to imaju telefoni odavno,nema ko nema :lol: :lol: :lol:

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

Tanja, imas u clock/options/settings/alarm snooze time stavi na 5 a minimum je 1 minut :-) !

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

lepo ja kazem...razumem se i ja malo u tehniku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdrav!

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Igore ovo snooze time nema nigde.Bar na mom n82.Ranije sam ovo trazio jer je i mene nerviralo mizernih pet minuta za dremku ;)
Слобода или смрт

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

hm kako nema bre to ima cak i moja 8210 :-) znaci ima sigurno nadji ga negde meni je tu !

bestboy
Expert
Expert

Post od bestboy »

Vreme,vremenska zona,datum,format datuma,separator za datum,format vremena,separator za vreme,vrsta sata,ton alarma sata,radni dani,vreme od operator mreze.Nema vise :)
Слобода или смрт

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Nazalost nema to podesavanje samo je fabricki podeseno na 5 minuta.
Jedini nacin je da se stavi vise alarma za redom u razmaku od po 10-tak minuta. :)

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

bestboy, IDzO, jeste li sigurni dda ste kliknuli na dugme options???:-) heheh pitam cito proverite pa onda options i snooze time out birate skroz u dnu ;-)

Odgovori