Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 10. Sep 2008. 23:50
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
Kao prvo NE KORISTI WC PAPIR jer ce ti od njega ostajati cestice prasine!
Uzmi stapic za usi kapni malo alkohola i stisni prstima da se ocedi visak, onda prebrisi mokrom stranom pa posle suvom i ostavi malo otvoren poklopac da izlazpi i to ti je to!
Uzmi stapic za usi kapni malo alkohola i stisni prstima da se ocedi visak, onda prebrisi mokrom stranom pa posle suvom i ostavi malo otvoren poklopac da izlazpi i to ti je to!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Nadam se da sam potrefio gde da stavim ovu temu, ali imam jedan problem.
Naime, nešto sam čačkao u PC Suite-u i odlučio da iskopiram sve poruke sa telefona na računar. Lepo sam ih selektovao sve i išao na opcije export i exportovao ih u csv fajl...Ali...Desio se problem...Poruke nisu iskopirane...tj neke poruke koje su mi jako bitne su nestale...Znači pregledao sam ceo csv fajl u potrazi za par poruka i nema ih. Na telefonu ih isto nema.
Da li neko ima ideju kako bih mogao ja ih vratim?? Sve poruke su BTW smeštane na memorijsku karticu. Memorija telefona je prazna jer sam od početka sve poruke smeštao upravo na karticu.
Nadam se da će mi neko što pre odgovoriti na ovo pitanje.
meni jedino pada na pamet da probam sa get data back programom da vratim sve sa kartice, ali ne znam šta onda sa tim da radim
Hvala unapred.
Premestio i spojio:gameforce:Nema potrebe postovati na više mesta na forumu, dovoljno je samo na jednom mestu.
Uzastopno postovanje takodje nije dozvoljeno.Koristi opciju "Izmeni"
Naime, nešto sam čačkao u PC Suite-u i odlučio da iskopiram sve poruke sa telefona na računar. Lepo sam ih selektovao sve i išao na opcije export i exportovao ih u csv fajl...Ali...Desio se problem...Poruke nisu iskopirane...tj neke poruke koje su mi jako bitne su nestale...Znači pregledao sam ceo csv fajl u potrazi za par poruka i nema ih. Na telefonu ih isto nema.
Da li neko ima ideju kako bih mogao ja ih vratim?? Sve poruke su BTW smeštane na memorijsku karticu. Memorija telefona je prazna jer sam od početka sve poruke smeštao upravo na karticu.
Nadam se da će mi neko što pre odgovoriti na ovo pitanje.
meni jedino pada na pamet da probam sa get data back programom da vratim sve sa kartice, ali ne znam šta onda sa tim da radim
Hvala unapred.
Premestio i spojio:gameforce:Nema potrebe postovati na više mesta na forumu, dovoljno je samo na jednom mestu.
Uzastopno postovanje takodje nije dozvoljeno.Koristi opciju "Izmeni"
То сам ја радио давно са тим програмом, али није уродило плодом. Да ли си те поруке скроз обрисао са картице или си их само бекаповао на компјутер? Постоји могућност да су оне још на меморији картице, па провјери то прво. Ако их нема на меморијској, нажалост си их највјероватније неповратно изгубио! Пребери обавезно опет тај фајл гдје си их експортовао, можда су насложене по другачијем критеријуму од оног по ком ти их телефон сврстава (датум), па су можда и те поруке које ниси могао наћи ту.
Поздрав!
Поздрав!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Nazalost nema to podesavanje samo je fabricki podeseno na 5 minuta.
Jedini nacin je da se stavi vise alarma za redom u razmaku od po 10-tak minuta.
Jedini nacin je da se stavi vise alarma za redom u razmaku od po 10-tak minuta.

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●