Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Jel mogu nesto da vas pitam???? Mislim veoma je smesno pitalje ali me jako intresuje..... da li na touch screen kad instaliras npr Garmin da li se onda moze koristiti aplikacija sa TS ????? recimo na garmin kliknes ono where to ili view map pa da radi ili se sve aplikacije moraju skidati koje su napravljene za TS..... i plz ne smejte se 

- tehno maniac
- Mobil manijak
Linija sa kontaktima nije nokijina ideja, neko samo loša kopija samsungovog stand-by ekrana

Citat:Standby kontrole. i560 ne samo da ima standardni bar za prečice za Active Standby režime, već i quicklaunch panel sa 6 kontakata u sebi, prikazanim kao thumbnailova slika dodeljenih njima (ukoliko im slike nisu dodeljene, prikazaće se Samsung logo). Odabir nekog od unosa će vam omogućiti da osobi sa tog kontakta pošaljete poruku ili je pozovete.

Citat:Standby kontrole. i560 ne samo da ima standardni bar za prečice za Active Standby režime, već i quicklaunch panel sa 6 kontakata u sebi, prikazanim kao thumbnailova slika dodeljenih njima (ukoliko im slike nisu dodeljene, prikazaće se Samsung logo). Odabir nekog od unosa će vam omogućiti da osobi sa tog kontakta pošaljete poruku ili je pozovete.
Nokia C6
moze li mi ko pomoci? ne mogu da promijenim product code niti da uradim update. kad u nss kliknem na "scan for new device" sve mi je ok kod "device info" jedino poslednji ne, pise "->Products Dir('products').......Not Found." i kad kliknem na "phone info" ne pokazuje nista.
kod NSU skine mi novi softver do kraja i onda kad ga updateuje pise mi nesto da mi USB konekcija nije u redu, da spojim direktno na PC. molim za pomoc!
kod NSU skine mi novi softver do kraja i onda kad ga updateuje pise mi nesto da mi USB konekcija nije u redu, da spojim direktno na PC. molim za pomoc!
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Cooomi, nisam siguran kako S60V3 Garmin na radi na S60V5, ali Garmin je npr. na Windows Mobile i UIQ platformi optimizovan za touchscreen. Pretpostavljam da ce, cim se pojavi, verzija Garmina za TS S60 odmah moci da koristi touchscreen bez problema.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
http://www.mobile-review.com/articles/2 ... brak.shtml evo ga rasklopljen 5800 @~
- tehno maniac
- Mobil manijak
Na žalost nije :'( sad sam zvao Mobis i rekli su mi druga nedelja marta...tehno maniac napisao:Stigla nokia-350€ u mobisu![]()
U comtrade shopovima ima martovska akcija u kojoj može da se uzme uz mts pakete ali tek od MIX2000 (ja sam MIX1000), ali ni oni ga trenutno nemaju, odnosno tek treba da ga dobiju...
U Roamingu ga nemaju, kažu još nije stigao kod uvoznika (što se ispostavilo tačno kada sam zvao Mobis)
Po mom mišljenju to znači da ovi što su se pojavili i dalje nisu full legalni :'( a ne treba se zezati i uzimati negde drugde, pogotovo zbog ovog felera sa mikrofonom... Na žalost moram još da čekam

Znam, znam, vidim na sajtu, ali ako ga nije dobijao uvoznik, ne znam kako može da bude legalan...
Do duše Mobilwood daje 2 godine garancije, to je dobra stvar, ali opet ne kapiram kako može neko da ima full legalan, a da Mobis nije dobijao... Ipak ću ja da sačekam da to lepo stigne u Roaming, kapiram da će kad uveze Mobis moći da se kupi i siva...