Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Andrijana89
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 13. Feb 2009. 04:57

Post od Andrijana89 »

Ma nije bio na punjachu. Rekoh lepo, PRETHODNO je bio na punjachu...
Sad treba da restartujem komp zbog update-a..shto se nije odmah prebacilo na mob? mhmh

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

Andrijana89, zar mu tako jaka vibracija??? ja nisam primetio bas da je vrhunska :-) PROBLEM sa 5800 http://www.mobile-review.com/articles/2 ... k-en.shtml !

BracaCakic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31

Post od BracaCakic »

Ja sam uspeo da promenim product kode na 5800 kada sam ga imao. Treba ti program phoenix i da skines firmware ali ne preko nokia software update. Ako ti treba pomoc javi se preko pm ili na e-mail no-73@hotmail.com

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Evo instalirao sam najnoviju verziju fw na 5800 i evo nekih razlika:
1.pad sa brojevima je lepši i veći
2.prisutna je geotagging opcija.
3.automatska orijentacija ekrana radi mnogo brže.
4.Sam telefon je mnogo brži i stabilniji, npr bounce touch igrica više ne secka, skrolovanje se obavlja dosta brže.
5.U temama koje nisu za 5800 u starijim verzijama fw je multimedijalni meni bio roze, a sada je siv i providan.
6.Kružić koji pokazuje da je app aktivna je drugačiji, i po meni ružniji
7.Neke ikonice koje su bile starog dizajna su sada nove.
8.Search glupost se sad može ukloniti sa stand-by ekrana
9.Tri nove aplikacije:rečniki koji može zameniti slovoED.U početku ima samo engleski, ali se mogu skinuti mnogi drugi jezici, među kojima je i srpski.App updateu i searchu se svrha može videti u nazivu
10.baterija traje pola dana duže

Btw. imam srpski na 5800 i u qwerty tastaturama ima ščćžđ.Inače, ovo pišem sa 5800 :)
Poslednja izmena od tehno maniac u Uto, 03. Mar 2009. 01:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia C6

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

tehno maniac, 5.U temama koje nisu za 5800 u starijim verzijama fw oupočetku ima samo engleski, ali se mogu skinuti mnogi drugi jezici, među kojima je i srpski.App updateu i searchu se svrha može videti u nazivu sta ti ovo znaci???:-) kakve veze ima ema sa jezikom???:-)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Igor88bg, rekao sam da pišem sa 5800 :lol:
Nokia C6

carov
Banned
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 05:21

Post od carov »

jedina mana novog fw je to sto se na pojavljuju dugmici u flash aplikacijama koje jos uvek nisam uspeo da iskljucim... i to starno ume da nervira.... :angry: :angry:

carov
Banned

Post od carov »

BurekUSvemiru, he a meni jako krivo sto mi je phone crveni... a najmanje mi se svidja.... al nije bilo druge boje... uvek je tako... u tudjega tatka pogolema patka :lol: :lol:

Andrijana89
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Andrijana89 »

E a mene nervira shto na primer u Handwriting mode-u nema opcija C tj. brisanje a ova opcija je jako netachna..nije za poruke ali je dobra za igranje xD ili za show-off nekim ljudima :D
Btw, 'ladno ne mogu proverim stanje rachuna na Telenoru pre 3ceg u mesecu Oo WHAT? Hoce da me pokradu
:lol:
Da dodam: POMAGAJTE DRUGOVI xD Komp mi se gasi kad udjem u Nokia Application Installer!!!

carov
Banned

Post od carov »

Andrijana89, to je stara verzija ... nova verzija je 20.0.012.... za brisanje u handwritingu povuces crticu s desna na levo i on brise... imas handwriting trening pa ga uci malo

Andrijana89
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Andrijana89 »

Znachi ne verujem...meni na ovom Software Update programu pokazuje da imam poslednju verziju a nemam! Koje sranje..
Znam kako se brishe nisam retard lepo sam rekla DA MU TREBA C dugmence!

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Andrijana89, što će mu c dugme kad je ovo lakše :roll: :chytry:
Nokia C6

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Andrijana89, verovatno ne mozes nov softver zato sto je brendiran na neki product code iz radnje... Promeni product code na neki balkasnki za 5800 i onda ce moci !
Nokia 5800XM

Andrijana89
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Andrijana89 »

Mozhda je tebi lakshe da se bakcesh sa minijaturnom olovkom i minijaturnim slovima - al meni nije :roll:
Elem, kako se to radi i shta je to koji ..djavo?

NemanjA^
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 30. Jan 2009. 20:46

Post od NemanjA^ »

Andrijana89, nadji teme na forumu o NSU i NSS !
Nokia 5800XM

Zikba
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 03. Mar 2009. 14:51

Post od Zikba »

Ćao drugari :D danas sam uzeo ovaj telefon i sad krećem u čačkanje!
Ako nekog ne mrzi, zamolio bih vas da mi napišete šta mi savetujete da radim od samog početka?
Nešto čitam sad, pa me zanima kojim redom, dal prvo update pa hack pa ovo pa ono, ili kako?

carov
Banned

Post od carov »

ohhh... evo sad sam se vratio sa koncerta nevernih beba... e ljudi bilo je awesome... nego ajde da ne pricam o koncertu...phone me odusevio... imao sam samo jednu crticu od baterije i izdrzao je ceo koncert... ali ne na stand-by nego sam slikao i snimao... na svakih 5 minuta sam vadio phone... odusevilo me i kako snima zvuk znaci nemam reci kako dobro snima zvuk :o :o :o ..... ajde za sliku tako tako ali zvuk :o .... i ugasio se na sam kraj koncerta...neverovatno :blinky: :blinky:

looka17
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Jan 2009. 20:07

Post od looka17 »

Zanima me jedna stvar... Kad sam prebacivao pjesme na fon bila mi je slika albuma od tog izvodjaca cija pjesma svira medjutim sad kad prebacujem nema je. Moze li mi neko reci zasto je to tako i kako da namjestim bude opet? (neke pjesme su imale sliku pa sam ih brisao pa prebacio opet i sad nema slika)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Ako je negde neko video ovo nek mi javi :) vrhunski izgleda:

Slika
Nokia C6

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

tehno maniac, svaka njima cast kako su ga lepo zelepili za ovo treba imati ruku zaista mislim da ovakvu foliju nigde neces naci bar ne kod nas :-)

Odgovori