Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 13. Feb 2009. 04:57
Andrijana89, zar mu tako jaka vibracija??? ja nisam primetio bas da je vrhunska
PROBLEM sa 5800 http://www.mobile-review.com/articles/2 ... k-en.shtml !

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31
Ja sam uspeo da promenim product kode na 5800 kada sam ga imao. Treba ti program phoenix i da skines firmware ali ne preko nokia software update. Ako ti treba pomoc javi se preko pm ili na e-mail no-73@hotmail.com
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Evo instalirao sam najnoviju verziju fw na 5800 i evo nekih razlika:
1.pad sa brojevima je lepši i veći
2.prisutna je geotagging opcija.
3.automatska orijentacija ekrana radi mnogo brže.
4.Sam telefon je mnogo brži i stabilniji, npr bounce touch igrica više ne secka, skrolovanje se obavlja dosta brže.
5.U temama koje nisu za 5800 u starijim verzijama fw je multimedijalni meni bio roze, a sada je siv i providan.
6.Kružić koji pokazuje da je app aktivna je drugačiji, i po meni ružniji
7.Neke ikonice koje su bile starog dizajna su sada nove.
8.Search glupost se sad može ukloniti sa stand-by ekrana
9.Tri nove aplikacije:rečniki koji može zameniti slovoED.U početku ima samo engleski, ali se mogu skinuti mnogi drugi jezici, među kojima je i srpski.App updateu i searchu se svrha može videti u nazivu
10.baterija traje pola dana duže
Btw. imam srpski na 5800 i u qwerty tastaturama ima ščćžđ.Inače, ovo pišem sa 5800
1.pad sa brojevima je lepši i veći
2.prisutna je geotagging opcija.
3.automatska orijentacija ekrana radi mnogo brže.
4.Sam telefon je mnogo brži i stabilniji, npr bounce touch igrica više ne secka, skrolovanje se obavlja dosta brže.
5.U temama koje nisu za 5800 u starijim verzijama fw je multimedijalni meni bio roze, a sada je siv i providan.
6.Kružić koji pokazuje da je app aktivna je drugačiji, i po meni ružniji
7.Neke ikonice koje su bile starog dizajna su sada nove.
8.Search glupost se sad može ukloniti sa stand-by ekrana
9.Tri nove aplikacije:rečniki koji može zameniti slovoED.U početku ima samo engleski, ali se mogu skinuti mnogi drugi jezici, među kojima je i srpski.App updateu i searchu se svrha može videti u nazivu
10.baterija traje pola dana duže
Btw. imam srpski na 5800 i u qwerty tastaturama ima ščćžđ.Inače, ovo pišem sa 5800

Poslednja izmena od tehno maniac u Uto, 03. Mar 2009. 01:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia C6
- tehno maniac
- Mobil manijak
-
- Povremeni posetilac
E a mene nervira shto na primer u Handwriting mode-u nema opcija C tj. brisanje a ova opcija je jako netachna..nije za poruke ali je dobra za igranje xD ili za show-off nekim ljudima 
Btw, 'ladno ne mogu proverim stanje rachuna na Telenoru pre 3ceg u mesecu Oo WHAT? Hoce da me pokradu

Da dodam: POMAGAJTE DRUGOVI xD Komp mi se gasi kad udjem u Nokia Application Installer!!!

Btw, 'ladno ne mogu proverim stanje rachuna na Telenoru pre 3ceg u mesecu Oo WHAT? Hoce da me pokradu

Da dodam: POMAGAJTE DRUGOVI xD Komp mi se gasi kad udjem u Nokia Application Installer!!!
-
- Povremeni posetilac
- tehno maniac
- Mobil manijak
-
- Povremeni posetilac
ohhh... evo sad sam se vratio sa koncerta nevernih beba... e ljudi bilo je awesome... nego ajde da ne pricam o koncertu...phone me odusevio... imao sam samo jednu crticu od baterije i izdrzao je ceo koncert... ali ne na stand-by nego sam slikao i snimao... na svakih 5 minuta sam vadio phone... odusevilo me i kako snima zvuk znaci nemam reci kako dobro snima zvuk
..... ajde za sliku tako tako ali zvuk
.... i ugasio se na sam kraj koncerta...neverovatno

Zanima me jedna stvar... Kad sam prebacivao pjesme na fon bila mi je slika albuma od tog izvodjaca cija pjesma svira medjutim sad kad prebacujem nema je. Moze li mi neko reci zasto je to tako i kako da namjestim bude opet? (neke pjesme su imale sliku pa sam ih brisao pa prebacio opet i sad nema slika)
- tehno maniac
- Mobil manijak