Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
mladj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 30. Nov 2008. 15:59

Post od mladj »

Za šta vam toliko koristi accelerometar? Igrao sam neke igre sa njim, ali pored toga samo mi smeta.. najviše kad ležim na boku i koristim telefon, uvek je tu negde između pa se malo-malo rotira, baš iritantno, a i usporavajuće..neka mi neko kaže u čemu je to dobro pa da i ja budem pomodan :roll:
Nokia N82 black hacked + microSD 2GB, SW v.31.0.016, Telenor postpaid

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

Mladj, dobar je recimo kad gledas slike ili pustas video da rotiras ekran i dobijes vecu sliku. Ali, osim toga, ne znam za sta bi to jos moglo biti od koristi, posto igrice ne igram...

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

mladj
Постоји пуно Python апликација који користе accelerometar.Нпр. од либеле до пиштоља :lol:
Слобода или смрт

mladj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 30. Nov 2008. 15:59

Post od mladj »

Pa ja kad gledam slike to radim u Resco photo viewer-u, gde se na jedno dugme rotira slika.. Isto tako i video u Core playeru, na srednje dugme.
Ovo za libelu i pištolj...ajde recimo da ima nekog smisla, ali po mom mišljenju - samo za pokoji kul trenutak pred društvom, ali i to za one što vole da se razmeću...a ja nisam takav :uhuh:
Uglavnom, Nennad, bestboy, hvala na odgovorima, sad bar znam da ništa ne propuštam :)
Po meni Acc. bez touchscreena nema nekog smisla - ali zato kada se upare - ja bolji User interface od onog na iPhone-u nisam video..
Nokia N82 black hacked + microSD 2GB, SW v.31.0.016, Telenor postpaid

Nikola gr
Banned
Pridružio se: Čet, 19. Feb 2009. 19:39

Post od Nikola gr »

Ljudi da li se nekome posle updatea na Jukebox,MobileTv,Navigate,sklonile ikonice sa njih i stoje samo ono kao kada u kompu ides na new folder...? mislim na update 30.nesto...i da li vam posle toga nije radio multimedialni taster???ja sam onda vratio na fabricka podesavanja,sa codom 12345,i proradio je taster(mislim na onaj mali taster za desne strane)...da li smeta sto sam vratio na fabricka podesavanja?

Molio bih odgovore na sva pitanja,ako je u mogucnosti od vise clanova :oops:

Ovo mi je prvi symb. p a se ne razumem bas,zato pomagajte pls! :oops: :oops:

edit:ljudi dal niko ne moze da mi odg? :smutny:

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Meni taj multimedijalni taster nekad neće da radi kad primenim novu temu, onda ga restartujem i radi normalno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

ok tnx,ali zeleo bih da cujem odgovore i drugih clanova,koji imaju n82,ako nije problem...i da mi odgovore na gore postavljena pitanja :oops: :oops: :oops:

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Nikola gr,rekoh ja da zuris sa update-om i da si trebao da nosis tel sa sw koji si imao pa da tek kasnije odradis update u sopstvenoj reziji ili kod nekog dobrog servisera.Ja nemam tih problema sa MM tasterom,odnosno on kod mene sluzi za ulaz u mp3 player.
Da li si odradio hard reset pre ili posle update-a?Morao bi malo preciznija pitanja da postavljas da bi shvatili o kakvom se problemu radi.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

meni posle updatea nije radio taster i odradio onda sam vratio na fabricka podesavanja tools>settings>factory settings i kucao 12345 i onda mi je dugme proradilo...pa ja piram,da li se i vama desavalo isto da posle updatea nije radilo?i ono za ikonice?

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Kod mene se to desavalo i na v20 i na v30, mada sam citao po internetu da se to isto nekima desavalo.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

a kako si sredio to??????????????????????????????jel na isti nacin kao ja?mislim da proradi dugme...

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Nikola gr, ne razumem te uopšte :?
Jel sada radi mm taster?
Radi?
To je zato što si natrpao u telefon svašta.
Teme, programe i ko zna šta još.
Zato ti je promenio i onaj folder je to nema u default setingsu.
Postavio si na 100 mesta isto pitanje.
Što si tako nervozan?
Koliko imaš godina?
10?
Neće brže da ti se odgovori ako na 100 mesta postuješ isto.
Odgovoriće ti neko kada vidi i ako zna.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

radi mm taster,ali telefon je nov i nisam nista imao u njemu,nego mi je posle updatea nije radilo dok nisam usao u factory settings onda kucao code 12345 i res mi se fon,vratilo na fabricka podesaavanja,i proradilo...nisam imao nikakve teme...nervozan sam jer se nerviram da mi nesto drnda na fonu...sry :oops: :oops:

nego mene zanimaju trenutno:zasto nije radilo mm dugme,i zasto posle apdejta imam gole foldere a na njima je bila ikonica?(samo na mobileTv,jukebox,i navigate)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

Nikola gr, kako nisi ništa kada si naveo u nekoliko tih postova u kojima pitaš isto da su to ikonice za "Jukebox,MobileTv,Navigate" ?
Dovoljno je jedna falš aplikacija ili tema ili igrica koja brlja da ti koči ili blokira nešto na telefonu ili ceo telefon.
Rebel in heart.

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

to sam sve dobio uz telefon...nista nisam ubacivao,kapiras?jel shvatas sada,to su sve originalne aplikacije uz fon...posle apdejta dugme nije htelo i nestale su ikonice na folderima,one sitne,ali mm dugme sam resio sa factory settings,kako ovo da resim?mada mislim da i neki drugi imaju tako,posle updatea...

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Nikola gr, onda si dobio polovan fon :wink:

gameforce, i meni se na nekoliko kako ih ti zoveš "falš" aplikacijama ikonic nestala i ostala je samo on puzla...Ali ništa ozbiljnije :wink:
Nokia C6

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

Ko god da ih je ubacio nisu deo osnovnog sw.
Inastaliraj ih ponovo i dobićeš ikonice .
Rebel in heart.

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

lol...nisam dobio polovan fon,nego mozda sam zeznuo nsto sa updateom?samo sam ubacivao garmin,pa ga obrisao da nije to?

edit:kako kada ja njih ne mogu da obrisem,idem da c ono kaze uneble to delete...

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

Nikola gr, pa ne briše se tako nego iz menadžera aplikacija :wink:
Rebel in heart.

Nikola gr
Banned

Post od Nikola gr »

a ok,a ako budem uinstalirao onda necu imati mobiletv,a mislim da je to u sw,da nije dodato,a?jel ti to imas na n82?

edit:nemam to u app.menager,izgleda da je uz sw
Poslednja izmena od Nikola gr u Sub, 07. Mar 2009. 22:15, izmenjeno 1 put ukupno.

Odgovori