Da li se nekome desilo da ne moze da deinstalira aplikacije preko menadzera?Konkretno,ja imam par tema koje mi stoje u listi,ali od apdejta su "corrupted",medjutim menadzer aplikacija ih uopste ne vidi.nemam pojma da li to nesto znaci,ali vecinom (u stvari mislim sve) su na kartici.Ne bih bas da formatiram karticu,jer mi je tamo i Garmin i skoro sve aplikacije,pa ako neko zna resenje,bio bih zahvalan.
Edit:
Baj d vej

jedan forum mi je resio problem.
Pazario sam pre neki dan CP292 originalnu futrolu za N78 i moram reci da je stvarno strava!nije bas pimpovanje,ali mnogo dobro izgleda,tako da vi malobrojni vlasnici N78,ako vam nije frka za kilo ipo para

a zelite da cuvate svoj fon,pravac Mobis!
Jos jedna informacija:nesto sam non stop kukao da mi nije bas dovoljno glasan zvuk na slusalicama kad vrtim muziku,i kako se to malo popravilo sa novim firmverom.E,pa...juce sam resio da batalim moje Sony bubice,i stavio originalni adapter sa daljinskim koji je dosao uz telefon (u zimskim danima one komande dobro dodju),i zabo u njega in-ear bubice od Samsunga G600...et voila!Zvug gruva i rastura!80% je najvise sto mogu da podnesem!neverovatno,ali te bubice od G600 su nenormalno kvalitetne iz nekog razloga!