Nokia N78

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

araphel, traži HelloOX hack...ja sam sa njim hacknuo 5800 sa V.20 SW :wink:
A, da i meni je juče posle upada šizeo telefon jedno 2-3 sata i onda je počeo da radi kao pdmazan mislim da je to normalna pojava, dok se novi sw nw "razgazi" :D
Nokia C6

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Hehe..zanimljivo kao neke stvari postepeno lezu na mesto...Sad su postale nekako tecnije sve animacije...znam da sam to vec rekao,ali ovo je nesto drugo...sad bas nekako lepo se kotrljaju,ne umem to da objasnim,ali to je od danas pocelo.Takodje,sa starim softverom kad je crn ekran,pa kliknes na levi soft taster,on odmah prikaze ono da pritisnes zvezdicu pa da se otkljuca.Sada kad stisnem on samo upali ekran,pa onda moram jos jednom levi soft,pa tek onda zvezdicu,da bi se otkljucalo...smejurija :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Da li se nekome desilo da ne moze da deinstalira aplikacije preko menadzera?Konkretno,ja imam par tema koje mi stoje u listi,ali od apdejta su "corrupted",medjutim menadzer aplikacija ih uopste ne vidi.nemam pojma da li to nesto znaci,ali vecinom (u stvari mislim sve) su na kartici.Ne bih bas da formatiram karticu,jer mi je tamo i Garmin i skoro sve aplikacije,pa ako neko zna resenje,bio bih zahvalan.

Edit:
Baj d vej :D jedan forum mi je resio problem.

Pazario sam pre neki dan CP292 originalnu futrolu za N78 i moram reci da je stvarno strava!nije bas pimpovanje,ali mnogo dobro izgleda,tako da vi malobrojni vlasnici N78,ako vam nije frka za kilo ipo para :D a zelite da cuvate svoj fon,pravac Mobis!

Jos jedna informacija:nesto sam non stop kukao da mi nije bas dovoljno glasan zvuk na slusalicama kad vrtim muziku,i kako se to malo popravilo sa novim firmverom.E,pa...juce sam resio da batalim moje Sony bubice,i stavio originalni adapter sa daljinskim koji je dosao uz telefon (u zimskim danima one komande dobro dodju),i zabo u njega in-ear bubice od Samsunga G600...et voila!Zvug gruva i rastura!80% je najvise sto mogu da podnesem!neverovatno,ali te bubice od G600 su nenormalno kvalitetne iz nekog razloga!

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

'Ajde, baj d vej :) podijeli sa nama kako se to brišu teme koje ne nalazi application manager. Znam da ima neki folder, ali sam zaboravio koji. Primijetio sam da uz veliki broj Samsunga dolaze kvaltetne bubice. Pošteno od njih.
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Vincent, evo objasnjenja....nazalost,navodno vazi samo za instalacije na kartici....ja imam jos par u aparatu koje ne znam kako da skinem,ali mi i nije tolika frka...

1. Connect your device to your PC in 'Mass storage' mode - or insert your Mini SD card into a card reader and connect it to your PC.

2. Once your PC recognizes your card a new drive will appear under 'My Computer'. Open it, and browse to private/10207114/import.

3. Browse through each of the folders in this directory to find the theme you would like to remove. The MBM/MIF/SKN files in each folder should each be named after the theme - so if you want to remove a theme called "MyTheme", look for "MyTheme.mbm/mif/skn" etc.

*Note that you may see some MBM/MIF/SKN files named simply "themepackage.mbm" etc. In this case, simply open the SKN file in Notepad and you will see the actual theme name in the first few lines of text.

4. Once you've found the folder containing the theme files you'd like to remove, simply delete the contents of the folder (don't delete the folder itself).

Now put your card back in your phone you'll notice that the theme is no longer listed under themes and you've freed up some space on your memory card.

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Da, da, neko je to ranije objašnjavao negdje... Hvala! Inače, ako ti je hackovan telefon, svemu tome možeš pristupiti preko X-Plore-a!
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

araphel,vincent ukoliko su vam hacknuti tel,a cisto sumnjam da nisu,fileove od tema koji se nalaze u pomenutom folderu mozete brisati pomocu X-plorea i sa C i sa E particije... :)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Vincent, Fox, ne radi hack na najnovijoj firmware verziji za N78 :(

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

araphel, RADI, RADI, i još jednom RADI :lol: :lol: :lol:
araphel, Potraži HelloOX hack :wink:
Nokia C6

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

tehno maniac, probao sam,i nece....odradi kao,ali posle ne mogu nista da instaliram niti skinem. :disgust:

dadinho
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 11:19
Kontakt:

Post od dadinho »

@tehno maniac
koija je to fora sa HelloOX-om? Cuo sam samo da je potrebno to instalirati i nista vise.. :S

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

dadinho, ja recimo ne znam koja je fora,ali pod jedan,taj helloOX treba da se signuje prvo,a ja to nikako ne uspevam.Sa cime god da ga signujem,on nece da se instalira.nasao sam jedan koji hoce,ali kad ga instaliram,nista se ne dogadja...tojest,kao sve je ok,medjutim nijedna instalacija ne radi,niti se moze ukinuti dok njega ne skinem.

zakljucak,po meni...N78 v.20.146 (ili 20.149,kako vec bese) je unhackable :cry:

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

araphel,
Јеси пробао helloOX 1.03 ?
Слобода или смрт

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

bestboy, probao sve...nece pa nece.Ali na odgovarajucoj temi sam zavrsio sertifikat(hvala MilancheBGD),tako da sad nema zime...ni ne moram da se bakcem sa time :wink:

Inace,stavio sam Office Suite na N78,i zacudjujuce ugodno je kucati neki kraci dokument...vec sam se uveliko navikao na tastaturu.Telefon ne prestaje da me fascinira.....Ostalo je samo jos da ubacim neki filmic,da vidim kako ce Core player da se snadje sa time,i puna kapa!

permanentan
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 14:01

Post od permanentan »

araphel moze li se office Suite instalirati na nehackovan n78 sa 12.046 sw i ako moze bio bih ti zahvalan da postavis link gdje bih ga mogao skinuti

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

permanentan, mozes instalirati na nehackovan samo ukoliko je potpisan program,a vise o nabavljanju sertifikata mozes pronaci u odgovarajucoj temi.Bez toga nista.Ako ti dvanaestica radi kako treba,preporucio bih ti da ga hackujes,jer je bezbolno i brzo se zavrsi.Kompletno uputstvo imas na The Nokia Blog,ja sam odande skinuo i sve potrebno (tojest sa linkova u tom postu o hackovanju) i sve je lepo funkcionisalo iz prve.

Inace,skinuo sam Handy Shell,jer mi je sa njim telefon prilicno bagovao.Nije uvek hteo da se zakljuca automatski,indikator poruka na handy-ju poblesavi pa prikazuje pristigle poruke koje ne postoje...i slicno....Slicne stvari sam i ranije iskusio sa tim programom,tako da mislim da nije u pitanju moj telefon.....u svakom slucaju,sad sam se konacno smorio od tog programa i definitivno trazim bolju alternativu.

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

imam verziju softvera 12.046 :Dhocu samo da se ubaci srpski,nishta vishe ,preko nokia updatera bih morala staviti najnoviju verziju softvera za koju ne psotoji hak,jel da? samo mi servis preostaje
?
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Tanja, imas ovaj novi hack sto radi na novim verzijama,kod mene na n82 v31 i ostalim telefonima.Ako hoces samo jezik,onda bi morala da promenis code sa nemesisom,ako vec nemasi da odradis reinstall,ali bi onda najverovatnije nsu instalirao najnoviji sw.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

tako sam i mislila :) jedino u servisu da vidim da instaliraju neku verziju softvera koja stavilno radi a nije najnovija sa srpskim jezikom :D
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

dejan72
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 18. Dec 2008. 21:59

Post od dejan72 »

Izasao novi update za N78 verzija sofvera je 20.149 :roll: Ima nekih dodataka...pogledajte pa dajte misljenje dali je bolje ili nije.

Odgovori