Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
eki86, pa svima je 900 mah-a ali ne znam imas radje na crno koje prdaju sa kineskim baterijama idi na nokia sajt i prveri dal je baterija regularna inace baterije su ti jako skupe ja sam za 6233 platio nesto ispod 2000din cak je i skuplja ja samo dobro prosao
Mene traje bakterija po 3-4 dana .... doduse ja sam optimizovao energiju baterije... ali dosta dugo drzi tako da nemam tih problema da mi drzi po 1 dan Jedino mi se jednom desilo da mi Video Call od 40 sekundi iscrpi odma bateriju...(ali telefon se nije ugasio)
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
eki86, mislim da je tajland japan nisam siguran ps nema to veza gde je proveri dal je original npr na 6230i imam made in china ali je original proveren je kod na njoj nadam se da imas kod?!Super Sayian, vedeo poziv ti popio bateriju boze sacuvaj! Meni je za 3 min sa 4 crte nije smanjio ni jednu?!
Kako mislis optimizovao energiju baterije ? Ajde ako ti nije tesko pogledaj gde ti je proizvedena baterija i telefon? Moj je madjarski a baterija kineska, ali ima onaj Nokia hologram.
eki86, rece ti gde je a optimizacija baterje pa u fazonu podesis senzor da ti u svetlijem okruzenju obasja ekran sa 70% svetlosti ne 100% a u tamnijm npr 50% itsl
Bas sam nesto ponovo gledao slike ovog telefona i bas mi se svidja kako izgleda,mozda cu ga kupiti kad prodam n78,ako ne uzmem ponovo n82
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
eki86, majd in cajna pa i moj je madjar... ali kakve veze ima moja mashina shiba bas onako kako bi trebala baterija drzi bas dugo ^.^ ja sam telefonom prezadovoljan. . . jedino sto je puno plastican. . . al boze moj. . .
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
Pozdrav svima, ja imam ponudu da uzmem ovaj tel za 180 eura, i ozbiljno se razmisljam da prodam n73me(koji je inace zesce sranje) i da uzmem ovaj tel ako je dosta brzi i stabilniji? Samo mi je malo sumnjiva ta cena, kaze covek da je nov, dobijam i 6 mes. garanciju....
sopran87, pa piostoji mogucnost da je polovnjak znas pa ti daje on svoju neku garanciju inace life timer se resetuje za 3 sec tako da vise ndanas ne mozes znati sta kupujes Obrati pazlju na masku kakva je ,tastaturu !
Kupio sam fon i svidja mi se, mada je iz madjarske Ne znam da li to nesto znaci, uglavnom za sada sam prezadovoljan, ako otkrijem neke greske prijavicu. Jos jedna zamerka koja je do dobavljaca je da nisam dobio bas nikakvu memorijsku karticu, i to me je malo smorilo, koliko kostaju kartice, 2GB na primer? I nije neki problem da sam instaliram garmin? Unapred hvala, ovaj forum je odlican i ima bas dosta poznavalaca
sopran87, aj mi reci sta si sve dobio i odmah ti kazem koliko si se zeznuo i lose prosao,na crno nikada neces moci da dobijes tel u fullu uvek oduzmu nesto
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.