Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
bestboy hack nie odradjen, greška je da je sertifikat istekao kada pomerim vreme pokazuje da nešto nije u redu sa time i tome slično.mada čudi me za vreme...
resio sam problem za mape sto se nisu videle . . .
potrebno je samo da udjete u view map . . i sacekate malo da ucite . . . i posle ce da ima mape uvek i svuda . . .
jos jedno pitanje: nisam ubacio glasovnu navigaciju,da li mogu sad kad sam sve instalirao na fonu ili moram iz pocetka??
tnx
VeNoM,najbolje bi bilo da odradis hack na tom tel i neces vise imati problema sa instal. aplik.. Ili ukoliko ne zelis da odradis hack,da zatrazis sertifikat pa da sve aplik. koje zelis da instaliras potpises licnim sertifikatom...
Jesu sredili problem sa glasnocom zvuka tj kakav je sad zvuk na slusalicama na novom firmveru ?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
VeNoM
Треба.Само нађи сетификат и то је то.Можеш и Миланчета да замолиш да то то одради као половини форума. darkado
Побољшана верзија rоmраtсhеrа и instаllsеrvеrа.Вероватно су исправљене неке грешке али не знам тачно које...
Jel ste vi ,koji posedujete ovaj telefon, dobili uz njega memorijske kartice od 8GB i sta uopste sadrzi pakovanje za ovaj fon kod nas (neracunajuci Telenorovu ponudu)?
Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
VeNoM da si malo pazljivije citao nasao bi odgovor
n3mke@ napisao:Resen problem.. postupak je sledeci:
-Ugasiti telefon i izvaditi memorijsku karticu.
-Upaliti telefon, ukucati kod *#7370#
-Kada pita za kod, ukucati 12345 (takav je default nokiin, sem ako nije cackano nista)
-Telefon ce uraditi master reset
-Kada se upali, namestiti sve pa ponovo ugasiti telefon i ubaciti mem. karticu
ja sam uspeo da promenim ali ne koristetji nss, prvo sam sa njim probao ali nisam uspeo. program odavno nije zhuriran i mogutje je da ne prepoznaje 5800 kako treba.
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.