Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
Kontakt:

Post od krstin »

Hahahahhaahahah :lol: :lol: Koji sistem jbt :D Moracu i ja da probam kad mi narastu nokti :D Samo da se ne ogrebe ekran :?

maxo28
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 10. Mar 2009. 01:11

Post od maxo28 »

krstin, pa ti mozes prebaciti na drugi produkt kod i instalirati novu verziju softvera, i onda oped vratiti na tvoj stari produkt kod, a to niko nece moci znati 8)
HTC Legend

morbius
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 01. Nov 2007. 07:25

Post od morbius »

krstin napisao:Samo da se ne ogrebe ekran
Nema šanse, izuzev ako imaš nokte kao mačka. Ja imam prilično tvrde nokte i nisam izgrebao moj ekran, dok se neki žale da su ga izgrebali stilusom.

Najbolje probaj sam na kom ti mestu nokat dodiruje ekran kada ga koristiš, pa ga na tom nestu oblikuj. Nema potrebe mnogo da ga oštriš, niti da bude dugačak, samo je potrebno da dodiruje ekran pre jagodice prsta.

meex
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 06. Feb 2007. 16:30

Post od meex »

Ljudi, imam 2 pitanja. Naime uzeo sam teleofon pre mesec dana i sve radi bez gresk, ali me cude neke sitnice pa sam hteo da se konsultujem ovde...
1. Da li vam je na digitronu mutna slika? znaci tasteri sa brojevima mutni i to me bas nervira..
2. Da li je moguce da ne moze da se podesi da se glasnoca ALARMA pojacava lagano, a ne da odmah krece normalnom jacinom koju konstantko odrzava?

pozz

carov
Banned
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 05:21

Post od carov »

eto ljudi jedno prosto i efikasno resenje za zastitu ekrana.... uzeo sam onu kuhinjsku foliju za salate i ostale gluposti... isekao velicine ekrana i zalepio... i super je... evo vec nedelju dana drzi i lepo se vidi kroz nju... jedini problem je da se namesti... ali posle 10 pokusaja uspeo sam i extra je :lol: :lol:

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
Kontakt:

Post od krstin »

Jel zamuceno, ili se bas lepo vidi?? Cime si je zalepio, nadam se da ces moci da je odlepis, a da ne ostanu tragovi :lol:

stepa86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Jan 2006. 19:19

Post od stepa86 »

carov napisao:...uzeo sam onu kuhinjsku foliju za salate...
I ja sam probao. Samo imam jedan problem, kad zalepim foliju, ne vidim ekran. Ja ne znam kako ti koristis tu aluminijumsku foliju na telefonu, ada vidis display... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

stepa86, mislio je na najlon hahhh :lol: :lol: :lol:

maxo28
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maxo28 »

carov, :lol: e imam najnoviju verziju softvera :D :D znaci telefon je jos brzi , sada je extra samo izgleda da je kamera jednako losa :disgust: , ali ima nekih sitnica koje su resene :D
HTC Legend

carov
Banned

Post od carov »

maxo28 napisao:kamera jednako losa
pa ne mozes od babe da napravis lepojku :lol: :lol: skinuo si preko NSU-a ili ??? i jer si menjao kod ??

hehe aluminijumska... obicna ona najlonska jedna strana ima vec kao neki lepak ili sta vec i lepo se zalepi... ali iz 15-tog pokusaja :lol: :lol:

maxo28
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maxo28 »

carov, da preko NSU-a sam velicina je 131 mb meni je bilo gotovo za neke 4 minute sve, naravno sam uradio backup i ko nov. Menjao sam produkt kod na finski, jer je samo za finski i za HK izasao, naravno da nema nasih jezika itd.
HTC Legend

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

evo updateovah i ja, za sada nishta butno ne primetjujem osim shto mi i dalje pishe da imam 28 minuta i 36 sekundi muzike :lol: :lol: :lol:
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

maxo28
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maxo28 »

darkado, da slazem se sa tobom :lol: :lol: po mom misljenju telefon dosta brze rotira sliku , kada se okrene u bocnu stranu, i kamera brze slika.

edit- i sada ne znam, ali mislim da kada se ekran rotira u bocnu stranu da je na proslom softveru slika se pojavila crna , pa onda je izbacio bocnu, a sada ne izbaci crnu sliku, nego ostane pozadina od teme i samo se rotira ostatak.
Poslednja izmena od maxo28 u Sre, 29. Apr 2009. 00:37, izmenjeno 1 put ukupno.
HTC Legend

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkado »

pazi, stvarno dosta brzhe rotira slike u galeriji. nego jel' neko imao problem slichan mom, ovo da ne prikazuje pravo ukupno vreme svih pesama?

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

darkado, jel znas da mozes sam da podesavas rotaciju :-) ja sam to radio na 6220 samo hakovanoj 8) tu mi je pomogao Milann!

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkado »

na shta tachno mislish? btw. evo lepe nove stvarchice u novom fw-u, mozhe lepo da se podeshava noification light i dodat je stand by light.

carov
Banned

Post od carov »

ohhh ovaj NSU opet kaki... updater servise is currently unavailable try later.... polomicu ga i prosli put isto tako me jebavao :x :x :x :x :x

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

darkado, pa na rotacuju ekrana kara rotira da ti brze to odradi tj u kracem vremenskom periodu :-) 8)

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkado »

ozbiljno? gde se nalazi to podeshavanje ?

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

darkado, jel ti hakovan tel? ako jeste onda cu ti dati linkove da skines exekre imam ih 23 trenutno za nokie 9.3 i 9.4!

Odgovori