Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
krstin, pa ti mozes prebaciti na drugi produkt kod i instalirati novu verziju softvera, i onda oped vratiti na tvoj stari produkt kod, a to niko nece moci znati
Nema šanse, izuzev ako imaš nokte kao mačka. Ja imam prilično tvrde nokte i nisam izgrebao moj ekran, dok se neki žale da su ga izgrebali stilusom.
Najbolje probaj sam na kom ti mestu nokat dodiruje ekran kada ga koristiš, pa ga na tom nestu oblikuj. Nema potrebe mnogo da ga oštriš, niti da bude dugačak, samo je potrebno da dodiruje ekran pre jagodice prsta.
Ljudi, imam 2 pitanja. Naime uzeo sam teleofon pre mesec dana i sve radi bez gresk, ali me cude neke sitnice pa sam hteo da se konsultujem ovde...
1. Da li vam je na digitronu mutna slika? znaci tasteri sa brojevima mutni i to me bas nervira..
2. Da li je moguce da ne moze da se podesi da se glasnoca ALARMA pojacava lagano, a ne da odmah krece normalnom jacinom koju konstantko odrzava?
eto ljudi jedno prosto i efikasno resenje za zastitu ekrana.... uzeo sam onu kuhinjsku foliju za salate i ostale gluposti... isekao velicine ekrana i zalepio... i super je... evo vec nedelju dana drzi i lepo se vidi kroz nju... jedini problem je da se namesti... ali posle 10 pokusaja uspeo sam i extra je
carov napisao:...uzeo sam onu kuhinjsku foliju za salate...
I ja sam probao. Samo imam jedan problem, kad zalepim foliju, ne vidim ekran. Ja ne znam kako ti koristis tu aluminijumsku foliju na telefonu, ada vidis display...
carov, e imam najnoviju verziju softvera znaci telefon je jos brzi , sada je extra samo izgleda da je kamera jednako losa , ali ima nekih sitnica koje su resene
carov, da preko NSU-a sam velicina je 131 mb meni je bilo gotovo za neke 4 minute sve, naravno sam uradio backup i ko nov. Menjao sam produkt kod na finski, jer je samo za finski i za HK izasao, naravno da nema nasih jezika itd.
darkado, da slazem se sa tobom po mom misljenju telefon dosta brze rotira sliku , kada se okrene u bocnu stranu, i kamera brze slika.
edit- i sada ne znam, ali mislim da kada se ekran rotira u bocnu stranu da je na proslom softveru slika se pojavila crna , pa onda je izbacio bocnu, a sada ne izbaci crnu sliku, nego ostane pozadina od teme i samo se rotira ostatak.
Poslednja izmena od maxo28 u Sre, 29. Apr 2009. 00:37, izmenjeno 1 put ukupno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.