Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

jeste, hakovan je .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

darkado, onda se bacam na posao sada cu ti uploadaovati sve efekte na RS 8)

evo vidi kako to izgleda:

http://www.youtube.com/watch?v=cRPnGILsc6Q!
Poslednja izmena od Igor88bg u Sre, 29. Apr 2009. 01:14, izmenjeno 1 put ukupno.

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

cool, cool...hvala mnogo. aj baci i na pp gde se snabdevash tim zezalicama .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

darkado, pa sta znam te efekte mi je Milan dao i pomogao! 8) I ovim putem mu se zahvaljujem!

Igor84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 18:15

Post od Igor84 »

Može li mi neko poslati upute kako da na najsigurniji način uradim update na v21, znam da se mjenja product code, i da neki to rade preko nss. koji mi treba product cod i koja vertija nss i jel treba jos nesto uraditi?

Hvala

krsma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 02:46

Post od krsma »

Da li je neko skoro kupio tel u Alpha Copy ja sam ga dan preuzeo i popizdeo kada sam video da nema rezervnu olovku i futrolu. :x :angry: :x :angry: pa ako neko ima iskustva u zadnje vreme neka ih podeli.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

u novim isporukama ovog telefona nema futrole i rezervne olovke. to je krenulo negde sredinom marta. za utehu, bar si siguran da ti je zvucnik ok :)
::luv phonez::

krsma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od krsma »

E hvala Djoxie, sta mislite ako budem uporan i bezobrazan pa pripretim malo i inspekcijom da li mogu da dobijem i ostatak jer to stoji na oficijelnom sajtu :? a oni su ipak ovlasceni zastupnici?????

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

nema vajde od toga jer nokia salje takve pakete. moguce da nisu predvideli toliku prodaju telefona pa ne stignu da nabave na vreme sve sto je potrebno za paket. znam da u telenoru jos uvek imaju sve jer sam bas pre neki dan sasvim slucajno postao vlasnik ovog telefona. i... moram vam reci da sam se totalno zaljubio. iako sam presao na wm, ovaj telefon ne ispustam iz ruku. filmovi preko smartmovie, znaci otkida kako ih pusta, ovo ce mi definitivno biti telefon za multimediju :)

atti
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Apr 2009. 00:47

Post od atti »

Evo i ja da potvrdim, kupio ga pre nedelju dana isto nema futrole i rezervne olovke, sve ostalo je tu.
@djoxie koju verziju smartmovi-a koristis kad ti tako radi?

Jel se desava nekom da se browser posle otvorene 2-3 strane blokira, bilo preko edge ili wifi konekcije.fw v20.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

koristim verziju 4.10, optimizovana za touch manipulisanje fajlovima, neke serije sam gledao nekompresovane, prebacio ih direkt sa hard diska (avi format, 350mb za epizodu od 40ak minuta), a subtitlove treba konvertovati u microdvd sub format, to vrlo lako ide preko subtitle workshopa npr. sve u svemu, veoma sam zadovoljan :)

Igor88bg
Banned

Post od Igor88bg »

wowzer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Nov 2008. 22:42

Post od wowzer »

Moze neko da mi posalje pp kako da hakujem telefon i da ga updateujem na v21? :roll: Moze li nesto :shock: da mu se desi ako ga hackujem? :?
Nokia 5800 XpressMusic + 16gb + Sennheiser MX460

krsma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od krsma »

E ja sam danas poceo svoju misiju dobijanja olovke i futrole, javicu vam kako prolazim :D E moze li neko da mi pomogne kako da ubacim graficke smajlice u 5800???? Bas me nervira sto ih nema inace telofon je vrhiccccc :D

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

krsma
Инсталирај Zensis Animated SMS. :wink:
Мада нисам сигуран да ли је изашао за симб 9.4
Слобода или смрт

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

Ubacio sam večeras preko Phoenix-a V.21.0.025.
Iz prve ruke: Radi Hack sa HelloOX.1.03 - (Samo treba nabaviti, drugi installserver.rmp, pošto onaj od V.20 ne radi! Ali nije problem da se nađe... ;) ).

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

ixtis
Тај други installserver је интегрисан у HelloOX.1.04.
Јеси ли пробао да инсталираш HelloOX.1.04?
Слобода или смрт

String Of Life
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 24. Feb 2008. 22:56

Post od String Of Life »

Vidim da se po nekim stranim forumima prica da u zemljama u nasem okruzenju radi update firmwera preko FOTA-e(firmware over the air).Da li neko moze da proba i da kaze da li radi i za nasu zemlju?Probao bih i sam ali nemam nigde u blizini Wi-fi,a preko GPRS-a mi se iskreno i ne gleda :)
E da,jos nesto..Vidim da se mnoge teme bar u screenshotu imaju pored imenika i brojcanika i dugme za meni na ekranu..Da li je to samo u preview slici ili zaista moze da se namesti to dugme jer me iskreno smara cesto da ulazim u meni na glavni taster kad vec sve ostalo radim na ekranu?Evo i slike jedne od tema koje imaju ovaj taster,ali kad instaliram temu nema ga..

Slika

atti
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Apr 2009. 00:47

Post od atti »

Evo uradih update na V21 preko FOTA.Bez menjanja bilo cega uredno prijavio da ima novi update velicine oko 4mb, skinuo, i za nekoliko minuta uradio sve ostalo.

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

Takodje, nema problema sem sto mi je pojeo 100 dinara..
Imam jedno pitanje: kada sam imao prvi fon (zamenio sam zbog mrtvog pixela) prilikom ulaska u meni bila je neka animacija, takodje i prilikom izlaska iz menija u glavni meni.. I prilikom prvog klika tastera koji radi na 2 klika... OD kako sam uzeo novi fon, toga uopste nema. Kako se ovo ukljucuje i da li uopste moze da se ukljuci?
5800 XM

Odgovori