Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
darkado, onda se bacam na posao sada cu ti uploadaovati sve efekte na RS 
evo vidi kako to izgleda:
http://www.youtube.com/watch?v=cRPnGILsc6Q!

evo vidi kako to izgleda:
http://www.youtube.com/watch?v=cRPnGILsc6Q!
Poslednja izmena od Igor88bg u Sre, 29. Apr 2009. 01:14, izmenjeno 1 put ukupno.
nema vajde od toga jer nokia salje takve pakete. moguce da nisu predvideli toliku prodaju telefona pa ne stignu da nabave na vreme sve sto je potrebno za paket. znam da u telenoru jos uvek imaju sve jer sam bas pre neki dan sasvim slucajno postao vlasnik ovog telefona. i... moram vam reci da sam se totalno zaljubio. iako sam presao na wm, ovaj telefon ne ispustam iz ruku. filmovi preko smartmovie, znaci otkida kako ih pusta, ovo ce mi definitivno biti telefon za multimediju 

::luv phonez::
koristim verziju 4.10, optimizovana za touch manipulisanje fajlovima, neke serije sam gledao nekompresovane, prebacio ih direkt sa hard diska (avi format, 350mb za epizodu od 40ak minuta), a subtitlove treba konvertovati u microdvd sub format, to vrlo lako ide preko subtitle workshopa npr. sve u svemu, veoma sam zadovoljan 

::luv phonez::
gore pograsih link http://www.youtube.com/watch?v=cRPnGILsc6Q ! 

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 24. Feb 2008. 22:56
Vidim da se po nekim stranim forumima prica da u zemljama u nasem okruzenju radi update firmwera preko FOTA-e(firmware over the air).Da li neko moze da proba i da kaze da li radi i za nasu zemlju?Probao bih i sam ali nemam nigde u blizini Wi-fi,a preko GPRS-a mi se iskreno i ne gleda 
E da,jos nesto..Vidim da se mnoge teme bar u screenshotu imaju pored imenika i brojcanika i dugme za meni na ekranu..Da li je to samo u preview slici ili zaista moze da se namesti to dugme jer me iskreno smara cesto da ulazim u meni na glavni taster kad vec sve ostalo radim na ekranu?Evo i slike jedne od tema koje imaju ovaj taster,ali kad instaliram temu nema ga..

E da,jos nesto..Vidim da se mnoge teme bar u screenshotu imaju pored imenika i brojcanika i dugme za meni na ekranu..Da li je to samo u preview slici ili zaista moze da se namesti to dugme jer me iskreno smara cesto da ulazim u meni na glavni taster kad vec sve ostalo radim na ekranu?Evo i slike jedne od tema koje imaju ovaj taster,ali kad instaliram temu nema ga..

Takodje, nema problema sem sto mi je pojeo 100 dinara..
Imam jedno pitanje: kada sam imao prvi fon (zamenio sam zbog mrtvog pixela) prilikom ulaska u meni bila je neka animacija, takodje i prilikom izlaska iz menija u glavni meni.. I prilikom prvog klika tastera koji radi na 2 klika... OD kako sam uzeo novi fon, toga uopste nema. Kako se ovo ukljucuje i da li uopste moze da se ukljuci?
Imam jedno pitanje: kada sam imao prvi fon (zamenio sam zbog mrtvog pixela) prilikom ulaska u meni bila je neka animacija, takodje i prilikom izlaska iz menija u glavni meni.. I prilikom prvog klika tastera koji radi na 2 klika... OD kako sam uzeo novi fon, toga uopste nema. Kako se ovo ukljucuje i da li uopste moze da se ukljuci?
5800 XM