Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Koshuta
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 05. Sep 2006. 23:10

Post od Koshuta »

ako neko iz novog sada bude naruchivao zashtitu za ekran (ili chak iz BG-a) da li postoji mogucnost da naruchi 2 jer nemam kreditunu karticu pa ne znam kako da nabavim, a necu da upropastim ekran

(naravno, nije nikakav problem ni da se ugradi malo )

maxo28
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 10. Mar 2009. 01:11

Post od maxo28 »

n3mke@, pa odes tamo de su ti teme i kliknes na opcije i tamo imas theme effects i odes na on 8)
HTC Legend

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

Hvala :D
Jel neko primetio poboljsanja sa novim firmware-om? Po meni je sve isto sem opcije notification light u stand by-u :o
5800 XM

stepa86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Jan 2006. 19:19

Post od stepa86 »

n3mke@ napisao:...

Promenjeno je dosta toga, ali vecina tih stvari nisu primetne i vidljive prosecnom korisniku. ispravljeni su neki bagovi sa porukama, numerickom tastaturom, u web browser-u... Googlaj, pa ces naci bukvalno sve sto je promenjeno.

[Edit:] tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno citiranje celih poruka. Posebno poruke neposredno iznad.
Za vise informacija o pravilima foruma:

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Meni FOTA update kaže "no new updates" :smutny:
Nokia C6

atti
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Apr 2009. 00:47

Post od atti »

Zavisi odakle ti dosao telefon.Ako je Telenorov oni imaju poseban produkt kod.Kad pokrenes navifirm i izaberes v20 fw videces da postoje ,za nas bitna, 3 koda ,Serba,Telenor Serbia i Balkans u svojim red-blue varijantama.

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

Jel ima neko problem sa smartmovie? Meni svi klipovi nenormalno seckaju u njemu. a nekad se i izbaguje pa okrene sliku naopacke, znaci izvrne za 180' :uhuh:
5800 XM

carov
Banned
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 05:21

Post od carov »

n3mke@, aha... imao sam ja isti problem... ne radi taj smartmovie na s60v5.... cekaj isto kao i ja divx player ako vec nije izasao jer odavno nisam gledao da li je :D :D

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

meni smartmovie, verzija 4.10 radi sasvim ok. koju verziju koristite? ne znam u cemu bi bio problem da nece da radi...
::luv phonez::

carov
Banned

Post od carov »

nema pojma ali meni kad pustim film ide ko da gledam slike...... na svakih pet sekundi po jedna.. mozda sam koristio staru verziju ne znam... probacu i tu koju ti koristis pa cemo videti

carov
Banned

Post od carov »

ljudi ogroman problem.... uradio sam hack i nove effecte.... sad nece da mi ocita slike sa kartice kad idem u galeriju.. :o :x :x ...a hoce muziku :blinky: :blinky:

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

i meni se to desilo na n82 samo formiraj karticu i to je to a mogo bi i da fon resetujes lalalaalalala

carov
Banned

Post od carov »

proble otiso... jedan put u zid... jedan put u pod i jedan put na burazera... povadio sam sve i sad radi.... sila boga ne moli :lol: :lol: :P :P :lol: :lol:

maxo28
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 10. Mar 2009. 01:11

Post od maxo28 »

n3mke@, slusaj samo skini program" XviD4PSP 5.0 " e on ima u opcijama nokiu 5800 znaci to je kao konvertor i rezolucija je tacna kao na telefonu , juce sam prebacio neke serije koje je 1 epizoda 350 mb i konvertovao za nokiu 5800 i velicina je bila 250 mb , a kvalitet je ostao isti , znaci perfektan(bio sam jako iznenadjen) znaci i titlove mozes da ubacis. Jako je kvalitetan i video i zvuk, program je besplatan i jako dobar 8)
HTC Legend

String Of Life
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 24. Feb 2008. 22:56

Post od String Of Life »

Moze li me neko,onako malo ozbiljnije uputiti u Python,sta donosi ako ga instaliram u konkretnim primerima i slicno?Razumem da je to programski jezik valjda(?) ali mi nista pored toga nije jasno :) Lepo bi bilo da neka dobra dusa hoce da podeli znanje sa mnom :)

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
Kontakt:

Post od krstin »

E i mene je uvek zanimalo to za phyton, ali nikako da se setim da pitam nekog za sta sluzi... :wink: :wink:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

String Of Life, krstin, python je skript programski jezik. Ono skript znaci da se programi ne kompajliraju vec da postoji interpreter. Python omoguocava da se koristie aplikacije koje ga koriste npr. za automatizovanje nekih taskova.
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

String Of Life
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od String Of Life »

tomas.hokenberi,znam da je programski jezik i znam da pokrece skripte ;)Ono na sta sam ciljao kad sam rekao da bih voleo da mi neko pojasni,jeste da mi neko pruzi neki konkretan primer,kako Python radi u praksi?Znaci ako neko moze da pruzi neki konkretan primer vezan za neki program,igru,bilo sta ? Hvala ti u svakom slucaju! ;)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

String Of Life, u praksi uopste ili za Symbian S60 aplikacije?

Za S60:

http://opensource.nokia.com/projects/pythonfors60/

http://www.symbian-freak.com/downloads/ ... python.htm
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

String Of Life
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od String Of Life »

tomas.hokenberi,naravno mislio sam u radu na s60 uredjajima,konkretno 5800xm,upravo ovo sto si mi dao u ovim linkovima,hvala sad je dosta jasnije sve ;)

Samo bih zeleo jos nesto da pitam,cisto da razjasnim jer ovi tekstovi su cista teorija :) Da li je Python standalone u smislu da ono sto dobijem sa njegovom instalacijom to je to ili instalacijom Pythona na telefon dobijam mogucnost za instalaciju novih programa?Takodje voleo bih da ukoliko je moguce navede neko jedan sopstveni primer za sta koristi Python?Sta bih ja sve novo dobio,koje bih koristi imao kada bih ga instalirao na svoj telefon?

I da,ako sam malo naporan izvinjavam se,al eto zeleo bih da shvatim ovo ako je moguce :)

Odgovori