Nokia N79
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Problem sa email porukama je verovatno softverski,najbolje je da koristis neki od programa predvidjenih kao sto su Profi Mail,System Seven,Emoze.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Igor88bg, ovakav problem sa screensaverom postoji na 6120 kao i na N78... Tako da, i ovde na N79 je verovatno isti problem... I ne pomaže ništa što je moguće podesiti u telefonu, jedino neka dodatna aplikacija to omogućava... A na kom telefonu je moguće to što si ti napisao? 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, hvala na komentaru. sada mi je lakse jer sam pomislio da ja to ne sto ne umijem da podesim. Zbunjivalo me je to sto je na starom N73, trakica sa vremenom kao screen saver je funkcionisala besprekorno. Ponavljam da se ona i sada pojavi, ali traje svega par sekundi, sto me dodatno intrigira da se to ipak mozda negdje moze podesiti da traje trajno, dok je telefon u power-save mode. Posto ne nosim rucni sat ova opcija mi je bila vazna. U svakom slucaju zahvaljujem se jos jednom.
Igor88bg - Hvala na uputstvu ali kod mene, nazalost, u [b]/Displa[/b]y/ nema opcije [b]Screen saver[/b]!
Zanimljivo da u originalnom Manualu za N79 (na cak 150 stranica), nigdje se ni ne pominje pojam [i]screen saver[/i]
Bojim se da nema pomoći.Proguglao sam na desetke raznih foruma i - to je tako i gotovo.
Naime, izgleda da se išlo na potpunu uštedu energije, sta li??
Ne pomaže čak ni aplikacija cClock! Mada zvuci nevjerovatno da nema mogucnosti, pogotovo sto je trakica ipak instalirana kao dio softwera. Nisam pametan?!
Zanimljivo da u originalnom Manualu za N79 (na cak 150 stranica), nigdje se ni ne pominje pojam [i]screen saver[/i]
Bojim se da nema pomoći.Proguglao sam na desetke raznih foruma i - to je tako i gotovo.
Naime, izgleda da se išlo na potpunu uštedu energije, sta li??
Ne pomaže čak ni aplikacija cClock! Mada zvuci nevjerovatno da nema mogucnosti, pogotovo sto je trakica ipak instalirana kao dio softwera. Nisam pametan?!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
media, cClock bi trebalo da pomaže... trebalo bi da u opcijama u cClocku/ General / Power saving mode/ Off.. tako bi trebalo da bude podešeno... onda bi trebalo da ti stalno bude uključen screensaver... pokušaj pa javi jel uspelo...
Igor88bg, eto vidiš, kao što ti tvrdiš jedno, na osnovu svog iskustva sa 6620 i 5320, tako i ja tvrdim nešto drugo, na osnovu iskustva sa 6120 i N78... Ipak će biti da sam ja u pravu...

Igor88bg, eto vidiš, kao što ti tvrdiš jedno, na osnovu svog iskustva sa 6620 i 5320, tako i ja tvrdim nešto drugo, na osnovu iskustva sa 6120 i N78... Ipak će biti da sam ja u pravu...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
- :: Samsung galaxy Ace 2
To sa screensaverom ni na n78 nije moglo dok nisam updateovao firmware(21.002). Sad namestim u settings/general/perlonalisation/themes/power saver i tu namestim na "Now playing" i cim prodju 15 sec(power saver time out) pojavi se trakica sa datumom i vremenom. A kada je upaljen music player umesto datuma pise ime numere. I ne sklanja se posle nekoliko sec. nego stoji dok se ne pritisne neko dugme. 

Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10
wasssup, , sve sam probao kao sto si rekao, cak se u Power saver /options/ preview, pojavio izgled trakice, ali kad se ukljuci Power safe mode, i ekran zatamni, na njemu se i dalje nista ne pojavljuje. Mozda nesto nije u redu sa firmware, mada mi je ovaj iz servisa rekao da je updatovao najnoviji. Sto cu, probacu da naucim da zivim i bez toga. 

A ti si isto neki specijalan dečkić koji voli sve da pljuje. I meni je jadno što 6220c nema wifi pa to nisam nigde napisao. I ne kontam što po svakom modelu moraš da pljuješ.
Stvarni je i bolje ne dolaziti na ovaj forum pošto su ovde svi stručnjaci za sve i svašta.
Stvarni je i bolje ne dolaziti na ovaj forum pošto su ovde svi stručnjaci za sve i svašta.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
wasssup, Ninolina, hvala na trudu. Da ne znate mozda, zasto mi "kovertica" za porukice stalno blinka, iako sam otvorio sve poruke i iz Inboxa (za SMS) i iz mailbox-a (za e-mailove). Gasio sam telefon, resetovao, sta sve nijesam pokusavao, ali nista. Da nemate ideju. Znam da vas davim, ali prastajte. 
Edit: wasssup, Ninolina, izvinjavam se, ali sam rijesio problem. Problem je u SIM messages, izgleda da su mi ostale poruke na SIM kartici, pa kad sam prebacio karticu u ovaj novi telefon, stare poruke su ostale na njoj. Posto sam ih izbrisao sa SIM kartice, sada je sve u redu. Poz.

Edit: wasssup, Ninolina, izvinjavam se, ali sam rijesio problem. Problem je u SIM messages, izgleda da su mi ostale poruke na SIM kartici, pa kad sam prebacio karticu u ovaj novi telefon, stare poruke su ostale na njoj. Posto sam ih izbrisao sa SIM kartice, sada je sve u redu. Poz.

- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
- :: Samsung galaxy Ace 2
media, bas kao sto ti kaze milann. Imas opcuju(na N78 je ima) da to resis bez da vadis karticu. Udji u poruke i klikni levi selekcioni taster "Options" i tu nadji "SIM messages" i tu kliknes i pobrises sve poruke koje su tu i to je to 
edit: I ja sam malo kasno video da si resio problem

edit: I ja sam malo kasno video da si resio problem

Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 15. Maj 2009. 17:19