Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

batat
Пошаљи ALL на 4777 и сачувај подешавања,постави их као основна(сам ће те питати телефон) и то је то.
knjiski_moljac
Не формирају се батерије,први пут када пуниш фон нек се напуни до краја.После ради шта хош. :)
Слобода или смрт

wowzer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Nov 2008. 22:42

Post od wowzer »

bestboy, ja sam poslao ALL na 4777 i nista mi ne stize? Mogu li nekako "rucno" da ubacim parametre?
Nokia 5800 XpressMusic + 16gb + Sennheiser MX460

Mobimaniak
Banned
Pridružio se: Pon, 11. Maj 2009. 00:13

Post od Mobimaniak »

Posalji ovako ----> All nemoj sva velika slova

Probaj pa javi sta si uradeo :lol:

Sorry ako gresim,nikad se ne zna :D

batat
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 07:36

re

Post od batat »

Ni meni nista nestize !
Zna li neko u cemu je problem???
Nisam ubacio jos ubacio novi softwer u njega da nije do toga???

:o :o :o

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

wowzer, batat
Рок је 2 сата.Сачекајте мало. :wink:
Слобода или смрт

stepa86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Jan 2006. 19:19

Post od stepa86 »

@Batat: Vrlo ti zeznuta situacija. S'obzirom da si dobiJo fon, a imas 066 karticu, ne preostaje ti nista drugo do sledece:
- Izvadi karticu iz telefona.
- izvadi bateriju iz telefona.
-kupi jogurt " suncane granice"
-potopi bateriju i karticu u njega.
- ostavi da odstoji 6 sati, u frizideru, na -2'C.
-Kad prodje 6 sati, vrati bateriju u telefon.
-Zatim vrati karticu, ali neskidajuci bateriju ili poklopac telefona.

Sada ce tvoj internet raditi besprekorno.

batat
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od batat »

Evo pokusavam vec citav dan da se konektujem na net ali nikako mi ne uspeva!
Korisnik sam 066 broja i imam besplatne mb a nemogu da ih iskoristim.
Kad sam ubacio prvi put karticu dobijo sam parametre i opet nece da radi.
Pokusavo sam da saljem poruku na 4777 sa ALL i nista ne dobijam.
Pise veza nije uspostavljena za paketni prenos...
Nisam ubacio novu ver. !

U cemu je problem ako neko zna???

krsma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 02:46

Post od krsma »

stepa86, stepo nemoj biti idiot... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

batat, druze ovako zahtev na 4777 ne vazi za 066 karticu, zanam ja je drzim u 5800 kao drugu karticu,

moras zvati 789 da ti posalju parametre i omoguce uslugu, ja sam zvao i tek iz drugog puta su stigli parametri.......... ako ni to ne uspe kontaktiraj me pa su ti prepisati podesavanja iz mog telefona....

carov
Banned
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 05:21

Post od carov »

jer vi kapirate sta on pokusava da kaze... vi mu kazete da salje all na 4777 a decko oce da koristi wifi.... nidje veze.... ti decko ne mozes da se konektujes na wifi ako nemas ip adresu... ili nisi u nekom kaficu gde postoji hot-spot... kad nabavis ip adresu i dns server nadji u podesavanja i ubaci ih...
MiLoS_Kv, evo polako gazim sesti mesec i dugme se klacka samo gore dole Ne prema dugmetu za zvuk ili kameri... i to se samo malcice klacka

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

ako u blizini imas hotspot, bilo javni bilo privatni, nokia 5800 se prvo kaci preko wirelessa, ako ne postoji wireless signal ili nemas sifru za isti ukoliko je zakljucan, onda ide preko operatera, tako bar ide meni i ostalima koji imaju sto 5800 sto druge novije nokie. meni je ovo razlog zasto preferiram nokiu u odnosu na windows mobile jer nikako nisam mogao bas to da podesim. kod kuce imam mini hot-spot (napravljen od adsl-a uz pomoc routera) i posto me je mrzelo da ustanem iz kreveta jutros, ja sam lepo mojom 5800 skinuo novu epizodu smallvilla i nakon toga je pogledao odmah preko smartmovie-a, ne mogu opisati ugodjaj :)
::luv phonez::

carov
Banned

Post od carov »

eto ga problem....
muzika radi.... ranije na v20 je bilo ovde za muziku jer kod vas na v21 ima toga

Slika

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

batat napisao:Evo pokusavam vec citav dan da se konektujem na net ali nikako mi ne uspeva!
Исти проблем сам имао током целог дана, уопште није хтео фон да се конектује на нет, у питању је К800...тако да немој да бринеш, није до телефона већ је до 066 картице. ;)
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

carov,
settings>personal>home screen>home screen, i tu cekiraj sta zelis da ti se prikazuje od opcija

carov
Banned

Post od carov »

e vidis koji sam kreten... vec sam bio tu da iskljucim radio ali sam sa mojim kobasicama iskljucio i music player... hvala sto si me podsetio

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

:) tu smo da se pomazemo. ljudi nemate pojma kako sam se zaljubio u ovaj telefon, a imao sam nameru da ga prodam... prvobitni plan je bio da zadrzim touch pro, ali kad sam dobio 5800... :roll: najvise mi se dopada to sto kad koristis net sve ide automatski (a ja ga dosta koristim, wi-fi + 066 kontrola troskova) a i kad se skines s neta on se sam diskonektuje, sto je na htc moralo rucno (ili sam ja bio glup da podesim). muzika, filmovi, trajanje baterije... ma sve je odlicno

batat
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

re

Post od batat »

Ljudi evo uspeo sam da se povežem na net. Hvala jos jednom ovima što su hteli da pomognu.Ali me interesuje sa kojim programom da konvertujem film i koji je plejer dobar za pustanje na mob. i da bude prevod.

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

program smartmovie 4.10
sa njim ide i konverter koji ubacuje i prevod u konvertovani film tj nalepi ga
inace smart pusta i filmove u divx-u koji nije kompresovan u konverteru, u rezoluciji pribliznoj rezoluciji telefona (640x360), on ga rasiri i suzi po potrebi. naravno mnogo vece rezolucije seckaju.
ako neces da lepis prevod pomocu smartmovie convertera, onda srt ili sub fajlove uz pomoc subtitle workshopa ili slicnog programa konvertiuj u microdvd sub file jer je to jedini fajl koji smartmovie podrzava

ilidza2009
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 10. Maj 2009. 01:01

Post od ilidza2009 »

i ja da postavim kakvo pitanje.....interesuje me da li lako izgrebe displej? da li da nabavljam foliju?

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

ilidza pa definitivno nabavi foliju iako teleofon nije lako izgrebati...folija ce svakako da ti stiti telefon od buduceg grebanja i habanja displeya... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11

Post od serbian-boss »

ja se trudim sto vise da pazim telefon,a evo imam ga vec malo preko 2 meseca i imam dve crte na ekranu...nabavi foliju ! Ja cu isto samo ne znam josh gde ima da se kupi.E sad ne znam bash da li ce raditi ovako precizno touch screen sa folijom...:unsure:
dimi89, da ne znas neku mozda extra temu?Fali mi to...ja sam skidao razne ali su bezveze :smutny: ili imaju neke sitne bagove

Odgovori