Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nije losha ova tastatura shto je miskoni pokazao...
I to providna...
meni u pochetku malo smeta ti znakovi ali posle i ne obracash paznju na njih...a i nisam imao mnogo tastatura sa tim znakovima slovima i tako to...
Uzeo sam za 325,proizvedena u Finskoj Zanima me da li MP3 moze da se postavi kao zvono? Dajte neku adresu za skidanje tema,melodija,igrica... Jos nesto me zanima ne vezano za ovaj model- zasto Nokia ne izbacuje modele sa 262000 boja (mislim na ove koji postoje na nasem trzistu,nisam upucen u ove modele koji tek izlaze),i da li je velika razlika u odnosu na 65000 boja,da li je toliko bitno?
Hvala na pomoci.Interesuje me jos nesto,telefon ne prepoznaje .exe i .rar fajlove,koje programe da ubacim da bi to sljakalo? I jos jedno pitanje- da li postoji,i gde moze da se skine program(za kompjuter) pomocu koga mogu da editujem mp3 pesmu,recimo da je isecem,pa da snimim 20-ak sec?
Hvala unapred,Mikica
Blic necesh moci nigde da nadjesh...
Postoje samo 2 oficijalne mase, ali postoji josh 2 varijante koje su pravljene za Singapursko trzishte mada se mogu naci i kod nas...
tehno market ima original maske, i nokia je izbacila jos kolko ja znam par vrsti maski (ne samo 2) a sto se tice blica neverujem da ces ovde moci da ga kupis, najbolje poruci preko interneta
sto se tice blica ne verujem da ce moci igdje da ga porucej ali imas jedno alternativno resenje.
naime,postoje servisi koje ugradjuju takozvane led svijetla u fonove tako da ti mozes postaviti nekoliko njih blizu kamere i eto ti blic......
Pogledaj na Nokia site-u. Kad udjesh u stranicu 6630, pusti flash animaciju (mislim da je opcija "Phone Demo") kako prelazish preko boja u mrniju. on na 3D modelu menja boje (ma sladko ko sheceran bolest )
Gde to svuda ? Ja sam u posedu bezj maske koja mi je kupljena paraleno sa telefonom kako bih zamenio TIM-ovu. Sad ako me niko nije lagao oni mi je kupishe paralelno sa telefonom za 25 eura. Sad stvarno ne znam, sve u svemu "ako su lagali mene - i ja lazem vas"
Pa svuda...
Ne znam, ko god je trazio, bar od ovih sto ih ja znam, originalnu masku ispod 35e nije nalazio... To tvoje je mozda ili neka dobra kopija, il bio neki popust..
E Gorence bila sam na nokia site-u, i nasla prezentaciju telefona ali nece nikako da je pokrene, tacnije ni sliku fona nece da mi prikaze, samo one opcije sa strane...da li ja treba da imam na kompu neki poseban program da bih to videla?
Stefank: jedino shto mi pada napamet je da je Masha dobila popust poshto je u istoj radnji kupila telefon + hand-free + masku. Mada ne znam koliko se takva velikodushnost moze ocekivati od Italijana
Zoko: Obichan Internet Explorer sa instaliranim flash-medija dodatkom. Ako ga ne mash sam sajt ti ponudi da ga instalirash.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.