Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Jel ima neko sa mts postpaida? Od kad su promenili izgled menija za proveru stanja na računu ja nikako ne mogu da vidim koliko mi je ostalo minuta odnosno poruka, jer treba da se pritisne 1 2 ili 3, a mi to ne možemo na touch screen telefonu... Ako je neko provalio kako se to radi, nek mi javi plz... Pozz
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 24. Feb 2008. 22:56
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Motoman, pa to je skoro 400e,u ovlascenim radnjama je ovaj nov oko 350e,a placati telefon 2 godine je za mene besmismleno,jer je pitanje da li ce i sam aparat trajati toliko (ok,pokriven je garancijom)...
Ima na oglasima isto novi sa 2 god garancije za 220-250e,ali tras pare,tras fontele varijanta!
Ima na oglasima isto novi sa 2 god garancije za 220-250e,ali tras pare,tras fontele varijanta!
D500&E71
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
riske, imaš temu Kako spakovati DivX za Symbian telefon... Potraži odgovor među već napisanim postovima... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
NemanjA^, mislim da nema mogućnosti za čuvanje poruka na SIM kartice.. A za kontakte.. U imeniku obeleži kontakte koje hoceš da kopiras na SIM karticu i idi u opcije.. Naći ces opciju Copy to SIM.

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- Ninolina
- Moderator
NemanjA^, ta opcija postoji da bi mogao da vidiš poruke kojih ima na SIM kartici ali nema opcije da poruke tamo sačuvas.. Na starijim telefonima je to postojalo i ako si ubacivao SIM karticu u neki od tih starih telefona vrlo je moguće da na SIMu imaš neke poruke.. Stariji telefoni su po defaultu prvo punili memoriju na SIMu a tek onda poruke čuvali na memoriji telefona..
Imam problem sa 5800.
Naime kada je u stend by modu duze vreme i kada ga aktiviram tasterom sa strane, iz prve nece da se upali vec se samo pojave neke linije po ekranu.
Tek kada taster povucem dva puta on pocne normano da radi bez ikakvih prblema.
Ako neko zna kako mogu da resim problem zahvaljujem se unapred.
Pozdrav
EDIT:
Resio sam problem,
Ako se ubaci slika kao wallpaper koja je prevelika pravi se problem koji sam gore opisao ..... Uglavnom kada sam skinuo sliku sve radi kako treba
Izmenila Ninolina:: nemoj da pišeš postove jedan za drugim, a posebno nemoj da citiraš celu poruku ako je odmah iznad...
Naime kada je u stend by modu duze vreme i kada ga aktiviram tasterom sa strane, iz prve nece da se upali vec se samo pojave neke linije po ekranu.
Tek kada taster povucem dva puta on pocne normano da radi bez ikakvih prblema.
Ako neko zna kako mogu da resim problem zahvaljujem se unapred.
Pozdrav
EDIT:
Resio sam problem,
Ako se ubaci slika kao wallpaper koja je prevelika pravi se problem koji sam gore opisao ..... Uglavnom kada sam skinuo sliku sve radi kako treba
Izmenila Ninolina:: nemoj da pišeš postove jedan za drugim, a posebno nemoj da citiraš celu poruku ako je odmah iznad...
Da li neko ima patch effect kao na ovom linku
http://www.youtube.com/watch?v=NC5DZqgZ ... re=related
Radi se o rotiranju ekrana kao kod Samsunga Omnie. Ako neko ima link gde moze da se preuzme ovaj patch neka ga postavi a moze i na p.p.
http://www.youtube.com/watch?v=NC5DZqgZ ... re=related
Radi se o rotiranju ekrana kao kod Samsunga Omnie. Ako neko ima link gde moze da se preuzme ovaj patch neka ga postavi a moze i na p.p.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 28. Jun 2009. 22:47
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 28. Jun 2009. 22:47