Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
kojom konbinacijom pokušavaš?
Ako hoćeš da uradiš hard reset treba:
taster: zelena slušalica
taster: 3
taster: *
i da isključiš telefon (dok su stisnuti svi ovi tasteri a onda i onda pre nego što uključiš telefon isto treba da držiš stisnuto:
taster: zelena slušalica
taster: 3
taster: *
i da uključiš sve držiš dok se ne pojave one nokia ruke (startup animacija)
Drugari kako se radi backup kalendara,notepad fajlova,sms i ostalih zapisa na 6220c? Znam da su se ti fajlovi na starijim verzijama Symbiana nalazili na C:\system, medjutim na 9.3 verziji nema ih.
Imam PC suite instaliran,ali se tripujem da tako necu moci da sacuvam sve podatke i podesavanja sa telefona. Zato mi je rucno nekako sigurnije samo kad bih znao koje foldere i datoteke da sacuvam?
Zmaj, ništa se ti ne brini nego čekiraj lepo u PC suite šta želiš da back-upuješ i uradi back up, posle update-a ili šta već želiš da uradiš samo vrati to sve, i sve će funkcionisati OK.
Ako hoćeš, možeš to da uradiš preko fabričkog file managera, ako ti je tako sigurnije
Mislis preko prve stavke u PC Suite - Backup, gde nudi sta hocu da backupujem i sve trpa u jedan *.NBU fajl,a kasnije nudi mogucnost restore. Ili da rucno u stavkama u Suite-u Contacts,Messages,Calendar pojedicno iskopiram svaku stavku na neki folder na racunaru?
kupio sam ovaj telefon pre dva meseca. telefon je nov a dosta je nekvalitetno uradjen, tacnije mnogo krcka sa strane. da li je to samo kod mene ili kod svih. jos nesto, dosta mu je sw spor, ucitavanje slika iostalih stvari. da li bi trebalo da updateujem sw. kako se to radi?
darkodav, gde si kupio telefon. O kvalitetu je bilo dosta reci, nekom je krckao a nekom ne. Moj dosta dobro odradjen tako da nemam takvih problema. Softver spor - NEMOGUCE. telefon je extra brz, mnogo brzi od n82 koji trenutno koristim. Koja ti je verzija softvera? Nemoj da ga diras jer je 5,15 (najnovija) verzija nehackabilna.
Nije mi jasno kako je 6220 brzi od n82 kad od n82 nema brzeg telefona.Moguce je jedino mozda da je malo brzi kad su iskljucene animacije tema.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
I 6120c i N79 su isto brži od N82. Nisu u svemu ali u nekim stvarima jesu. Kod N79 nije bitno koliko ima ikonica u jednom folderu on to otvori momentalno dok kod N82 treba malo duže.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
telefon sam kupio od jednog lika koji je navodno kupio u radnji u gsm pc shopu u pozarevcu. kada sam ga kupio telefon je bio star 5 dana, dao mi je kutiju od telefona u kojoj je bio racun i garancija.
moguce da je neka bugovana verzija, jer mi mnogo krcka a telefon je nov. kako da proverim koji je sw i da li da ga skidam i kako . jer mi stvarno sporo radi...
ne mogu da verujem, izgleda da sam se prevario u kupovini...
Sale_M, da li mozes necim da dokazes te tvrdnje? veruj mi imam oba telefona kod sebe sa najnovijim softverima i znam sta pricam. N82 je znatno sporiji od 6220c koji je brz kao neki dumb telefon.
Ljudi da li neko moze da mi objasni kako da pustim muziku sa mem. kartice?Naime,prebacio sam neke slike i pesme u moj nov fon 6220c.Slike mi se prikazuju u galeriju ali muzika ne.Tek kad odem u podesavanja>menadzer podataka>memoriska kartica>audio... tek onda vidim pesme,ali nikako ne mogu da ih vidim u galeriji>pesme.Da li bi mogli da mi pomognete nekako oko ovoga?
Lepo ja rekoh moguce je da je brzi samo kad su animacije tema iskjucene a imao sam prilike da procackam 6220.Ja sam imao n82 i sad n79 i n79 jeste brzi ali samo kad su mu je iskljucene pomenute animacije a u suprotnom je brzi n82.
Sale_M, ja i dalje tvrdim da to nije tacno. Ti si cackao taj telefon ja ga imam, tako da mislim da sam u ovom slucaju malo kompetentniji da dam odogovor
Kako moze da bude brza 82 kad pored istog rama ima malo slabiji procesor (http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=2177) i stariji symbian. Brzina je glavna karakteristika FP2
Sto si kompetentniji,zar ne mislis valjda da je 6220 brzi od n79 koji je takodje fp2 na oko istih hardverskih specifikacija?N82 je malo brzi zato sto ima 20mb vise slobodnog rama i zato sto je fp2 zahtevniji.A u vezi procesora jos jedna tvoja greska jer n82 ima pored main procesora i procesor za grafiku koji takodje utice na brzinu rada telefona.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.