Nokia E71

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

tel je stvarno super ali ja imam jedan problem koji nema sanse da resim...
tel mi uopste nevidi mmc... zna li neko sta raditi bas me to uzasava kod ovakvog telefona ...
hvala svima unapred
E71 je moj trenutni izbor:)

crni87
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 19. Apr 2009. 19:04

Post od crni87 »

Dobio sam ovaj telefon, ali je sa Nemacke mreze. Da li mogu da updatujem softwer bez problema kod kuce ili mora da se nosi u servis, jer sam cuo da treba da se ubacuje neki product code

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Mozes sam da update-ujes sw wvo ti upustvo: >>OVDE<<

Product code koji unosis, napisan na poledjini telefona ispod baterije.
Ne bi trebao stavljati drugi, da ti se ne bi pobrkao raspored slova na tastaturi.

Spartak018
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 21. Feb 2009. 17:52

Post od Spartak018 »

Za crni87 odradio sam updajte telefona bez unosenja bilo kakvih kodova i slicnih stvari. Ne znam da li je to dobro ili ne ali radi. Povezao mob i komp pustio da skine sa neta sta treba, i toliko. Sve sredjeno, sve radi

sasvimobicandan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 25. Jun 2009. 03:51

Post od sasvimobicandan »

Ljudi sta sve treba uraditi i kako podesiti e71 nokiu da bi mogao da saljem i primam email poruke?????????
Da li neko zna kako to uraditi?
Ako se neko razume i nije mu tesko neka objasni ovde ili neka ostavi neki link, inace koristim 064 karticu.
Unapred hvala.
Pozzzzzzzzz

Despotq
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Nov 2006. 05:06

Post od Despotq »

po meni je ovo najbolje. http://email.nokia.com/account/home.action . zvanican Nokia messaging sistem. besplatan je jos uvek u probno periodu. radi push mail. treba se prijaviti skinuti aplikaciju i podesiti. prilicno jednostavno. takodje ima i kineski shangmail al on ume da ne radi po pola dana. ako ti ne treba push mozes u samom telefonu podesiti paramere za mail i kad hoces proveris. Za to ako ne mozes da se snadjes kontaktiraj me privatnom porukom da ne gusimo temu

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

Pojavio se pocetkom meseca novi firmware za Nokiu E71, v300.21.012
Jos se nije pojavio changelog ali je poradjeno na procesuri slike pri slikanju kamerom (boje su toplije). To je prvo sto mi je upalo u oci i obradovalo me, kamera je sada zaista upotrebljiva i maltene ista kao na n73 koji sam imao i sa kog sam fotografije i izradjivao.
Dodate su precice za aplikacije Facebook, MySpace i Youtube.
I dalje moze da sa upgraduje Quickoffice sa verzije 4 na verziju 6 besplatno (citanje i editovanje 2007-ice)
Ono sto je meni bilo potrebno i sta sam trazio na Nokia Care sajtu su ubacili, a to je da fabricki browser pamti username-ove i passworde i da, kada ponovo dodjes na isti sajt kada stisnes prvo slovo username-a, ponudi username i kada ga selektujes da sam ucita sifru. Ovo je, verovatno slucajno, bilo izostavljeno u prethodnoj verziji (ne znam za starije). Prakticno ako koristite vise usernae-ova za isti sajt.
Brzina je ostala ista, mada mnogi tvrde da je jos brzi, ali meni je ovaj telefon svakako uvek bio brz.
Sve u svemu, zadovoljan sam i preporucujem prelazak na ovaj firmware.
::luv phonez::

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Kako je uradjen unos teksta obzirom da je qwerty tastatura.Interesuje me dal je razmak isto na nula i znaci interpukcije?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

ne znam na sta konkretno mislis ali razmak je tamo gde je razmak. a znaci interpunkcije zavise i od product coda, ima nekih varijacija u odnosu na podrucje
::luv phonez::

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

jel jos neko radio apdejt [ovaj od pre koji dan]?
cini mi se da je zvuk nesto boljeg kvaliteta [na slusalicama,na zvucniku mi je nekako isti]...

a i bolje barata sa WiFi-em,nekako je stabilniji...

brcha
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 17. Jun 2009. 05:42

Post od brcha »

uradio sam update na 300 21 012 i ono sto mogu da vam napisem jeste da mi je telefon dosta brzi nego kad je imao 210 verziju.za kemeru i zvuk ne mogu da tvrdim jer i ako jesu bolje funkcije onda tu odvlucuju zaista male nijanse!!!

urke23
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 09. Jul 2009. 15:18

Post od urke23 »

kada snimim video, i kada ga pustim zadnjih nekoliko sekundi izgubi se ton. wtf??? da li zna neko o cemu je rec??? thx unapred...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ima jedno pitanjce u vezi E71... kako da namestim da mi stoji na active stand by-u opcija Gmail inbox a ne da moram da ulazim stalno u e-mail da bih procitao novi?! :dry: :dry: :dry: :oops:

markoobradovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 17. Jul 2009. 03:42

Post od markoobradovic »

problemcic sa E71, kada me neko zove i ja se javim prodje dve sekunde dok me taj neko ne cuje, kao da mikrofon kasno reaguje... sta bih mogao da uradim da to bude kako treba? hvala unapred

i jedno pitanje: koliko vam traje baterija i da li je neko menjao telekomovu 32k karticu za 64k i kolika je razlika u trajanju baterije pre i posle zamene...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

luca, odes u podesavanja, i tamo ces da nadjes za active stand-by active mailbox - podesi da bude mail a ne Inbox i to je to. Ne znam kako je na E71 to resheno, nisam zagledao preterano, ali na E61 je mogao samo Inbox ili mailbox. Ne mere oba.
markoobradovic, to je na vecini Symbiana tako - javljaj se sporije, pritisnes dugme polako, pa onda polako prineses fon uvetu i javis se :D Opustencija.
Ja sam menjao kartice, i nisam video razliku u potrosnji.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

markoobradovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 17. Jul 2009. 03:42

Post od markoobradovic »

dobar si miodrage :lol:, hvala druze, a ovo u vezi kartica, negde sam procitao da je velika razlika pa sam u fazonu da promenim, ali trenutno u telekomu imaju nekih problema pa mi kazu da mi tu novu mozda nece aktivirati nekoliko dana, ali cu je promeniti kad se oni konsoliduju, inace e71 imam desetak dana i zadovoljan sam trajanjem baterije kao i telefonom uopste, cak sam vrbovao trojicu da ga kupe, hehehe...

ima li neki link za programcice i slicno? vidim da ovde ne pisete o tome ali bih bio zahvalan da mi neko ostavi na pp. hvala,

pozdrav swima!!!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

@miodrag - prvo, hvala ti na odgovoru ali nisam uspeo da nadjem to sto si rekao... pretrazio sam ceo telefon i nisam nasao taj ''active stand by''...
ako neko zna od korisnika E71 kak da se resi ovaj problem neka napise... :wink: :wink: :wink:

brcha
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 17. Jun 2009. 05:42

Post od brcha »

Sto se tice trajanja baterije ista ce vam znatno duze trajati kad izkljucite Garmin(navigacija),tako baterija moze da traje i do 5 dana!!!

hinder
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 17. Jul 2009. 19:51

Post od hinder »

Ljudi sta mislite da li je pametno da zamenim ovaj fon za N95 8GB? svako misljenje dobro dodje jer vec dugo razmisljam o tome :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

hinder, po meni glupost, ali kako hoces. E seriju za N ne bih menjao ni kad bi mi zivot od toga zavisio.
luca, nisi dovoljno pazljivo trazio :D Pokusaj ovako Menu>Tools>Settings>Phone settings>Stand-by>Active stand-by>Active stand-by mailbox pa biras inbox ili mailbox. Ovako je na E61, a mislim da se ni na ovome ne razlikuje preterano.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori