Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
60sec
Banned
Pridružio se: Pon, 06. Jul 2009. 00:55

Post od 60sec »

kamra je odlicna kao na 6220 danju! Sjajna slika samo sada su mutne bedak! :unsure:

Lexus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 13. Jan 2005. 11:24
Kontakt:

Post od Lexus »

Ja dao dobro ocuvan iPhone 3G 8GB i 150eur :) Nije losa trgovina... Mene za sad sluzi odlicno, prilicno je stabilan, jedino sto se ponekad (bas rijetko) desi da ne odsvira melodiju koju sam namjestio za ringtone nego onu difoltnu Nokia. Od softvera imam Handy Taskmanager, Garmin XT (radi super, brzo lokuje satelite i radi bas dobro), Fring, Facebook i par zezalica... Radio transmiter je super for, nakrcao sam ga muzike i sad u kolima samo namjestim frekfenciju na njegovu i slusam muzika sa telefona...

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Koliko sam video, cena bez PDV-a u nemackoj, pala za nedelju dana sa 470 na 430 eura :)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

Pozdrav kolege!
Postao sam ponosan vlasnik Nokie N97 i prvi utisci su dobri.Interesuje me zasto se na telefonu ogled ekrana ne promeni kada se telefon iz vertikalnog polozaja okrene u vodoravni dakle da senzor kome je to "posao" odradi isto i sa pozicijom ekrana kao sto je slucaj sa "bratom iz nize klase" - 5800 ? Ne kontam cemu onda sluzi senzor! A sto se tice cene,ne razumem koja je fora izbacivanja infoa cene BEZ PDV-A, pa svi moramo platiiti 17-18% poreza.
EDIT:
Spasavajte ako boga znate!!! Videvsi da je Ninolina uspesno apdejtovala softver i promenila p. code ,isto sam ucinio,promenio sam p. code na 0576365 (black Serbia) preko NSS-a i krenuo apdejt,sve je proteklo normalno do kraja i kad je ispisao na ekranu da je zavrsen apdejt ja skinem tel sa USB-a i ne mogu da ga upalim!!! Samo svitka 2-3 puta(beo ekran) i pojavi se kao neka uzduzna linija i tako par puta svitka a kad sam ga vratio na PC samo kao da se stalno konektuje/diskonektuje....i svitka.NSS ne moze da ga iscita javlja error,a ne vidi ga ni NSU!
Sta se dogodilo,ima li ideja sta da radim da ga pokrenem ? Ocajan sam,neznam sta cu.... :smutny:

Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni"
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Cegevara, uh čitala sam negde na netu da se to već dešavalo.. Da ti pravo kažem, i ja sam znala da postoji rizik ali sam svejedno to uradila.. Pokušaću da pronađem gde je to bilo ili i sam pitaj google.. Ako nadjem link poslacu ti ga na PP.. Svakako ima rešenja..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

Nasao sam da moze preko Jaf-a i ima upustvo,medjutim meni nikako ne ide za rukom da odradim to....stopira proces na pola,izbaci " telefon je ributovan ali nije u flash modu"....a druga varijanta je da ne nalazi telefon.....upustvo sam stavio dolje nadam se da ne smeta pa ako nije muka da neko pomogne ili da izbaci ovdje upusvo za phoenix sa kojim se isto moze odraditi ali ja nisam do sad radio sa njim.....http://www.allaboutsymbian.com/forum/sh ... 355&page=9

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Cegevara, imas PP... javi jel pomoglo... 8) :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Zanimljivo poredjenje kljucnih stvari kod ova dva modela -> N97 vs HTC TP2 8)

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Hahhaha svaka cast IDzO, sto si pronasao ovaj review!
Pojede ga HTC za dorucak i onda ga na kraju dokusuri jednim fatlitijem.U cemu je eto jedino bolja Nokia jeste kamera a to je mizerno.Svaka cast HTC-u, odlican telefon sa svim novim funkcijama i tehnologijom i opet sve za manje novca.
Pljuc,pljuc Nokia N97.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Bas lepo odradjeno :) Ako sve prodje ok, ja uskoro dobijam N97 :) iako je moj TP2 sije uz duz i popreko :)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Wicker Man, mozda i nije mizerno. meni je kod mobilnih telefona veoma bitna kamera. Koliko god se trudili da ih povezemo ovo su 2 razlicita telefona namenjena drugacijim korisnickim grupama.
madness99, unapred cestitke

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Mortal kombat... Finisih him! :D
Jeste da N97 ima bolju kameru ali posto ima onaj hendikep sa zuljanjem i nije joj neka prednost.
Posle ovog reviewa ponovo sam se zainteresovao za TP2, ali prvo da vidimo finalnu verziju E72. :)

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Bogme dobro je ovaj majstor odradio testove telefona,a mene bacio u bedak za htc-om...

Po meni i nije preterano realno upredjivato dve potpuno razlicite platforme,ipak je win vise okrenut biznis korisnicima (dokaz za to je i nepostojanje 3.5mm jack-a),dok je symbian okrenut multimediji(gde i kamera spada)...
Mislim da ce Nokia morati ozbiljno da poradi na svojim TS telefonima,a i na TS UI,jer je win mnogo bolji u ovom segmentu.
Sve u svemu i jedan i drugi aparat su vredni paznje,ali svako za svoju ciljnu grupu!
D500&E71

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Ja samo prenosim vesti, a ne moraju biti tacne.
Radi se o tome da ljudi vracaju N97 jer su nezadovoljni kako je odradjen sw i da je pun bagova i posle najnovijeg apdejta.
Ako je ovo istina, ovo je jak udarac ispod pojasa za Nokiu i N97.

Vesti:
"Retail staff have been hit with N97 returns as initial software glitches hit the phone.

Staff in Carphone Warehouse, 3 and Vodafone said there had been a high level of returns due to software bugs on the phone, including a problem with the backlight not turning on.

A Nokia software update was released on 1 July, which included over 100 improvements and fixes to the N97."

IZVOR - KLIK

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ah... sta da se radi sad... Polako ce i to sve biti rijeseno. Veliki broj nokia modela nisu bas uredni sa cak 2-3 pocetne verzije softvera. Tek nakon nekih pola godine mislim da ce sve biti ok. I tada ce i cijena opasti na neki pristojan nivo i vjerujem da ce se ispraviti ono sa poklopcem kamere sto se oguli pa bi se mogao uzeti u razmatranje. Iako nema xenon zaista mi se svidja... :)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Sve to stoji da ce biti reseno, valjda, ali nikako ne mogu razumeti da Nokia pravi ovakve gafove. Prave telefon koji treba da kupcima odvrati paznju sa konkurenata, a opet naprave ovakve grese (zuljanje kamere i ocajan sw i posle apdejta).

60sec
Banned

Post od 60sec »

koliko para moze da se dobije za polovnu n97? Ne zeli ujak da je poda samo se raspituje jer ako ne uspe da zemetni socivo mozda je i zameni za neki drugi uradjaj! ?

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

60sec, cekaj nije mi bas jasno to oko sociva. Sta je tacno problem? Koliko sam video po oglasima ova ide oko 550 eura.

60sec
Banned

Post od 60sec »

jerkann, oguliso se bas preko oka kamere i slike su lose jako lose fokus on hvata ali dzaba kada ima npr cosak mutan do bola i seo donji deo npr trava itd sta god da slikam dole e mutno!

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

60sec, kako bre moze to da se oguli, stvarno mi nije jasno. Slike ce verovatno da se poboljasaju sa novijom verzijom softvera. Koliko bi kostala zamena tog sociva pitanje je sad?

Odgovori