Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

tehno maniac, znam bio sam vec tamo, ali bas tog "neona" nema. to je crna pozadina sa zutim i crvenim neonskim elementima, nekim krugom i sta ti ja znam, pa ako neko hoce nek mi posalje pliiiiz
::luv phonez::

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
Kontakt:

Post od krstin »

Koliko sam video na netu, u v31 ce se pojaviti poboljasnja u vezi kamere i mnoga druga, ova je kao neka prelazna :unsure:
Tehno maniac koji product code si koristio i za koju boju? Ja sam nasao ove, oni rade, ali nema nista za Evropu, Ameriku... :disgust:
0581748: Israel Black
0581747: APAC2-AU Black
0561619: Brazil BLACK
0561618: LTA BLACK
0574994: NA BLACK
0581746: Thailand Black
mislim da su to rm-428, hoce biti nekih problema ako to instaliram na moj, posto su ovi evropski rm-356 valjda?

atti
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Apr 2009. 00:47

Post od atti »

Meni FOTA nasao V 30 Update, 4,4mb.Odradio update i to je to.
Vizuelno nikakvih promena, malo brzi odziv na komande i to je sve (za ovih sat-dva koliko sam se drndao sa njim).
Znaci cekamo V31.

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
Kontakt:

Post od krstin »

Odradio sam i ja uptade preko FOTA-e, ali nije to to, ima samo 4.3 mb, ostalo mi je sve sacuvano(notes, kalendar, poruke...) i takodje ostala mi je stara crvena tema, iako sam ubacio code za plavu...

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Ne znam da li nekoga mozda ovo interesuje ali telekom je ponovo uvrstio ovaj tel u svoju ponudu, a nadam se i sa svojim partnerima :D

carov
Banned
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 05:21

Post od carov »

evo sinoc sam prvi put video jos neke 5800 kod mene u gradu... i sad razumem zasto se vi zalite da nesto skripi i cvrci... nisam mogao da verujem kako je stranica labava i kako skripi kad se pritisne... poklopac baterije je uzas u odnosu na moj.. i to ne samo na jedan jer sam 4 komada pregledao svi gastarbajteri ih imaju je**** ... a evo i sta me je meni zasmetalo... crna je mnogo svetlija nego na mom znaci izgleda kao siva
Oba su crveni modeli samo sto moj ima plavu temu

Slika

Slika

marko1991
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 02. Avg 2009. 05:03

Post od marko1991 »

@ slavko101: Otkud znas da je obnovila ponudu? Po kojim uslovima? Da li je to tacno?
Boze, daj da jeste, odmah je kupujem! :o

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

marko1991, obnovila je sigurno, ali nije vise tako povoljno kao ranije. Uveri se i sam:

http://www.mtsmondo.com/shop/detaljnije.php?d=97

marko1991
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od marko1991 »

Super! Pa video sam ja to, ali nisam znao da li je 100%, posto zovem Handy i Tehnomobile na svim mogucim lokacijama i kazu mi da zovem u pon. Sta mislite gde je bolje da ga uzmem: u Handyju ili TehnoMobileu, ili je to potpuno nebitno?

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

@marko1991 Moram te razocarati ali ponuda uz postpaid paket vazi samo u telekomu :( ali ne i u Handy, TehnoMobile i ostalim radnjama. Bar je bilo tako u petak kada sam zvao. Ne znam da li ce se promeniti sada od ponedeljka ponuda sobzirom da je nov mesec, ali ako neko nesta sazna neka javi

marko1991
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od marko1991 »

Cekaj, ne kapiram. Znaci mogu da ga uzmem samo u MTSu, lupam, u Knez Mihailovoj? Ali ne i preko njihovih ovlacenih dilera? Koji si br zvao, da probam i ja u ponedeljak?

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

Mozes da ga kupi jedino u nekoj od telekomovih poslovnica:
http://www.mts.telekom.rs/index.php?ID=241&Type=1

Konkretno zvao sam jednu od radnja Handy ne secam se tacno koju, bilo je nasumice, i rekla mi je da ne prodaju ovaj tel uz paket vec samo solo. Takodje sam zvao i Alpha Copy i krajnje ljubazna devojka mi je rekla da ga ni oni ne prodaju uz pakete ali da mozda bude nesto od septembra. Kada sam je priupitao koliko to od septembra moze da bude sigurno i pouzdano ona mi je rekla da ne zna. Znaci sve je na tebi sta ces ciniti.

marko1991
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od marko1991 »

Ja sam zvao u petak sve moguce Handy i TehnoMobile i svi su mi govorili da se javim od ponedeljka jer im tada dolazi nova ponuda od MTSa. A na Mondu sam vide, u onom njhovom shopu da sada ima za 14 400, pa pretpostavjam da je to za avgust. (?)
I sta se sada dobija u pakovanju, ova nova serija? Ne dobija se futrola i rezervna olovica, je l?

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

Ne verujem da su paket menjali. Mislim da se i dalje dobija bez futrole i dodatne olovke, jer ipak kriza jos uvek traje :cry:
Pogresio si cenu za PDV i mislim da se treba dodati i porez na upotrebu mobilnih pa to izadj skoro na 17000 din.
Ne cudi me nesuglasica koju imamo povodm Handy jer sam to vec okusio krajem juna, kada su mi u jednoj prodavnici rekli, koju sam zvao telefonom, da je 30.06. zadnji dan akcije, a kada sam dosao u drugu da ga kupim oni su mi rekli da dodjem sutra jer im servis ne radi pri tom ne napominjuci da je taj dan zadnji za akciju tog tela. Da ne poverujes koliko sam se iznervirao tada zbog njihove greske :x

marko1991
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od marko1991 »

Da, sa pdvom je oko 17000... Joj, matorci ce me streljati! Ali ja je moram imati! :cry:
Zovem u pon da vidim sta je i kako je, pa ga uzimam u utorak (ako bude bilo) sa BEL 200...
Jel moze touchscreen ovog tela da lepo, ali lepo sljaka bar nekih godinu dana?

atti
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Apr 2009. 00:47

Post od atti »

Imaces garanciju 2 godine i ne brini kako ce da sljaka. (Naravno ako ga budes koristio kako treba).Pozdrav.

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

marko1991 napisao:Jel moze touchscreen ovog tela da lepo, ali lepo sljaka bar nekih godinu dana?
Trebalo bi da može, inače bi bilo katastrofa. Koliko sam se ja igrao sa ovim modelom (par sati), mislim da je displej prilično kvalitetan i da će sigurno dobro raditi godinama ako ga se ne maltretira, tj. ako se normalno koristi.
Pozdrav! ;)
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

marko1991
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od marko1991 »

U svakom slucaju, kupujem ga sutra... :) Can't wait!
Skinuo sam i neke aplikacije, samo da ga kupim jos... :)

burca
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Mar 2007. 11:26

Post od burca »

nokia 5800 problem sa cuvanjem poruka....

Sad da objasnim:U meniju je stavljeno da se sve dolazne sms poruke cuvaju na kartici e:
problem je u tome sto posle nekog vremena kada mi stigne neka poruka telefon kaze memory full i snima na c: memoriju telefona.Jel ima neko slican problem.Verzija softvera - zadnja 30...

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

@marko1991 Da nisi zvao slucajno one iz Handy-a i pitao da li se daje uz postpaid paket ili samo u solo varijanti, ili bilo koji distributer ili samo telekom daje tu ponudu?

Odgovori