Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
N73 ME неће да ми отвори менаџер апликација, раније га је много споро отварао, а сад крене да га отвара и угаси се, врати ме у мени... могу ли некако да средим ово а да не морам master reset, а ако морам, има ли начина да сачувам инсталиране апликације?
људи стварно ми треба помоћ имам доста проблема са телефоном, хтео бих да урадим master reset али стварно немам живаца да поново убацујем и подешавам све апликације у телефону.. ајд помозите молим вас
pokusao sam da updatujem software na n73me, i odjednom se telefon sam ugasio...sto znaci da je prekinulo ubacivanje i od tad se telefon ne pali vise...sta da radim ? pomozite mi molim vasss...
Moraces nositi telefon u servis da ga ozive preko tool box-a.
Probaj ovo: drzis istovremeno Zelenu slusalicu + * (zvezdica) + broj 3 i zatim taster za on/off, drzis tako sva cetiri tastera dok se telefon ne ukljuci i dok se na ekranu ne pojavi odabir lokacije.
Ovo ti je hard format telefona pa ga mozda i ozivis. U svakom slucaju izgubices sve podatke sa mem. telefona, bilo da ga ozivis ovako ili u servisu.
milosdjura,опет напомињем да ИЗВАДИШ батерију па је ВРАТИШ и пробаш да УПАЛИШ...
То је много пута успело,и у мом случају...
Ако то не успе,и не успе савт колеге IDzO, онда ----> сервис!
Da li postoji neki program sa kojim mogu da zabranim sve pozive sa mog telefona kad mi to padne na pamet? Npr da niko ne moze da zove sa mog tel umesto mene, bez obzira sto ga otkljuca, otkuca broj i pozove??
Trebalo bi da takva opcija postoji u samom sofveru telefona a to je call barring .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
The_godfather pritisnes dugme za paljenje i gasenje, tu imas opciju LOCK PHONE to ti je zakljucavanje sa sifrom (fabricka je 12345 i nju promenis) koju ukucas i koju samo ti znas...
Ima u tel call barring service a to telenor mreza ne podrzava! Bar mi je tako drug rekao, mada ja nisam zvao da ih pitam, ali mislim da je drug u pravu!
Ljudi ima li iko rešenje za moj problemčić sa N73, kada god uključujem telefon ili iz neaktivnog stanja hoću da počnem da ga koristim izbacuje mi preko celog ekrana horizontalne trepćuće linije koje nekada traju par sekundi a nekada par minuta što veoma izluđuje, dođe mi nekada da ga spalim i bacim u dunav !!! Inače sve ostalo funkcioniše skroz OK, čak mu je i softver najnoviji updateovan ali sve ostaje isto.
Po masci mislim da je skinut sa 3M italijanske mreže.
Da li zna neko da li mu ima leka ili da prodam nekom drugom ovu nervozu !
понекад ми нестану програми инсталирани на меморијској картици, док сви остали подаци са картице најнормалније раде, само апликације нестану и појаве се тек када рестартујем телефон.. решење неко јел има?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.