Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Eto ljudi, i ja se javljam sa vec vidjenim problemom na 5800, a to je da mi odjednom izbaci kako ne moze da "access" memory card i da mora da prebaci snimanje poruka na memoriju telefona. I onda odem u opcije i samo vratim na karticu i ne pravi nikakve probleme. Da li iko zna zasto to i kako to da se ispravi?
hvala u napred..
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
60sec, imam i ja neki. Posalji pa da probam sutra oba da vidim da li znace nesto uopste.
Mada kameru izuzetno retko koristim. Uzimam ovih dana neki digitalac pa mi to nece ni trebati nego ja sam od onih sto sve vole da probaju.
marko1991, ako si mts korisnik, posalji ALL na 4777. Valjda tako bese mada nisam siguran. Posle ce ti sam operator poslati sva podesavanja. Ti ih samo sacuvaju i stavi za primarna. proverio sam to je taj broj. sve stize u kompletu
sto se tice drugih mreza ne znam.
Posto je ovde postavljena slike neverovatno lepe teme - da li postoji mogucnost da instaliram gdesk besplatno i da imam ovako widgete kao na sici 2 posta iznad uz plavu n97 temu?
Evo nesto nisam siguran da je bilo, ako jeste nije lose da se ponovi. Naime kako se radi hard reset sa ovim telefonom.
Drzite zeleni,crveni i kamera taster, a zatim krenite da palite telefon
Ok.
Posle,bogami,doooosta googlanja nasao sam nacin da se 5800 pretvori u Omniu HD, N97, 5530xm, vistu ili,pak,u htc heroov Sense UI. I sve radi savrseno. Preko Gdesk tema koje su zaista odlicne. ne znam da i smem da postavim link ka drugom forumu u kom je sve objasnjeno i ultra lako
pozdrav drustvo, pratim ovu temu vec neko vreme!
Sutra planiram da uzmem ovaj telefon pa me zanima, sta bi mi savetovali da pogledam pre nego sto pazarim?
jerkann napisao:maximus85, gledaj sve zivo. Pre svega da li je maska dobro postavljena. Isprobaj ga obavezno, pozovi 777 (ili za telenor/vip kako ide stvarno ne znam) i naravno touch kako reaguje. Lifetimer ne moras da gledas niti dozvoli da te to zavara jer se veoma lako resetuje.
Evo citirao sam sam sebe. Hahaha kakav sam narcis.
P.S. kako prosla Voda juce kolega?
Marko (ijedan i drugi) pazite malo o programima i trazenju istih na javnom delu foruma. Brisace vam postove, a mogu i temu da zakljucaju.
Ljudi imam problem sa 5800 izgleda da mi je firmware malo stariji pa mi ne radi druga kamerica a shop-ovima mi nude za 1000 din da mi izflesuju,ali se pitam da li mogu ja to da uradim gde da skinem i tako to?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.