Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
The_godfather
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 31. Avg 2008. 01:34

Post od The_godfather »

Vise mi se ne desava da imam 2 crtice baterije, sa tri padne na jednu i obavesti me battery low, zna li neko zbog cega to tako?

simke89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Sep 2009. 17:46

Post od simke89 »

Pozdrav,imam problem,instalirao update-ovao sam novi softver na N73 V4.0839.42.2.1,sad mi neradi ona olovka ali se cuje kada su ukljuceni tonovi tastature,i neradi mi screensaver.Da li iko zna kako se to moze namestiti ili kako da vratim stari softver???

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

i on stisne dugme za gasenje i paljenje i ozabere profil koji oce :) za malo pa si uspeo :) .mislim uspece ako da nekom rtd da ga koristi :) zzzz fon imam sad ce 1 godina i sljaka za sve pare.jedinimo koci malo posto imam preko 2300 hiljade poruka u fonu)ne znam sta ce mi,mrzi me da ih obrisem) mislim dok otvori poruku treba mu 10-ak sec inace ostalo sve ok.sve pohvale za fon!!!

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ma šta je 2300 poruka bez 10000 poruka u Inboxu nemoj ovde da se javljaš. :P Još da mi je znati šta ju tu teško obrisati :uhuh: , isto me zanima šta radite sa tim porukama? Jel to ono fora da se hvališ kako si popularan pa ti svi šalju poruke.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

a joj filozofa pa lepo imas ono mark all i onda delete i ostavis fon odes da jedes ili sl i poruke ce biti obrisane :lol:
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

Jian
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 21:07

Post od Jian »

Imam par pitanja. Ne mogu da čitam sve, ima puno napisanog, verovatno postoji odgovor bar na nešto. Čitao sam na nekom sajtu (link je postavljen i ovde) o promeni softvera na telefonu. Jedino što me buni je unošenje produc code-a. Je l on postoji za svaki telefon posebno ili kako? Kako da znam koji da unesem a da ne poremetim nešto.
Druga stvar je, pošto sam zaključio da po odabiru zemlje (a i po listi za produkt kodove) sa novim softverom dolazi i podrška za meni na tom jeziku, da li je dovoljno izabrati product code za dotičnu zemlju/regiju prilikom reinstaliranja da bi se dobio meni na željenom jeziku. Da se pojasnim - na tom sajtu je bila neka lista dotičnih kodova i u grupi za sve mobilne telefone je pisalo za koje su područje (Srbija, Balkan, Evropa itd.).

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Jian, Samo malo ispod ove teme imas tu temu... Evo tiLINK pa pogledaj. I nemoj da te mrzi da trazis tj listas teme jer ces skoro pa sve odgovore naci u njima.
Btw, mislim da ces svakako morati da prelistas celu tu temu da bi pronasao sve Balkan kodove za tvoj telefon...

Jian
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 21:07

Post od Jian »

Pročitao sam ovo, kopirano je manje više sa tog sajta. Nego, meni nije jasno, da li kodovi moraju da se poklapaju sa nečim (sa verzijom softvera koji instaliramo ili nečim drugim).
A inače ne tražim kodove za Naše područje već skandinavsko i azijsko :) Samo mi je bitno da ne zeznem nešto unošenjem pogrešnog koda, recimo. A nije problem, prelistaću i stranice unazad za pet-šest dana kada se ponovo vratim na adsl :)

Hvala puno u svakom slučaju!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa pise ti tamo da kod unosis samo zbog jezika ili drugim recima, tako se odredjuje koji je telefon za koje trziste. Dakle, ako ti trebaju mongolski, kineski, japanski, indijski i sl. jezici onda samo napred, unesi kod za to podrucje i posle toga novi SW turis i to je to. Prilicno je jednostavno i sve je u sitna crevca objasnjeno. E da, prelistaj ti malo vise strana iz te teme jer se pojavljuju kodovi i na njima pa mozda ubodes neki koji ti vise odgovara.
Ajd uzdravlju!

Professional
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
:: Samsung A5 (2017)
:: Nokia 6310i
Kontakt:

Post od Professional »

Ljudi, sta da radim? Nece da mi upali kameru, otvaranjem poklopca, a kada udjem iz menija u kameru ispise mi "System Error", pomagajte ljudi. Pozdrav !!!
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Professional
Сачувај битне податке из телефона па формат...
Слобода или смрт

Professional
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Professional »

@Bestboy:Ok, hvala ti, aj pa cemo da vidimo, ako bude, bude, ako ne, ne, jos jednom hvala, pozdrav iz CG !!!
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Professional, <meni se to jednom desilo kad sam htio da pokrenem WLAN da N82. Uradio sam format, medjutim u pitanju je bila neka aplikacija koju sam instalirao (jbg ne sjecam se kako se zove). Cim sam je obrisao sve je proradilo normalno.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Sto se formata tice mojapreporukaje i dalje da se samo obrisu systemski folderi na E,tj folderi data,private,resource,sis i system i posle toga samo odradite reset tel sa*#7370# i tada ce vam tel biti kao nov,a ostace vam i melodije,slike i klipovi
Note IV N9100 dual

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

ma nije zbog hvaljenja,zabole me za to,nego ima nekih poruka koje kao ocu da sacuvam a mrzi me da pregledam sta mi treba a sta ne...obrisacu ih uskoro,bar se nadam :D :D :D

Professional
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Professional »

E, ljudi, durg mi ima jedan problem na N73. Ne moze da pokrene pesmu, mislim ima onas crveni X po levoj strani pesme. Inace u pitanju je N73 ME. U cemu bi mogao biti problem?

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Professional, nikad mi se to nije desavalo nigde a najverovatnije ne podrzava taj format pesme... downloaduj neki konverter i konvertuj u .mp3 file... a ako je vec mp3 onda ne znam...

zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

Professional, neka uradi refresh Music Library-a,ako je u pitanju mp3 moguce da je slucajno obrisana pjesma pa ju nemoze naci
Nokia N95 8GB

Professional
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Professional »

Kod mene na N82 radi, mp3 je format, aj pokusacu, pa vam javljam. Mozda nesto sa karticom nije uredu. Pozdrav !!!

Iwa89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 23. Nov 2009. 13:11

Post od Iwa89 »

Imam problem i nadam se da neko moze da mi pomogne.
Naime, Nokia n73 mog decka je malo poblesavila.
Kada mi stigne poruka, na displeju se ne pojavljuje nikakvo obavestenje. Tek kada udjem u poruke, pored "INBOX" se pojavi ona crvena tackica (zvezdica) - ko ima zna o cemu pricam, i kada udjem u inbox, pojavi se ta poruka, naravno, sa ikonicom da nije procitana.. Znaci, sve je u redu, ali jednostavno, kad stigne poruka, nema nikakvog alarma, ni upozorenja, kao da se nista nije desilo. Sa pozivima i svim ostalim to nije slucaj, radi perfektno.
Da li iko ima ideju o cemu se radi i da li moze da mi pomogne?
Ova Nokia ima originalni softver, sklapana je u Finskoj, nije Made in PRC, i jako dugo se koristi, radi kao nova, a tkao i izgleda. Rekli su mi da bi bilo najbolje da je odnesem da se softver zameni (ako sam lepo razumela), ali cula sam da to moze da osteti telefon.
Ima li ko pomoc za mene?
Hvala unapred!

Odgovori