Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Kao sto vec rekoh,imao sam obican N95,i telefon mi izuzetno "lezi",svidja mi se njegov dizajn,veliki ekran,a verziju sa 8gb bih uzeo,pre svega,zbog kvalitetnije izrade,bolje baterije i jos veceg ekrana,tako da me N82 i N85 ne zanimaju (ima ortak N85,i uopste mi se ne svidjaju ti Nokijini telefoni sa "masnom" plastikom i novim dizajnom).Znaci,suma sumarum,isplati se menjati 6220c za N95 8gb?
Ne brze od zivota...A ni od svetlosti!
Posto imas dSLR kamera ti nije toliko bitna tj. nepostojanje Xenona, a dobijas wifi koji je koristan (zaboravio sam ga navesti u prethodnoj poruci) i ostale gore nabrojane stavke.
Moje misljenje je da je isplativa zamena!
Moje misljenje je da je isplativa zamena!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Nemanja88, imam N95 8GB već skoro 2 godine.. Svi detalji za koje si pitao su u mi i dalje u dobrom stanju i kvalitet izrade je mnogo bolji od obične N95ice, a i nju sam imala.. Svaka preporuka za N95 8GB.. Ako si bio zadovoljan sa običnom 95icom ovaj sa 8GB je samo dosta poboljšana verzija i samim tim za tebe pravi izbor..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nina,Mirko kakav je slajd nakon toliko vremena,ima li lufta i koliko?Ja sam imao obicnu 95-icu i sladjer se klimao nenormalno.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Ninolina
- Moderator
Sale_M, pa s obzirom da sam perfekcionista, posebno kad su u pitanju moji telefoni, ja sam već zatezala i sredjivala slajder na mom N95 8GB.. I posle toga je u savršenom stanju... Mnogima bi verovatno i bez tog zatezanja bio OK, ali ja sam htela da bude savršen.. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Sta znam meni nekako nokijini slajderi ne mogu jos da pridju samsungovim sto se tice utegnosti i cvrstine mada ako je na n95 8gb poboljsan

XIAOMI Mi 11 midnight grey
Ne kontam zasto nema mog prethodnog posta,al nebitno...zanima me navigacija na N95 8GB,posto sam ju juce kupio i,standardno,na njoj ima instaliran Nokia maps,dal trebam ja jos skidati ikakve mape ili su one vec u telefonu i ja samo trebam ukljuciti tu opciju i pustiti da trazi satelite (otprilike zanima me koliko to traje)mada pitanje je i koliko je ta funkcija upotrebljiva ovde u BiH,i jos da pitam ima li ona opciju geo tagging? 

Nokia N95 8GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
zllaja, posta ti nema zato sto imas temu o GPS-u u kojoj treba postavljati pitanja vezana za GPS: viewtopic.php?t=7222
Ako nastavis da postavljas pitanja na pogresnom mestu nemoj se cuditi sto ti "nema prethodnog posta".
Ako nastavis da postavljas pitanja na pogresnom mestu nemoj se cuditi sto ti "nema prethodnog posta".
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
po kritici MOBIL STRUCNJAKA i ovde cu da postavim svoj problem:
N95 8GB..nisam prvi vlasnik i imam probleme
1.kada snimam po noci, u mraku se vide neki zeleni pikseli..kada zumiram cini mi se da te tackice malo shetaju tj. mrdaju se...
a kad slikam po mraku bez blica, one se vide na displeju, no kad gledam sliku u galeriji nema tackica
sofverski problem ili pak ne
kako se rjesava,...?
2.kad primim poruku, stend baj linija zasvijetli i treperi...softverski problem ili ne
kako se rjesava?
3. ponekad fokusiranje nije dobro, bude malo mutnija slika..a cesto koristim kameru pa mi to smeta, uzas...moze li se rijeshiti i kako
p.s.valjda je displej popravljan-mjenjan
unaprijed zahvalan na odgovorima
N95 8GB..nisam prvi vlasnik i imam probleme
1.kada snimam po noci, u mraku se vide neki zeleni pikseli..kada zumiram cini mi se da te tackice malo shetaju tj. mrdaju se...
a kad slikam po mraku bez blica, one se vide na displeju, no kad gledam sliku u galeriji nema tackica
sofverski problem ili pak ne
kako se rjesava,...?
2.kad primim poruku, stend baj linija zasvijetli i treperi...softverski problem ili ne
kako se rjesava?
3. ponekad fokusiranje nije dobro, bude malo mutnija slika..a cesto koristim kameru pa mi to smeta, uzas...moze li se rijeshiti i kako
p.s.valjda je displej popravljan-mjenjan
unaprijed zahvalan na odgovorima
Moguce je da je otisao flat kabel, a ako je vec popravljan displej onda je to verovatno bilo neko vece ostecenje pa i sada trpi posledice.
Sto se tice kamere moguce je da je softverski problem i moguce je to resiti stavljanjem nove verzije softvera -> upustvo >>OVDE<<
Mozda ti je najbolje odneti ga u servis pa da ti oni provere sta je problem i da ti poprave ako nije skupo, a a ko je skupa popravka prodaj ga i vijaj ocuvaniji model.
Sto se tice kamere moguce je da je softverski problem i moguce je to resiti stavljanjem nove verzije softvera -> upustvo >>OVDE<<
Mozda ti je najbolje odneti ga u servis pa da ti oni provere sta je problem i da ti poprave ako nije skupo, a a ko je skupa popravka prodaj ga i vijaj ocuvaniji model.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
pozdrav.imam par pitanja za strucnjake posto se ne razumem bas.
kupio sam skoro n95 8gb polovnu..navodno staru 3 meseca..baterija mi bas slabo drzi..kad je full napunim mozda sklopim pola dana..i to indikator baterije stoji uvek pun a onda kad se isprazni samo odjednom spadne na 1 crticu i pocne da upozorava da je prazan.kasnije sam izvalio da je baterija BL5F a ne BL6F,znaci baterija je iz N95 obicne.verovatno je to sve uzrok svega ovoga?
gde najbolje da kupim bateriju,neka preporuka da li samo original ili one kopije originala koji su ddosta jeftinije.
druga stvar:hteo sam da promenim production code.instalitao NSS,pratio uputstvo,medjutim prijavljuje mi error kad odem na scan uradjaja i ne iscita ga uopste..nista..do cega to moze biti?
inace je telefon s Vodafona,pa bi to da skinem,ona njegova fabricka podesavanja za GPRS i onaj logo..nervira me..
posle sam uradio update samo,i to radi sve ok..
hvala unapred zahvalan..
kupio sam skoro n95 8gb polovnu..navodno staru 3 meseca..baterija mi bas slabo drzi..kad je full napunim mozda sklopim pola dana..i to indikator baterije stoji uvek pun a onda kad se isprazni samo odjednom spadne na 1 crticu i pocne da upozorava da je prazan.kasnije sam izvalio da je baterija BL5F a ne BL6F,znaci baterija je iz N95 obicne.verovatno je to sve uzrok svega ovoga?
gde najbolje da kupim bateriju,neka preporuka da li samo original ili one kopije originala koji su ddosta jeftinije.
druga stvar:hteo sam da promenim production code.instalitao NSS,pratio uputstvo,medjutim prijavljuje mi error kad odem na scan uradjaja i ne iscita ga uopste..nista..do cega to moze biti?
inace je telefon s Vodafona,pa bi to da skinem,ona njegova fabricka podesavanja za GPRS i onaj logo..nervira me..
posle sam uradio update samo,i to radi sve ok..
hvala unapred zahvalan..
- Ninolina
- Moderator
nikolak86, original bateriju kupi samo kod zvaničnih uvoznika i dilera:) i ako stvarno hoćeš da ti traje i da bude izdržljiva uzmi obavezno original. Imaš u Alpha copy-ju, Nokia radnjama na primer u TC Ušće, Mobisu, Telenor prodavnicama.. 
Što se tiče NSSa.. Koju verziju si koristio? I ja sam sa starijom verzijom imala problema, ali pronadji verziju 10.38.15, mislim da je ta najnovija i pokušaj s njom:)

Što se tiče NSSa.. Koju verziju si koristio? I ja sam sa starijom verzijom imala problema, ali pronadji verziju 10.38.15, mislim da je ta najnovija i pokušaj s njom:)