Ne znam sta drugo da ti kazem...

A kad vam ja rekoh cijenu u Nokia Shopu od 570e, jos s nekim gotovinskim popustom posto daju i na rate i to do 36 mjeseci... Vi...Zoka napisao:Pa to je valjda svima vise jasno na ovom forumu...tako da sto se tice toga mislim da nema diskusijeOrginala jos uvek ima...i kao sto smo svi videli, cena mu je 559 evra..
Mislim da nije pravedno da se ovaj post zadrzi, a moj da se izbrise. Ja nista nisam rekao uvredljivo, samo sam hteo da objasnim decku kako neke stvari stoje.Virus napisao:Taj vas kopte3 sto je napiso napiso je, ko je to vido vido mada ja nisam(bas me zanima ali nema veze)![]()
Nekazem da je samo sonyericsson jedini dobar ima tu jos samo ne nokija.(ustvari stvar ukusa)![]()
![]()
![]()
Nokija pravi brzo te telefone nevode na disajn koji se po meni presudan(naravno i tehnologija)Ali vidite samo ovo nokija je u 21veku izbacio telefone sa monohromackim ekranom crno-beli(toliko o toj tehnologiji)![]()
![]()
SonyEricsson to ni nema ustvari, nezna sta je to.
![]()
![]()
![]()
Sada ce da izbace 3G telefone koji nece moci da se porede sa N91 N90 N70(CIGLE KRATKO RECENO)![]()
SonyEricsson videcete za par godina.![]()
DOVOLJNO JE RECI SAMO DVE RECI SONY I ERICSSON ODMA POMISLITE NA 2 FIRME KOJE PRAVE NAJACE TELEFONE(ERICSSON) I KAMERE,MONITORE,ZVUCNIKE...(SONY)![]()
![]()
![]()
Sedite i dobro razmislite pa ce te videti da je nokija nista drugo nego cigla sa brojevima.