Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 31. Avg 2005. 00:14
- Kontakt:
Jel ima neko problema sa gprs-om na 5800?
Juce sam ga kupio i lepo je radio u brauzeru.
Dobio sam podesavanja od MTS-a.
Danas sam skinuo Operu mini i kad sam je pokrenuo nije se dovrsila instalacija jer ne moze da se konektuje na net.
A vise ne radi net ni u fabrickom brauzeru.
Odavno nisam koristio Symbian, jos od 6600
Sta da mu radim?
Hvala
RESENO
Juce sam ga kupio i lepo je radio u brauzeru.
Dobio sam podesavanja od MTS-a.
Danas sam skinuo Operu mini i kad sam je pokrenuo nije se dovrsila instalacija jer ne moze da se konektuje na net.
A vise ne radi net ni u fabrickom brauzeru.

Odavno nisam koristio Symbian, jos od 6600

Sta da mu radim?
Hvala
RESENO

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 10. Jul 2009. 15:05
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Ugradio sam opticki zum na moju nokiju 5800xm 
http://www.youtube.com/watch?v=j12xtbsi_Go
Zapravo sam naslonio telefon na dvogled i snimio uzletanje britanskog hawk borbenog aviona, juce na batajnici

http://www.youtube.com/watch?v=j12xtbsi_Go
Zapravo sam naslonio telefon na dvogled i snimio uzletanje britanskog hawk borbenog aviona, juce na batajnici

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 10. Jul 2009. 15:05
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
- Kontakt:
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 19. Sep 2006. 09:12
- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
- Kontakt:
- Xepoj
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 17. Sep 2009. 02:13
[quote="kazanovaq1"]display mi se tripuje kao i ovde koliko kosta zamena
http://www.youtube.com/watch?v=Q9A7yd-2 ... re=related[/quote]
Druze imam isti problem kao ti i neznam sta mi je ciniti... pre par minuta sam update ovao softver i odmah zatim mi je ekran otisao...
e sad... moj je pod garancijom iz alpha copy-ja, do duse hackovan je, ima svega necega u njemu ali to mogu da resim hard resetom zar ne?
Pitanje za sve koji mozda znaju je: Dal ce ovi tamo u alpha copy-ju da mi prave problem zbog updatea? i dali mogu da vratim na staru verziju firmware tako da izbegnem eventualne probleme s njima?
http://www.youtube.com/watch?v=Q9A7yd-2 ... re=related[/quote]
Druze imam isti problem kao ti i neznam sta mi je ciniti... pre par minuta sam update ovao softver i odmah zatim mi je ekran otisao...
e sad... moj je pod garancijom iz alpha copy-ja, do duse hackovan je, ima svega necega u njemu ali to mogu da resim hard resetom zar ne?
Pitanje za sve koji mozda znaju je: Dal ce ovi tamo u alpha copy-ju da mi prave problem zbog updatea? i dali mogu da vratim na staru verziju firmware tako da izbegnem eventualne probleme s njima?

- Xepoj
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 17. Sep 2009. 02:13
Jerkann, vidim ti si "mobil manijak"
pa mi molim te malo pojasni, dali sam se mozda zeznuo sto sam pre update-ovanja izvadio memorijsku karticu, racunam, lakshe to nego da backup-ujem sve... upravo sam je izvadio iz telefona i sad mi ekran radi bez problema... sta mislis i sta savetujes? dal da probam da je ubacim u neki drugi tel (nemam card reader) pa da je formatiram ili nesto tako?

- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Xepoj, mozda te zafrkava neki instalirani program na njoj. Moj savet ti je da sve sto ti je vazno sa nje tipa slike, muzika,.... prebacis na komp i direktno sa fona je formatiras. Zatim odradi soft reset i to bi bilo to.
Update nema veze sa memorijskom karticom niti bi izgubio podatke sa nje da je ostala u telefonu.
Update nema veze sa memorijskom karticom niti bi izgubio podatke sa nje da je ostala u telefonu.