problem,pomoc

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 14:41

problem,pomoc

Post od SnoopDoggyDogg »

pojavio mi se jedan problem sa messagingom,kada udjem u njega malo krenem levo desno ali eto ti problema,tel mi izbaci natpis ,,data base corrupted,,,i posle toga nigde ne mogu da udjem,moram da restartujem fon da bih mogao da upalim bilo koju aplikaciju,da nije neki virus ne daj boze :ohmy: :ohmy: :ohmy: :smutny: :smutny: ???ovo mi se desilo dok sam se dopisivao sms-om,molim vas sve za pomoc!!
ne moze da skodi!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Neverujem da je virus, mislim da ti je pobrljavio softver...koliko imas aplikacija, tj. koliko ti je zauzeto memorije?
U svakom slucaju flash ce ti sigurno pomoci... :wink: :)

Kopte3
Banned
Pridružio se: Ned, 17. Jul 2005. 15:13

Post od Kopte3 »

Najvazniju stvar si zaboravio. O kom modelu pricas? :)
Mislim da ce fles da odradi stvar, uglavnom se mobilni telefoni posle nekog vremena istripuju. Pa i da je virus (u sta cisto cumnjam) fles je opet pravo (i jedino) resenje. Tako da... :wink: 8)
Pa dooobroo!

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

mobilni je nokia6600,ver 5.27,a fon sam restartovao dva tri puta sinoc i do sad nisam imao problema,odje u cg ni jedan servis ne umije da valjano odradi fles,zalili su mi se drugovi da su im u servisima nesto zeznuli,ali ako mi se ovo ponovi moracu da odradim fles,ima li jos neko nesto da kaze na ovu temu?
ne moze da skodi!

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

evo sta mi se deslio,ja poslao sebi poruku sa drugovog moba i ona mi stigla,ali kada sam krenuo da njemu posaljem sa mog fona poruka se nije poslala nego je stajao znak da se salje,i tel je momentalno blokirao,ja izvadio brze bolje bateriju i karticu i memorijsku,vatio sve to,upalio tel i poojavilo mi se ono nokia,zatim se maklo i citav ekran je bio beo,ali se odatle nista nije desavalo,jos nekoliko puta sam poklusavao ali nista,moram da napomenem da imam karticu od 256 mb sa 8 ngage games,100 slika,3 mp3 pesama,20 avi fileova,sve to zajedno oko 100 mb,i da moram da napomenem,drug koji je nekada imao virus karibi,sada nema,juce mi je slao 3 wava,da nije to nesto zeznulo?molim za pomoc
ne moze da skodi!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Pazi, ako ti je sad takvo stanje vise nije bitno sta je zeznulo stvar...nego vidi gde ces da nosis fon na flash i resis problem :wink:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Kopte3, fleš je poslednja stvar koja se radi, nemoj da i tebe svrstam u koš sa ostalima kojima je to jedini način da nešto srede... :wink:
Pa i da je virus (u sta cisto cumnjam) fles je opet pravo (i jedino) resenje. Tako da... :wink: 8)
Pa i da je virus, može da se odradi format i pa-pa virusu, nema potrebe za flešom, još uvek nisu toliko destruktivni virusi. Tako da... :P

SnoopDoggyDogg, probaj da upališ mob bez MMC kartice, jer su ti se očigledno malo zeznuli fajlovi na kartici, ako nemaš čitač kartica moraćeš da odradiš format iste (a onda odradi i format telefona). Ako imaš čitač, odradi CheckDisk... Skoro sam siguran da je problem nastao jer su ti poruke išle na MMC, ubuduće neka idu na C i nećeš imati tih problema.

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

hvala miskoni.ali ja sam pokusao da ga palim i bez memorijske kartice,ali nece,i bez ikakve kartice opet nece,nego se izgubi ovo nokia i ekran je beo citav,a sto se formata tice ovde kosta 20 e,ne daje mi se sad tolko para za fles,moze li neko da objasni kako da radim format fona,da ako to upali,nece mi bit frka da koristim mob bez memorijske kartice,samo da proradi???molim za objasnjenje u najkracim crtama
ne moze da skodi!

Kopte3
Banned
Pridružio se: Ned, 17. Jul 2005. 15:13

Post od Kopte3 »

Nemoj ti mene ni u kakav kos... 8)
Ja jos uvek nisam cuo za neki bolji i sigurniji nacin da se nesto popravi od flesa. Barem ce decko biti 100% siguran. A ne verujem da je virus.
P.S. Kada sam vas ja nesto pitao, svi ste slozili da je upravo taj isti fles biti najbolje resenje. Zato... :wink:
Pa dooobroo!

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Kopte3, da li sam ti ja predložio fleš? Fleš košta i neko drugi ti prcka po telefonu. Format možeš sam da uradiš i ne košta ništa sem tvog vremena.

Snoop, dobro, kad neće lepo, onda ružno, u najkraćim crtama: :wink:

Ugašen mob, napunjena baterija (bar na 30%), obe kartice napolje (i SIM i MMC).
Stisni istovremeno Green Dial + * + number 3, a zatim i dugme za paljenje, držiš tako dok ti se na ekranu ne pojavi Formatting... Malo je zeznuto, ali budi uporan. Posle odradi i format kartice i imaš nov, čist mob. Naravno, ostaćeš bez svih podataka, ali valjda si odradio bar neki backup do sada. Ako ti bude tražio Lock Code, on je 12345 (ako nije menjan).

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

e brate upalih ja to odma uz pomoc mojih strucnih prstica, :D :D dugi su mi,jer sam kosarkas pa mi je bilo lagano,a da moram li da odradim format kartice imam masu toga na njoj?
ne moze da skodi!

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Pa super, ako ti radi mob sa MMC karticom onda možeš samo da reinstaliraš programe koji ne rade. Mada se ja bojim da su ti malo zbrljani neki fajlovi na kartici, a to može da izazove ponovni haos. Vidi, probaj, sad znaš caku, pa ako zatreba opet - odradi četvoroprsti format... :wink:

Odgovori