Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
makish, koji ti je product code?
Jel si pokusao preko racunara da ga updateujes?
Nije neki napredak napravljen, tako da ne moras ni da sse trudis mnogo.
makish, verovatno ti je tel za ASIJU tako da moras da promenis produkt kod na EU mada azijski OS je UVEK bio bolji tj stabilniji to ti ja potpisem prijatelj ima n95 za aziju tel mu ima prvi os kida ali kida nikad ga nije update-ovao itd tel radi extra
Ljudi jel' ima mozda problema sa 5800 kada je sa neke mreze (ako postoje takvi)? Na sta bi trebao da obratim paznju pri kupovini? Kako da znam da nije ona starija "falicna" serija?
Moze li da mi se javi neko ko je isprobao onaj mirror protection cover za 5800? Jel vredi uzimati? Kako se organizuje to slanje iz inostranstva ili ima kod nas da se uzme?
zasto nece da se apdejtuje na najnoviji firmware.proverio sam na nokijinom sajtu upisao onaj code i kaze da mogu.preko kompa i nokia updater sam ga pre 2 nedelje update-ovao na predhodnu verziju 30 0 011 i sve bez problema je bilo.sad mi kaze unable to find device,ali samo kad upalim n. updater
formatirao sam karticu i uninstalirao sve programe sto su ostali na fonu i svejedno.samo nisam resetova fon trazi neki lock code,necu da prckam
usput zna li neko koliko bi skinulo kredita da probam update preko gprs a.
Ljudi pomagajte. Pazario sam fon danas i kako sam ga ispraznio prvi put (ne skroz, ostao je na 2 crte) stavio sam ga na punjac ali indikator da se baterija puni ne prestaje da radi vec preko 4 sata. Kontam da to bas nije normalno. Pre nje sam imao N79 koji se punio 2 sata u vrh glave. SW na 5800 je 21.0.025 i skinut je sa Orange mreze ako ista znaci.
AC/DC, mozda se dobio punjac,obod nis jel ima plavu lampicu sa strane ti punjaci su najveci shit,komsa je kupio to za njegovu n70 i nikada ne doceka kraj punjenja
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.