Nokia N95
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 07. Dec 2008. 00:49
- Kontakt:
Pitanje :
Na mojoj n95ici sam morao da promenim bateriju,vishe nije originalna,vec ona kineska...
Jedno vreme je sa tom baterijom radio normalno...
Hteo sam da upalim telefon,medjutim ekran je bio crn,tj samo je svetleo,sad vishe nece ni to...
pa sad dali je to do bateriji ili ???Ako mozete da mi pomognete hvala vam da se nebi vukao po servisima troshio vreme i novac!!! UNAPRED HVALA!
Na mojoj n95ici sam morao da promenim bateriju,vishe nije originalna,vec ona kineska...
Jedno vreme je sa tom baterijom radio normalno...
Hteo sam da upalim telefon,medjutim ekran je bio crn,tj samo je svetleo,sad vishe nece ni to...
pa sad dali je to do bateriji ili ???Ako mozete da mi pomognete hvala vam da se nebi vukao po servisima troshio vreme i novac!!! UNAPRED HVALA!
Pokusaj naci orignalnu bateriju (skokni do nekog servisa/prodavnice pa probaj) pa je stavi i vidi sta ce se desiti, ako i onda bude sve isto onda odradi sledece: Hard Reset -> ugasi mob., zatim u isto vreme drzi pritisnute tastere: zelenu slusalicu, taster 3, taster * i taster za On/Off dok ti se ne pojavi da odaberes drzavu. Ova procedura ce ti obrisati sve podatke iz telefona, ali moguce je da ce ti mob. ponovo proraditi.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Moras ga odneti u servis da ti oni utvrde gresku i daq ti "ozive" mob .
Iskreno da ti kazem ne znam koliko moze to kostati, jedino mogu nagadjati. Moguce je da ce to biti neka vrednost do 30e, mislim da ne bi trebalo da bude preko toga.
Da li je neko menjao masku na N95 i kakvi su rezultati? Moja je izgrebana jer su mi cesto kljucevi u istom dzepu pa sam konto malo da osvezim telefon, medjutim dosad na kojem god sam telefonu menjao masku jednostavno to nije to... Ili ima lufta, ili su tipke cudne, ili mozda treba vremena da se naviknem... Zanima me kakav je slajd sistem i tastatura, ako je neko menjao... hvala
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Kakva lepota, prosto pozelim da i sobu okrecim u ovakve tonove!
I da citiram dragu uzrecicu mr. Dannija: "A u pm"

I da citiram dragu uzrecicu mr. Dannija: "A u pm"

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
imam sledeci problem ...
kada mi stigne poruka, ne prikaze mi ono "1 new message" , i nemam ikonicu za novu poruku, a kad odem u inbox, tamo je nadjem kao neprocitanu..
help
kada mi stigne poruka, ne prikaze mi ono "1 new message" , i nemam ikonicu za novu poruku, a kad odem u inbox, tamo je nadjem kao neprocitanu..
help

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
belacxx1, imas temu o GPS u "Kaficu" - to je jedino mesto gde treba postavljati pitanja o GPS softveru. Medjutim nemoj traziti ni ocekivati linkove ka warez sajtovima ili uputstva za krekovanje.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
treba mi pomoc ..
pre nekog vremena sam instalirao anti virus i onda mi je telefon trazio reboot i kada sam ga restartovao nije hteo vise da se upali, dobijao sam poruku - phone startup failed contact the retailer.
uradio sam mu kompletan reset i on se upalio i posle i kada sam ponovo instalirao anti virus (drugi ne isti) desilo se isto i ja sam ponovo uradio reset telefona.
sada imam folder 'games' u koji ne mogu da udjem, ne reaguje, i kada probam da ga obrisem kaze 'unable to delete' . trazio sam folder preko x-plore-a i nema ga nigde.
sta je to da mi je znati? zna li neko? nemam n-gage u telefonu nestao je prilikom tih silnih resetovanja, izgleda je to ostalo od njega jer kada promenim temu onda stoji ikonica n-gage-a.
eto tako, moze pomoc?
da, imam najnoviji firmware
pre nekog vremena sam instalirao anti virus i onda mi je telefon trazio reboot i kada sam ga restartovao nije hteo vise da se upali, dobijao sam poruku - phone startup failed contact the retailer.
uradio sam mu kompletan reset i on se upalio i posle i kada sam ponovo instalirao anti virus (drugi ne isti) desilo se isto i ja sam ponovo uradio reset telefona.
sada imam folder 'games' u koji ne mogu da udjem, ne reaguje, i kada probam da ga obrisem kaze 'unable to delete' . trazio sam folder preko x-plore-a i nema ga nigde.
sta je to da mi je znati? zna li neko? nemam n-gage u telefonu nestao je prilikom tih silnih resetovanja, izgleda je to ostalo od njega jer kada promenim temu onda stoji ikonica n-gage-a.
eto tako, moze pomoc?
da, imam najnoviji firmware