Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

a koja je trenutna cena n97 na nasem trzistu?meni je jedan lik nudio zamenu n82 za n97 i da mu doplatim jos 250eura sto je po mom misljenju malo previse /a tel jos i nije bio nov
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

pa to ti je dosta realno.... n82 se krecej oko 180e polovan, +250= 430 sto je realna cena za n97.. mozda si moga oda se cenkas za 30ak eur... al sve u svemu to ti je to

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
Kontakt:

Post od krstin »

Posedujem ovaj telefon oko dve nedelje, pa da napisem neke utiske ukratko. Sto se tice samog software-a prilicno sam zadovoljan, nisam nasao neke mane, telefon radi super. Jedina stvar koja mi je zasmetala je problem oko Garmin navigacije, posto sadasnja verzija programa nije u potpunosti prilagodjena telefonu. Naravno to ce biti ispravljeno u sledecim verzijama i to je do Garmina.
Medjutim, mogu reci da sam se jako razocarao u ovaj telefon i u samu Nokiu. Mozda je to do mog primerka, ali mislim da su svi takvi. Kvalitet izrade definitivno nije na nivou. Telefon od 500 evra bi morao da bude mnogo kvalitetnije napravljen i sastavljen. Na prvi pogled je sve izgledalo super(koliko se moze ocekivati od telefona napravljenog od plastike), ali posle nekoliko dana koriscenja mogao sam da uocim prve probleme. Naime zadnji poklopac je poceo da krcka i da se krece, takodje baterija nije popunila sav prazan prostor, pa se i ona krece. Problem sa zadnjom maskom i baterijom sam resio sa umetnutim parcetom kartona i sada je sve u redu, ali kao sto sam vec rekao, za telefon od 500 evra i proizvodjaca kao sto je Nokia, to je nedopustivo! Osim ovog, prekidac za otkljucavanje se malo rasklimao, kao i zastitna vratanca za kameru. Nista strasno, ali... Mislim da su Nokie 5800 i N95 8GB, koje sam pre posedovao, kvalitetnije sastavljene. Toliko od mene, stvarno sam se razocarao u Nokiu. Pozdrav...

dacha
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Jan 2005. 21:20

Post od dacha »

Na pozadini imate one dve prečice za fb i za vreme... Ja kliknuo da udjem tu i onda izašo. Međutim fon mi je sve vreme priključen na net i stalno mi skida kredit.
kako da to ugasim? :S
Kada svoj život sredim, malo kad se smirim, i trudim se da živim od onoga što volim.
Bolji dani kada dodju, tada loši se zaborave, i samo lepi momenti u glavi se pamte!

Whiplasher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 04. Nov 2009. 15:04

Post od Whiplasher »

dacha@ klikni na to i drzi stisnuto dok ne izadje opcije remove. Mada koliko se sjecam ima negdje opcija da biras nesto (ne znam ni ja sta), da te ne konektuje. Mozda grijesim, pitaj nekoga iskusnijeg.

krstin@ na strani 45 imas objasnjenje kako da poklopac vise ne krcka. Ja uradio za 10sec i nemam vise problema sa poklopcem.

milkobgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Avg 2008. 19:09

Post od milkobgd »

dacha, pritisni opcije (na pocetnom ekranu) i ako imas precicu neke app koja koristi net onda ces u tim opcijama imati i komandu za njen ili njihov on ili offline

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ili jos bolja varijanta, opcije i ipocetni ekran u offline rezim.... isti sam problem imao i ja kad sam uzeo telefon :wink:

Wisost
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 29. Okt 2009. 00:25

Post od Wisost »

Ne znam koju si ti verzij uGarmina imao, ali ova poslednja je podržana i radi savršeno dobro, super izgleda, ne baguje, touch radi dobro, hvatam signal gotovo momentalno kada uđem u aplikaciju..
4 Krstin

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

garmin verzija 5.50 nije potpunosti prilagodjena n97...
landscape mode radi loshe, u portrait mode-u pregled mape prstom je ne mogu... tako da ima propusta :wink:

svabone77
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 22. Nov 2009. 01:45

Post od svabone77 »

Imam N97 ali nisam neki expert za racunare a ni za mobilne...s toga moram da zatrazim Vasu pomoc!!!
Da li mogu da gledam filmove na N97 i kako to da izvedem?? Jer treba da ih convertujem,u koji format,da ubacim neki player....???
Koristio sam Total video converter i od 7 filmova koje sam konvertovao samo 2 mogu da pustim na mobilnom i to oba domaca filma!!
Sta ra radim??? :smutny:
Pozz

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

svabone77, a da pogledaš malo po forumu ili te baš mrzi?
Ili opcija "Traži"?
Imaš čak i sve sažvakano ovde Linkovi ka korisnim temama i uputstvima
Ali... :dry:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

svabone77
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 22. Nov 2009. 01:45

Post od svabone77 »

Da,u pravu si ...mrzelo me da trazim!! Bio sam i umoran sinoc,malo i iznerviran jer sam prebacio convertovani film i nije hteo da ga otvori...a nisam znao da li ima tema na forumu pa sam resio da postavim.... hvala!!

misha
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 10. Apr 2004. 18:20
Kontakt:

Post od misha »

svabone77, i ja koristim total video cconverter, savrsen je! Treba da biras kategoriju formata za iphone, biraj mpeg4 i resen problem:D imam 19 filmova u telefonu i svi su gledljivi i savrsenog kvaliteta:D

btw, jedva cekam sledeci firmware, ovaj mi je ravno 5 puta bagovitiji od V12

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

definitivno ima bagova...
-slideshow kada se podesi na jedan dan ne radi
-kada se tel spoji preko GPRSa da bi updateovao vremensku prognozu vise se veza ne diskonektuje a ako se diskonektuje gubi se vremenska prognoza
-otkljucavanje i zakljucavanje je istripovano... kao i svetlo koje se pali i gasi prilikom istog :shock:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Mirko BGD, nije mi baš jasno to što kažeš za slideshow, pa za to baš ne mogu da tvrdim, ali za ostala 2 baga znam sigurno da ih ja nemam. Meni je v20 stabilniji mada je ostao problem sa ringtone (ovaj put samo za favourite kontakte). Svakako ovo sve može da bude još bolje, ali je svako bolje nego sa prethodnim firmware-ima:) Jedino što mi još uvek fali jeste mogućnost modovanja, jer hack još uvek nije pronadjen:(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

kako se stvari krecu, ne cini mi se da ce hack biti skoro :cry: :cry: :cry: za n86 je firmware izasao pre nego za n97 a od hacka nista... cak je ovde neko pominjao i e51 cini mi se koji nije hakovan... :angry:

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Mirko BGD, tako je za posl. sw E 51-ice leka (hacka) jos uvek nema,a bolje je da ti ne kazem kada je taj sw izasao... :(
U sustini je bolje da bude sto vise sw koji ne mogu biti hackovani jer ce se tada jos vise ljudi "zaloziti" za probijanje istog...Ima izvesnih pomaka i sa probijanjem ovih zastita,ali da ne dajemo lazne nade.
Mislim i nadam se da ce se naci neka rupa i na ovim novim softwerima jer se neki stvari na sw-u svarno ne mogu promeniti bez hacka... :dry:
A bez tih "stvari" telefon definitivno izgleda drugacije ma koliko to ne zelimo da priznamo. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Fox, u pravu si. Telefon izgleda mnogo drugacije da ne kazem bezvrednije... ako se nesto ne desi po ovom pitanju u skorije vreme, mislim da ce neki korisnici promeniti OS, evo recimo ja vec merkam Omniu Pro i HD 2...

milkobgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Avg 2008. 19:09

Post od milkobgd »

mirko bgd, garmin 5.60 ima sve opcije kao i na telefonima bez touch ekrana, doduse neke je zeznuto naci (npr, zadavanje krajnje tacke preko mape a ne unosom adrese). trebalo mi je bas dosta ceprkanja po programu

leki_bgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 24. Nov 2009. 16:19
Kontakt:

Post od leki_bgd »

Pozdrav svima..nov sam ovde,pa bih hteo da vam postavim par pitanja.
Planiram da za koji dan kupin n97 preko telenora..a posto koristim 064 karticu..a ne bih hteo da menjam u njihovu..kapiram da cu morati da dekodiram telefon..e sad, ako mi se ne daj boze nesto desi sa fonom i morati da ga nosim u servis..da li ce oni izvaliti da je tel dekodiran i da li se samim tim gubi garancija? mozdaa je i glupo pitanje..ali stvarno se minimalno razumem u telefone i tih stvari..pozz svima :)

Edit:
e da..i jos jedno pitanje..kada budem kupio kod njih tel, jel mi je automatski telefon apdejtovan sa svim tim sto je poslednje izaslo?

Izmenila Ninolina:: nemoj da pišeš postove jedan za drugim, već koristi opciju Izmeni. Pročitaj pravila foruma.

Odgovori