Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
- Kontakt:
Posedujem ovaj telefon oko dve nedelje, pa da napisem neke utiske ukratko. Sto se tice samog software-a prilicno sam zadovoljan, nisam nasao neke mane, telefon radi super. Jedina stvar koja mi je zasmetala je problem oko Garmin navigacije, posto sadasnja verzija programa nije u potpunosti prilagodjena telefonu. Naravno to ce biti ispravljeno u sledecim verzijama i to je do Garmina.
Medjutim, mogu reci da sam se jako razocarao u ovaj telefon i u samu Nokiu. Mozda je to do mog primerka, ali mislim da su svi takvi. Kvalitet izrade definitivno nije na nivou. Telefon od 500 evra bi morao da bude mnogo kvalitetnije napravljen i sastavljen. Na prvi pogled je sve izgledalo super(koliko se moze ocekivati od telefona napravljenog od plastike), ali posle nekoliko dana koriscenja mogao sam da uocim prve probleme. Naime zadnji poklopac je poceo da krcka i da se krece, takodje baterija nije popunila sav prazan prostor, pa se i ona krece. Problem sa zadnjom maskom i baterijom sam resio sa umetnutim parcetom kartona i sada je sve u redu, ali kao sto sam vec rekao, za telefon od 500 evra i proizvodjaca kao sto je Nokia, to je nedopustivo! Osim ovog, prekidac za otkljucavanje se malo rasklimao, kao i zastitna vratanca za kameru. Nista strasno, ali... Mislim da su Nokie 5800 i N95 8GB, koje sam pre posedovao, kvalitetnije sastavljene. Toliko od mene, stvarno sam se razocarao u Nokiu. Pozdrav...
Medjutim, mogu reci da sam se jako razocarao u ovaj telefon i u samu Nokiu. Mozda je to do mog primerka, ali mislim da su svi takvi. Kvalitet izrade definitivno nije na nivou. Telefon od 500 evra bi morao da bude mnogo kvalitetnije napravljen i sastavljen. Na prvi pogled je sve izgledalo super(koliko se moze ocekivati od telefona napravljenog od plastike), ali posle nekoliko dana koriscenja mogao sam da uocim prve probleme. Naime zadnji poklopac je poceo da krcka i da se krece, takodje baterija nije popunila sav prazan prostor, pa se i ona krece. Problem sa zadnjom maskom i baterijom sam resio sa umetnutim parcetom kartona i sada je sve u redu, ali kao sto sam vec rekao, za telefon od 500 evra i proizvodjaca kao sto je Nokia, to je nedopustivo! Osim ovog, prekidac za otkljucavanje se malo rasklimao, kao i zastitna vratanca za kameru. Nista strasno, ali... Mislim da su Nokie 5800 i N95 8GB, koje sam pre posedovao, kvalitetnije sastavljene. Toliko od mene, stvarno sam se razocarao u Nokiu. Pozdrav...
Na pozadini imate one dve prečice za fb i za vreme... Ja kliknuo da udjem tu i onda izašo. Međutim fon mi je sve vreme priključen na net i stalno mi skida kredit.
kako da to ugasim? :S
kako da to ugasim? :S
Kada svoj život sredim, malo kad se smirim, i trudim se da živim od onoga što volim.
Bolji dani kada dodju, tada loši se zaborave, i samo lepi momenti u glavi se pamte!
Bolji dani kada dodju, tada loši se zaborave, i samo lepi momenti u glavi se pamte!
- Whiplasher
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 04. Nov 2009. 15:04
dacha@ klikni na to i drzi stisnuto dok ne izadje opcije remove. Mada koliko se sjecam ima negdje opcija da biras nesto (ne znam ni ja sta), da te ne konektuje. Mozda grijesim, pitaj nekoga iskusnijeg.
krstin@ na strani 45 imas objasnjenje kako da poklopac vise ne krcka. Ja uradio za 10sec i nemam vise problema sa poklopcem.
krstin@ na strani 45 imas objasnjenje kako da poklopac vise ne krcka. Ja uradio za 10sec i nemam vise problema sa poklopcem.
Imam N97 ali nisam neki expert za racunare a ni za mobilne...s toga moram da zatrazim Vasu pomoc!!!
Da li mogu da gledam filmove na N97 i kako to da izvedem?? Jer treba da ih convertujem,u koji format,da ubacim neki player....???
Koristio sam Total video converter i od 7 filmova koje sam konvertovao samo 2 mogu da pustim na mobilnom i to oba domaca filma!!
Sta ra radim???
Pozz
Da li mogu da gledam filmove na N97 i kako to da izvedem?? Jer treba da ih convertujem,u koji format,da ubacim neki player....???
Koristio sam Total video converter i od 7 filmova koje sam konvertovao samo 2 mogu da pustim na mobilnom i to oba domaca filma!!
Sta ra radim???

Pozz
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
svabone77, a da pogledaš malo po forumu ili te baš mrzi?
Ili opcija "Traži"?
Imaš čak i sve sažvakano ovde Linkovi ka korisnim temama i uputstvima
Ali...
Ili opcija "Traži"?
Imaš čak i sve sažvakano ovde Linkovi ka korisnim temama i uputstvima
Ali...

Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
definitivno ima bagova...
-slideshow kada se podesi na jedan dan ne radi
-kada se tel spoji preko GPRSa da bi updateovao vremensku prognozu vise se veza ne diskonektuje a ako se diskonektuje gubi se vremenska prognoza
-otkljucavanje i zakljucavanje je istripovano... kao i svetlo koje se pali i gasi prilikom istog
-slideshow kada se podesi na jedan dan ne radi
-kada se tel spoji preko GPRSa da bi updateovao vremensku prognozu vise se veza ne diskonektuje a ako se diskonektuje gubi se vremenska prognoza
-otkljucavanje i zakljucavanje je istripovano... kao i svetlo koje se pali i gasi prilikom istog

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Mirko BGD, nije mi baš jasno to što kažeš za slideshow, pa za to baš ne mogu da tvrdim, ali za ostala 2 baga znam sigurno da ih ja nemam. Meni je v20 stabilniji mada je ostao problem sa ringtone (ovaj put samo za favourite kontakte). Svakako ovo sve može da bude još bolje, ali je svako bolje nego sa prethodnim firmware-ima:) Jedino što mi još uvek fali jeste mogućnost modovanja, jer hack još uvek nije pronadjen:(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Mirko BGD, tako je za posl. sw E 51-ice leka (hacka) jos uvek nema,a bolje je da ti ne kazem kada je taj sw izasao... 
U sustini je bolje da bude sto vise sw koji ne mogu biti hackovani jer ce se tada jos vise ljudi "zaloziti" za probijanje istog...Ima izvesnih pomaka i sa probijanjem ovih zastita,ali da ne dajemo lazne nade.
Mislim i nadam se da ce se naci neka rupa i na ovim novim softwerima jer se neki stvari na sw-u svarno ne mogu promeniti bez hacka...
A bez tih "stvari" telefon definitivno izgleda drugacije ma koliko to ne zelimo da priznamo.

U sustini je bolje da bude sto vise sw koji ne mogu biti hackovani jer ce se tada jos vise ljudi "zaloziti" za probijanje istog...Ima izvesnih pomaka i sa probijanjem ovih zastita,ali da ne dajemo lazne nade.
Mislim i nadam se da ce se naci neka rupa i na ovim novim softwerima jer se neki stvari na sw-u svarno ne mogu promeniti bez hacka...

A bez tih "stvari" telefon definitivno izgleda drugacije ma koliko to ne zelimo da priznamo.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- leki_bgd
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 24. Nov 2009. 16:19
- Kontakt:
Pozdrav svima..nov sam ovde,pa bih hteo da vam postavim par pitanja.
Planiram da za koji dan kupin n97 preko telenora..a posto koristim 064 karticu..a ne bih hteo da menjam u njihovu..kapiram da cu morati da dekodiram telefon..e sad, ako mi se ne daj boze nesto desi sa fonom i morati da ga nosim u servis..da li ce oni izvaliti da je tel dekodiran i da li se samim tim gubi garancija? mozdaa je i glupo pitanje..ali stvarno se minimalno razumem u telefone i tih stvari..pozz svima
Edit:
e da..i jos jedno pitanje..kada budem kupio kod njih tel, jel mi je automatski telefon apdejtovan sa svim tim sto je poslednje izaslo?
Izmenila Ninolina:: nemoj da pišeš postove jedan za drugim, već koristi opciju Izmeni. Pročitaj pravila foruma.
Planiram da za koji dan kupin n97 preko telenora..a posto koristim 064 karticu..a ne bih hteo da menjam u njihovu..kapiram da cu morati da dekodiram telefon..e sad, ako mi se ne daj boze nesto desi sa fonom i morati da ga nosim u servis..da li ce oni izvaliti da je tel dekodiran i da li se samim tim gubi garancija? mozdaa je i glupo pitanje..ali stvarno se minimalno razumem u telefone i tih stvari..pozz svima

Edit:
e da..i jos jedno pitanje..kada budem kupio kod njih tel, jel mi je automatski telefon apdejtovan sa svim tim sto je poslednje izaslo?
Izmenila Ninolina:: nemoj da pišeš postove jedan za drugim, već koristi opciju Izmeni. Pročitaj pravila foruma.