Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Dostaje, Igore88, 60sec, itd, koji ti je ovo nalog po redu? Da li da te banujem odmah ili da sačekam da se zakačiš ponovo sa svima redom? Ili si se možda opametio? :uhuh:

gameforce, znam da je na stranim sajtovima reset podeljen na taj način ali to uglavnom unosi zabunu kod nekih ljudi jer misle da se *#7370# i reset pomoću dugmića razlikuju, a rade identičnu stvar samo na različit način.

Wicker Man, ne rizikuješ ništa. Zašto bi različito mišljenje bilo kome donelo ban? U suštini verovatno isto i razmišljamo samo treba shvatiti suštinu.

Poenta priče je da su ljudi gladni novih tehnologija ali nam se sve servira na kašičicu. Doduše, ne toliko sporo kao ranijih godina ali još to nije ono pravo. Baš to dovodi do toga da se ljudi razočaraju kad nešto novo dođe na tržište. Kompanije jako dobro znaju šta rade i sve je to isplanirano mnogo unapred. N97 je tehnički odlična spravica ali je softver, odnosno platforma postala lagano prevaziđena a Nokia se iz ko zna kojih razloga kilavi sa ispravljanjem propusta. Dakle, ne branim N97, samo se ne slažem sa tolikim pljuvanjem jer nije objektivno. Branim činjenicu da ima dosta ljudi koji su generalno zadovoljni ovim telefonom, kao što su neki od vas bili spremni da progutaju sve falinke pojedinih modela koji su u tom trenutku bili baš ono što su želeli. Premotajte film unazad i shvatićete da je sve ovo već viđeno i važi za sve proizvođače. Takođe treba uzeti u obzir i ko iznosi mišljenje, u koju kategoriju korisnika spada i šta je sposoban da uradi sa uređajem.

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 08. Dec 2009. 22:50

Post od Dostaje »

Miškoni, Opametio trazim oprostaj i povratak mog nika ;-) tada sam imao problema sa zenom i faxom morao sam se negde isprazniti ! :wacko: Mogu li zatraziti nicki Igor88bg nazad?

leki_bgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 24. Nov 2009. 16:19
Kontakt:

Post od leki_bgd »

auuu ala ste me svi preiskusno iskulirali..:))

ne znam dal imam trip ili je to fora sa tastaturom..neka slova slabije svetle od drugih..jel svima tako ili??

inace juce sam kupio tel

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

leki_bgd, postavio sam ti slike meni je sve jednako :wink:

leki_bgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od leki_bgd »

hvala video sam..ali zanima me za ove koje imaju normalnu n97 belu..ninolina odgovori ti molim te :))

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

leki_bgd, kod mene svi tasteri potpuno jednako svetle. A jel možeš to da slikaš? Jel baš velika razlika u osvetljenju? Jesi li kupio nov tel ili polovan?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

leki_bgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od leki_bgd »

ne verujem tj nema sanse da se to vidi na fotografiji. tacnije 2-3 slova slabije svetle.nov telefon.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

leki_bgd, sasvim je normalno da tasteri malo slabije svetle, iz prostog razloga sto se LED dioda ne nalazi ispod svakog dugmeta vec je par njih poredjano u delu ispod tastature
ja nemam taj problem... mislim ne svetle svi perfektno istom jacinom, ali sve je normalno... mozda si se istripovao... sa kojim tasterima mislis da imas problem?

edit:
evo ti kako bi sve to trebalo da izgleda:
SLIKA

leki_bgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od leki_bgd »

eee evo bas kao sto vidim na slici..slovo E malo slabije svetli u odnosu na ostala slova i broj 2 slabije svetli u odnosu na ostale brojeve bas kao meni..znaci to je tako..hvala puno :))

inace telefon je vrhunski..:))

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

informacija na koju sam upravo natrcao, mislim da ce biti korisna svim vlasnicima n97:

Dear updaters

Here’s the latest update on the N97 2.0 software status.

Using your PC to update
We have created new support content to help you have the smoothest update experience, and to help you get the most out of your device. See the Nokia N97 support pages for more details.

Software availability
We published an additional 60 variants this week.

Software roadmap
I can now confirm that the next release for the Nokia N97 is planned for mid-late December 2009. At this stage I cannot tell you exactly when it will be available, what it will contain, or which variants and operators will approve it.

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

inace da naglasim razocaran sam zvucnicima Toliko su jadni i slabi da je to uzas pored 6233 je prosto da zaplaces :cry:

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Miškoni, Ma salio sam se za ban.
Da,saglasan sam sa tobom sto se tice novih tehno. i njihovog serviranja u malim kolicinama.
Ono sto sam ja hteo da kazem jeste da je Nokia najvaljivala ekstra urejdjaj i stvaila visoku cenu, a dobili smo nesto sasvim drugo.Los hardver, ( neverovatno je na sta se sve ljudi zale,ponekad mislim da lazu) i opet softver sa mnogo "rupa" za koje se nokija uopste ne trudi da ih brzo ispravi.Ali dobro to ce, nadam se, doci na svoje mesto.
Ono sto se moze primetiti, jeste da definitvno se vise ne moze verovati Nokiji i njenoj N seriji,tako da kupovina u buducnosti njenih uredjaja, odmah po izlasku, mogu samo zagrizeni fanovi da cine i oni sa dubokim dzepom, kojima nece biti zao sto ce izdvojiti vecu sumu za poluproizvod.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Wicker Man gresis,Nokia se "stvarno" trudi da pokrpi sve rupe u Softweru,prvo sto su(i skoro jedino)odradili na novijim sw je da su onemogucili hack... :dry: :uhuh:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

A evo najavljeno je izbacivanje novog firmwarea za 10-15tak dana:) još uvek nisu najavili koje novine i izmene su u pitanju ali s obzirom da će uskoro izaći to govori da rade na ovoj platformi u starom ritmu:) kad dodje do v31 nadam se da će biti ispravljeni svi bagovi u software-u:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

leki_bgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od leki_bgd »

E znam da vas smaram..ali samo jos jedino pitanje..koje formate podrzava telefon sto se tice video spotova...

Wisost
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 29. Okt 2009. 00:25

Post od Wisost »

E ppl updateovao sam na v20... O užasa, na kraju mi je ladno pisalo software update failed... Srećom, upalio sam tel, i izgleda da je sve novo stavljeno OK... Radi kinetičko...

leki_bgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od leki_bgd »

Problem:

Konvertovao sam video zapis tj video spot u mpeg4 format..prebacio na telefon..i nece da mi pusti klip..sta da radim????

misha
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 10. Apr 2004. 18:20
Kontakt:

Post od misha »

leki_bgd, Total video converter, konverzija za iphone, mpeg4 format i resen problem.

Novi firmware za 10ak dana? Wow, nadam se da ce resiti ovih zilion bagova... btw, bas je 'simpaticno' sto u isto vreme ne mogu da drzim otvoren browser, music player i tech buzz widget:P

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

pored ispravljanja bugova, nadam se da ce omoguciti i hack... :)

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Mirko BGD, optimisticki nema sta... :D
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Odgovori