Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nijedna kompanija nece uraditi nesto sto ne ide njima,a i partnerima u prilog,tako da ce omoguciti hack,nema teorije,to mogu samo hackeri da urade. Nokia pravi mozda neke propuste,ali o tome vodi racuna,kao i ostali proizvodjaci.
misha, hvala ti puno..uspeo sam..e sad jos jedno pitanje u vezi toga..neke klipove(uglavnom one koji su vece rezolucije tj boljeg kvaliteta) kada ih konvertujem u mpeg4..seckaju..kako to da resim..i do cega je to?
pazi, ako ne omoguce hack, mnogi korisnici ce se otarasiti ovog telefona... iz prostog razloga sto se ljudima ne isplati da imaju moguconst modovanja na n95-8gb i drugim losijim telefonima, a na n97 nista. Polazim od sebe....
nego dal moze da se izvuce 400e za n97?
Mirko BGD, ko su ti "mnogi korisnici"? Hakovanjem i modovanjem se bavi najvise 5% korisnika. Zarada od prodaje softvera je mnogo veca nego gubitak tih (max) 5%. Sem toga sta tu gubi Nokia? Morali su prvo da kupe N97 da bi ga se posle resili.
Danas mu već 3 puta punim bateriju, mnogo se brzo prazni zato što mi se svetlo na displeyu ne gasi, iako ništa nisam dirao u podešavanjima?
Kako da podesim da se to svetlo gasi, a ne da stoji upaljeno non stop?
Kada svoj život sredim, malo kad se smirim, i trudim se da živim od onoga što volim.
Bolji dani kada dodju, tada loši se zaborave, i samo lepi momenti u glavi se pamte!
menu-settings-phone-display-light time-out-pa podesi na koliko vremena hoces....Ali i cim zakljucas telefon, displej ce se ugasiti. Nije valjda da tel drzis otkljucan cijelo vrijeme?
jel moze neko da mi kaze koja verzija garmina ide na ovu nokiu ? Evo vec dve verzije sam probao i stalno mi izbacuje gresku ( A supported install location was not found),a obe verzije navigacije sam puno puta instalirao na predhodni telefon (Nokia 5800XM) tako da nije do mene .... hvala ............... evo sad sam uspeo da instaliram ali kad ga otvorim nece da reaguje na NEXT a da biram jezike mogu...ima teske bagove,jel zna neko u cemu je problem?
Ninolina, brzo menaj post da ti ga gameforce ne izbriše jer objašnjavaš o programu u temi vezanoj za telefon
Nego da pitam da li neko zna koliko na crno košta n97 mini i da li se kod nje javlja onaj problem sa guljenjem sočiva koji se javio kod jednog broja korisnika klasične verzije.
Ninolina, hvala ) sad cu da probam sa tom verzijom...ma ja koliko se sad secam imam neku verziju 4.20 ili 4.30 .... ja sam to skinuo odavno i nisam imao nikakvih problema dok nisam uzeo N97 mini .......jel bi mogao da te zamolim da mi posaljes na mail ili preko PP ako imas onaj tutorial i gde su ti dati svi linkovi za instaliranje garmina 5.00.60 ,bio bih ti mnogo zahvalan
jerkann, ja sam nabavio svoju nokiu N97 mini tim putem (ukazala mi se prilika,nesto preko burazerovog ortaka) i izasla me je 260E (nova) a inace u radnji je 59000 ....tako da sam mnogo srecan,a telefon je mnoogo dobar
Izmenila Ninolina:: Nemoj pisati postove jedan za drugim... koristi opciju Izmeni...
Dostaje, mini mi se iskreno više sviđa ali nije mi jasna ista cena. manji ekran, manje memorije, a ista cena i isti proizvođač - pa to može samo u zemlji Srbiji.
jerkann, pa pazi mini je kvalitetniji daleko aparat socivo nema plastikicu preko ali je zasticeno od ogrebotina metalni poklopac baterije koji se mnogo lepse skida neko na obicnoj (Cupanjem) nekako mi je smekerskija mini verzija,mislim da su cene slicne samo zato sto oba imaju svoje prednosti jedan na spram drugog,mada cenim da je mini skup samo zato sto je svez
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.