Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

Nijedna kompanija nece uraditi nesto sto ne ide njima,a i partnerima u prilog,tako da ce omoguciti hack,nema teorije,to mogu samo hackeri da urade. Nokia pravi mozda neke propuste,ali o tome vodi racuna,kao i ostali proizvodjaci. :P
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

leki_bgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 24. Nov 2009. 16:19
Kontakt:

Post od leki_bgd »

misha, hvala ti puno..uspeo sam..e sad jos jedno pitanje u vezi toga..neke klipove(uglavnom one koji su vece rezolucije tj boljeg kvaliteta) kada ih konvertujem u mpeg4..seckaju..kako to da resim..i do cega je to?

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Leki pogledaj malo podesavanja u tom mp4 converteru sto imas,tamo mozes da podesavas hvalitet koji ce naravno da utice na velicinu klipa.... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

leki_bgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 24. Nov 2009. 16:19
Kontakt:

Post od leki_bgd »

znam..sve zivo sam prodzarao i ne secka mi tek kada smanjim kvalitet na minimum..ne znam stvarno do cega je to..

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

pazi, ako ne omoguce hack, mnogi korisnici ce se otarasiti ovog telefona... iz prostog razloga sto se ljudima ne isplati da imaju moguconst modovanja na n95-8gb i drugim losijim telefonima, a na n97 nista. Polazim od sebe....
nego dal moze da se izvuce 400e za n97?

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Mirko BGD, biće hak. samo malo strpljenja i pojaviće se sigurno kao i za predhodne firmware-ove. 400 je već mnogo za polovnu.

Wisost
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 29. Okt 2009. 00:25

Post od Wisost »

E ljudi, koliko slobodne memorije imate posle instalirane v20? Ja sam na v12 imao 10mb više :o

A mpri to nemam ništa novo instalirano... Katastrofa... Šta jede tih 128 rama?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Mirko BGD, ko su ti "mnogi korisnici"? Hakovanjem i modovanjem se bavi najvise 5% korisnika. Zarada od prodaje softvera je mnogo veca nego gubitak tih (max) 5%. Sem toga sta tu gubi Nokia? Morali su prvo da kupe N97 da bi ga se posle resili.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

dacha
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Jan 2005. 21:20

Post od dacha »

Danas mu već 3 puta punim bateriju, mnogo se brzo prazni zato što mi se svetlo na displeyu ne gasi, iako ništa nisam dirao u podešavanjima? :?

Kako da podesim da se to svetlo gasi, a ne da stoji upaljeno non stop?
Kada svoj život sredim, malo kad se smirim, i trudim se da živim od onoga što volim.
Bolji dani kada dodju, tada loši se zaborave, i samo lepi momenti u glavi se pamte!

Whiplasher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 04. Nov 2009. 15:04

Post od Whiplasher »

menu-settings-phone-display-light time-out-pa podesi na koliko vremena hoces....Ali i cim zakljucas telefon, displej ce se ugasiti. Nije valjda da tel drzis otkljucan cijelo vrijeme?

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11

Post od serbian-boss »

jel moze neko da mi kaze koja verzija garmina ide na ovu nokiu ? Evo vec dve verzije sam probao i stalno mi izbacuje gresku ( A supported install location was not found),a obe verzije navigacije sam puno puta instalirao na predhodni telefon (Nokia 5800XM) tako da nije do mene .... :uhuh: hvala ............... evo sad sam uspeo da instaliram ali kad ga otvorim nece da reaguje na NEXT a da biram jezike mogu...ima teske bagove,jel zna neko u cemu je problem?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

serbian-boss, verzije 5.00.50 i 5.00.60 provereno rade na N97ici :) koje verzije si ti instalirao?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Ninolina, brzo menaj post da ti ga gameforce ne izbriše jer objašnjavaš o programu u temi vezanoj za telefon :D :D :D

Nego da pitam da li neko zna koliko na crno košta n97 mini i da li se kod nje javlja onaj problem sa guljenjem sočiva koji se javio kod jednog broja korisnika klasične verzije.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

jerkann, koliko je meni poznato N97 mini nema zastitni poklopac kamere tako da je guljenje sociva od istog nemoguce... 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od serbian-boss »

Ninolina, hvala :)) sad cu da probam sa tom verzijom...ma ja koliko se sad secam imam neku verziju 4.20 ili 4.30 :wink: .... ja sam to skinuo odavno i nisam imao nikakvih problema dok nisam uzeo N97 mini :lol: .......jel bi mogao da te zamolim da mi posaljes na mail ili preko PP ako imas onaj tutorial i gde su ti dati svi linkovi za instaliranje garmina 5.00.60 ,bio bih ti mnogo zahvalan :oops:

jerkann, ja sam nabavio svoju nokiu N97 mini tim putem (ukazala mi se prilika,nesto preko burazerovog ortaka) i izasla me je 260E (nova) a inace u radnji je 59000 ....tako da sam mnogo srecan,a telefon je mnoogo dobar :D

Izmenila Ninolina:: Nemoj pisati postove jedan za drugim... koristi opciju Izmeni...

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Fox, u pravu si moja greška.
serbian-boss, ajde javi mi na PP gde si je uzeo i odakle si, jer to je baš povoljno

serbian-boss
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od serbian-boss »

jerkann, ma to sam dobio iz Ciriha.Lik je imao par komada ali je sve rasprodao u sekundi,sto je sasvim normalno posto je u pitanju cena od 260E

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 08. Dec 2009. 22:50

Post od Dostaje »

jerkann, kod nas je 370 na crno brate ;-) kao i obicna n97! ;-) moj savet ti je mini :-DDD

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Dostaje, mini mi se iskreno više sviđa ali nije mi jasna ista cena. manji ekran, manje memorije, a ista cena i isti proizvođač - pa to može samo u zemlji Srbiji.

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 08. Dec 2009. 22:50

Post od Dostaje »

jerkann, pa pazi mini je kvalitetniji daleko aparat socivo nema plastikicu preko ali je zasticeno od ogrebotina metalni poklopac baterije koji se mnogo lepse skida neko na obicnoj (Cupanjem) nekako mi je smekerskija mini verzija,mislim da su cene slicne samo zato sto oba imaju svoje prednosti jedan na spram drugog,mada cenim da je mini skup samo zato sto je svez :-D

Odgovori