Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Imam jedan problemcic na mojoj N73. S vremena na vrijeme se, bez nekog pravila, desava da kada telefon ode na stand-by i kada hocu da ga otkljucam, ekran nece da se upali. Vidi se samo ono "pozadinsko" svjetlo, kao kad se tek upali telefon. Isto se ponekad desi i kada tek ukljucujem telefon. Ima li neko ideju sta bi moglo biti u pitanju? Napominjem da je baterija relativno losa, svaki dan mora na punjenje. Unarijed hvala na odgovorima.
Šta mislite, da li n73me može da ,,izdrži" karticu od 4gb?Mislim micro sd, pa u adapter u mini sd.Update-ovao sam n73 pre 2 dana i sve ekstra radi...Samo još da uzmem veću karticu, imam 1GB, ali mi je to veoma malo...Čuo sam da postoje neki programi koji omogučavaju da se stavi kartica i do 8gb, a da je telefon čita bez problema...Hvala unapred
Obi, moze u njega i 16gb,ali ce ti tada telefon raditi kao puz...a za taj program prvi put cujem...
Mada kontam da bi sa 4 gb skroz ok radio,najbolje je da proveris kod nekog drugara koji ima toliku karticu
Imao sam isti problem ranije i popravku sam platio 10 e,tako da te verovatno nece izaci skuplje od toga.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
samo ti se olomeio mozda micro prekidac ja sam imao taj problem
i lepo rastavio fon i zalemio isti popravka me izasla malo vremena i racun za struju sto je potrosila lemilica
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
Uzeh jednu N73 jeftino.Bivsi vlasnik je instalirao F-secure antivirus,i sad cim upalim telefon trazi da se ukuca neki kod.Znaci cim se podigne sistem izbaci prozor da se upise kod.Poruke normalno stizu.Nemogu nikako da ga formatiram.Ni kad ga ugasim uz pomoc *,3 i zelene slusalice,a pogotovo pomocu *#7370#.Ima li neko neku ideju?
Bestboy ne mogu uopste da udjem u meni.Cim se podigne sistem,pojavi se veliki katanac na displeju i trazi da mu ukucam neki kod.
Fxgt naravno pri paljenju drzim te tastere,lapsus.Inace,mogu pozive da primam normalno.Da li bi update resio problem?
sto godina ga imam,nema zamerke sem male RAM,to me bas oduvek nerviralo,sve ostalo je ok.Promenio bih ga ali ne znam sta da uzmem...ovaj fon je legenda
pozdrav
da li je bilo price o netmonitoru,moja N73 verzija softvera V4.0812.4.0.1 da li se moze aktivirati netmonitor nemam ga u meniju a vidio sam da ga neke N73 imaju.
hvala
ugasio mi se tel i sad kad ga upalim pise ono normalno nokia nakon toga pojavi se "inicjalizacija telefona neuspjesna obratite se prodavacu"...u cemu je sad problem sta da radim????u pitanju je nokia n73
vlado890, moraces da uradis reset telefon tako sto drzis zelenu slusalicu, 3 i * istovremeno dok palis telefon. Obrisace ti se sve sa memorije telefona. Recimo eto da ti je pao sistem...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.