Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
bojan84, Opera mini je mnogo bolja za surfovanje nego taj fabricki pretrazivac. Samo, ako se odlucis na reset, onda ces izgubiti sve podatke sa telefona (imenik, sms, kalendar...).
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
bojan84, garmin navigacuju mozes da prekopiras na komp, ceo folder "garmin". kada formatiras samo kopiras opet na telefon i insataliras .sis fajl. ja tako radim kada formatiram karticu i nemam nikakvih problema sa garminom. sve se sacuva na ovaj nacin.
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
ono sto sam ja primetio da je tel malo brzi,installer je brzi,wifi stabilniji.Nokia nije izbacila changelog sto je ne profesionalno od njih.Bagovi koje sam ja imao su sledeci:cesto se desi da kad dobijem sms tel se restartuje,kad odem u power saver i selektujem preview,kad se animacija zavrsi i tel me vrati u podesavana pojavi se prozorcic i pise opening.............to je mene mucilo
Imam N95 8 Gb i update odradjen na verziju V 35.2.002. Problem se javlja kod slikanja fotoaparatom, naime, sharpness mi se svaki put automatski prebaci na normal (srednja opcija) bez obzira na to sto ja svaki put rucno prebacim na soft. Da li je neko iskusio slican bug ili je to mozda samo problem do mog telefona?
Poz
Poz
Svaki put kada pokrenes kameru postavljeno ti je na Auto profil i zato ti sve vrati na te podesavanja bez obzira sta si ti menjao. Imas tamo da izaberes User defined profil i da podesis sve kako tebi odgovara ali svaki put kada pokrenes kameru moras aktivirati taj profil, jer ce ti opet ucitati Auto podesavanja.
Mislim da tako nesto nije moguce, jedino ako ima neki patch za kameru ali nisam upoznat da li takav postoji.
Uvek se ucita Auto profil, pa onda ti moras izabrati User defined, a opet u njemu su sva podesavanja memorisana, tako da nemas mnogo klikcanja.
Uvek se ucita Auto profil, pa onda ti moras izabrati User defined, a opet u njemu su sva podesavanja memorisana, tako da nemas mnogo klikcanja.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 19. Okt 2007. 19:19
hteo sam da instaliram novi v35 software,sve lepo krene program prepozna telefon ,krenem da instaliram software ... onda dobijem error kaze da : izvadim bateriju , izvadim kabal od usb-a , da ubacim bateriju ,da upalim telefon (sva sreca nakon toga telefon radi savrseno ali software update nije ostvaren ) pokusao sam ovo nekoliko puta i isti problem
Da li neko moze da mi pomogne koji je imao isti problem, i da li se moze updatovati software
Da li neko moze da mi pomogne koji je imao isti problem, i da li se moze updatovati software
Nisam nista uradio tako da sam morao da nosim tel uservis!Vise puta sam probao ali nista!Zaglavi se na trecem koraku negde na 15% i nece 4 sata da mrdne,Odnesem tel u servis i objasnim sta se desilo i naravno kazu da ce pokusati da ga srede.Sutradan zovem momka iz servisa jel je trebao on da me zove i kaze ne mogu nista da urade sa mojim telefonom kao crkla je ploca!Da li je moguce da crkne ploca od nadogradnje novog softvera?Kakve veze ima plpca sa softverom?Pitao sam ga nekoliko pitanja na koja je poceo po malo da muca i reko pozvacu vas za 5 minuta.Kada me je pozvao rekao je da je uspesno sredjen telefon a da ploca nije crkla!Naravno nije mi stavio tu novu verziju vec onu koju sam vec imao i zanimljivo da je sve bilo u telefonu kao pre mog sexa sa telefonom!Kako?Naravno sve sam to platio 1.500 dinara jel sam hteo da ispadnem pametan a oni u servisu jedva cekaju da ti zbog gluposti napakuju jos po nesto.Pitao sam jel moze da mi malo sredi i slajder koji nije tako ni strasno raskliman?Rekao je moze a naravno nije ni pipnut!Kada sam pitao zasto kaze mora cela maska da se menja!Tako da mi je bilo sve jasno>Uzeo sam telefon i reko sam sebi plati magarce svoju glupost da ne bude jos gore!Eto nista mi nije jasno ali danas su svi serviseri!Ovo je Srbija !Pozdrav svima!!!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
ZokiKLIK, ne znam sta da ti kazem u vezi softvera. Nije mi jasno ni kako ni zasto ti je stao na 15% ali na svu srecu resio si problem. A sto se slajda tice, imas uputstvo na netu kako da ga zategnes i ne treba da se menja maska nego se samo maskica skne sa desne strane telefona pa se posle jednostavno vrati nazad.
Jel jos neko radio update?
Jel jos neko radio update?