Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ne moze se vratiti Prema tome , razmisli 2 puta prije nego uradis update : ) )
Ma pretpostavljam da ce brzo doci onaj koji ispravlja bagove...
E kad dodje, tad cu update uraditi
Jel moze neko da mi da link ili da mi ga posalje na pm, sajt na kom mogu da vidim sta ulazi u novi update telefona, tj sta je ispravljeno i dodato, ne samo ovog vec svih nokia? Hvala.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Ne znam za vas ali ja sam jako zadovoljan ovim update-om, stvarno dosta novosti ali kod mene nema toliko bagova tj. samo jednom mi se zapuco bas taj isti dan kad sam ubacio v40. Mozda da opet update-ujete softver?
@slavko101 ja bih ti preporucio JbakTaskMan samo potpises tvojim sertifikatom i sljaka ko blesav. Ima mnogo vise opcija od Handy Taskman-a (koristim ga vec nekih godinu dana prvo na E50, a sada i na 5800XM). Prilikom instalcije ce te upozoriti da nije za tvoj telefon ali se ne obaziri na to (kod mene radi i jos ne koristim poslednju verziju ja koristim 1.12 a poslednja je 1.18 koliko se secam), a uz sve program je besplatan. Zvanicni sajt http://jbak.ru
Jos jednom da pitam koliko se cekalo na verziji v31 za telenorove telefone?
@Dostaje, HD reset je crvena+zelena+kamera+paljenje??? ako jeste, u pravu si - nije mi pomoglo...a sta je "factory reset", tj kako se odradi i koje su mi posledice? je l' dovoljno da odradim prije toga backup preko pc suite-a?
Za moj product code ne postoji update (tel uzet u telenoru pre 6 meseci),pa sam odlucio da isti promenim. Koliko sam shvatio gubim garanciju,zar ne? ? Skinuo sam sa neta NSS,startovao program,ali nikako nece da mi nadje telefon,tj. kad kliknem na phone info,pa na scan,u donjem levom uglu mi se pojavi: scan for product...error! Da li neko zna u cemu je problem?
uspeo sam...sad samo da se odradi update
Poslednja izmena od Ceftriaxone u Sub, 16. Jan 2010. 21:29, izmenjeno 1 put ukupno.
@nnikola jesi li probao sa *#7370# koliko ja znam (provereno na e50) vrati sve na fabricka podesavanja (meni je obrisao sve poruke, ceo imenik, kalendar, podesavanja...)
jel moze neko da mi kaze zasto mi konstantno izlazi (na fonu i na kompu) da za moj fon jos nije update dostupan. koliko sam video po forumima za moj product code 0559054 Euro1 ALPS RED je dostupan,cak mi i na nokijinom sajtu izadje da mogu da update-ujem v4!! ali nsu kaze suprotno...u cemu je problem?
Da li vam se cini da se ekran,tj velicina prikazane slike na ekranu suzila posle update-a?Ne znam da li tripujemo ja i drugar ali i meni i njemu se cini kao da se prikazana slika na displeju suzila?!Jeste to minorno ali sam zbunjen Kazem opet,moguce da tripujemo.
Koliki vam je zapravo gap tj praznina izmedju plasticnog okvira displeja i prikazane slike?
Da li neko zna kako da namestim da mi telefon za koriscenje interneta koristi memorijsku karticu a ne memoriju telefona??
Naime, kad surfujem posle nekog vremena memorija telefona mi je popunjena i onda moram da brisem sve prethodno posecene stranice
Mozda je glupo pitanje, kako da isspraznim kes? Sto se tice opere,stavio sam je sinoc i fino otvara stranice,ali kad gledam neki klip na netu on pise memory full. Close some applications and then try again
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.