Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

ne moze se vratiti :) Prema tome , razmisli 2 puta prije nego uradis update : ) )
Ma pretpostavljam da ce brzo doci onaj koji ispravlja bagove...
E kad dodje, tad cu update uraditi :D

nnikola
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 23:13

Post od nnikola »

ima li sanse da saznam svoj Lock code za ovaj fon??? znaci promijenio sam ga iz 12345 u neki drugi, al sam zaboravio taj novi kod :oops:

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

nnikola napisao:ima li sanse da saznam svoj Lock code za ovaj fon???
Ja mislim da za to ide hard reset....

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 08. Dec 2009. 22:50

Post od Dostaje »

nnikola, nece ti na hd reset pomoci samo factory reset mada probaj ti i HD reset ;-)

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Jel moze neko da mi da link ili da mi ga posalje na pm, sajt na kom mogu da vidim sta ulazi u novi update telefona, tj sta je ispravljeno i dodato, ne samo ovog vec svih nokia? Hvala.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Ne znam za vas ali ja sam jako zadovoljan ovim update-om, stvarno dosta novosti ali kod mene nema toliko bagova tj. samo jednom mi se zapuco bas taj isti dan kad sam ubacio v40. Mozda da opet update-ujete softver?

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Zna li neko kako da proverim koliko mi je ram memorije zauzeto???Svuda sam trazio po tel gde to ima ali nikako da nadjem.

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

slavko101, slavko101, instaliraj handy taskman aplikaciju i tu ce ti pisati koliko ti je uzeto RAM-a.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

@slavko101 ja bih ti preporucio JbakTaskMan samo potpises tvojim sertifikatom i sljaka ko blesav. Ima mnogo vise opcija od Handy Taskman-a (koristim ga vec nekih godinu dana prvo na E50, a sada i na 5800XM). Prilikom instalcije ce te upozoriti da nije za tvoj telefon ali se ne obaziri na to (kod mene radi i jos ne koristim poslednju verziju ja koristim 1.12 a poslednja je 1.18 koliko se secam), a uz sve program je besplatan. Zvanicni sajt http://jbak.ru

Jos jednom da pitam koliko se cekalo na verziji v31 za telenorove telefone?

nnikola
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 23:13

Post od nnikola »

@Dostaje, HD reset je crvena+zelena+kamera+paljenje??? ako jeste, u pravu si - nije mi pomoglo...a sta je "factory reset", tj kako se odradi i koje su mi posledice? je l' dovoljno da odradim prije toga backup preko pc suite-a?

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Za moj product code ne postoji update (tel uzet u telenoru pre 6 meseci),pa sam odlucio da isti promenim. Koliko sam shvatio gubim garanciju,zar ne? ? Skinuo sam sa neta NSS,startovao program,ali nikako nece da mi nadje telefon,tj. kad kliknem na phone info,pa na scan,u donjem levom uglu mi se pojavi: scan for product...error! Da li neko zna u cemu je problem?

uspeo sam...sad samo da se odradi update
Poslednja izmena od Ceftriaxone u Sub, 16. Jan 2010. 21:29, izmenjeno 1 put ukupno.

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

nnikola, factory reset radis preko nss-a i uspesno sam to odradio na svakom telefonu ;-)

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

@nnikola jesi li probao sa *#7370# koliko ja znam (provereno na e50) vrati sve na fabricka podesavanja (meni je obrisao sve poruke, ceo imenik, kalendar, podesavanja...)

KodEx
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 20:28

Post od KodEx »

Molim za pomoc, ako ne mogu da apdejtujem preko NSU, Navifirm mi nije jasan gde i kako onda??? Informacija, please?

andrija93
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 15. Jan 2010. 14:14

Post od andrija93 »

jel moze neko da mi kaze zasto mi konstantno izlazi (na fonu i na kompu) da za moj fon jos nije update dostupan. koliko sam video po forumima za moj product code 0559054 Euro1 ALPS RED je dostupan,cak mi i na nokijinom sajtu izadje da mogu da update-ujem v4!! ali nsu kaze suprotno...u cemu je problem?

String Of Life
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 24. Feb 2008. 22:56

Post od String Of Life »

Pitanje za one koji su presli na V40:

Da li vam se cini da se ekran,tj velicina prikazane slike na ekranu suzila posle update-a?Ne znam da li tripujemo ja i drugar ali i meni i njemu se cini kao da se prikazana slika na displeju suzila?!Jeste to minorno ali sam zbunjen :) Kazem opet,moguce da tripujemo.

Koliki vam je zapravo gap tj praznina izmedju plasticnog okvira displeja i prikazane slike?

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Da li neko zna kako da namestim da mi telefon za koriscenje interneta koristi memorijsku karticu a ne memoriju telefona??
Naime, kad surfujem posle nekog vremena memorija telefona mi je popunjena i onda moram da brisem sve prethodno posecene stranice
ex ivan87

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

Ceftriaxone, pa brate prazni kes
;-)

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

@andrija93 zavisi gde si kupila telefon (ako nije bio u originalnoj kutiji zalepljen markicom postoji verovatnoca da ti je promenjen product code)

@Ceftriaxone u pravu je Dosaje, a mogo bi i da predjes na operu recimo operau mini 10 beta 2. Stranice se ucitavaju bukvalno kao na kompu

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Mozda je glupo pitanje, kako da isspraznim kes? Sto se tice opere,stavio sam je sinoc i fino otvara stranice,ali kad gledam neki klip na netu on pise memory full. Close some applications and then try again

Odgovori