Nokia N79

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
jazz
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 14:06
:: S7 Edge

Post od jazz »

Sale_M, znaš li da li hack ostaje nakon update-a, ili se mora ponovo instalirati? Da li si update radio preko "kabla" ili OTA?

de.marko, da li ti telefon izbacuje kakvu grešku prilikom pokušaja povezivanja ili...?

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

jazz, s obzirom da ovaj model podrzava UDP,hack ce ostati i posle update. 8)
A update mozes uraditi na bilo koji nacin,s tim sto treba videti da li je update dostupan preko OTA ili jos uvek ne.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

jazz
Mobil fan
Mobil fan

Post od jazz »

Hvala puno Fox :) proverila sam, update je dostupan preko OTA. Doduše, ja sam jako zadovoljna i verzijom 31.002, sve radi ok, pa se još uvek dvoumim da li da update-ujem. Pročitala sam na par mesta da su neki korisnici imali problema sa hvatanjem GPS signala nakon prelaska na 32.001, pa me zanimaju iskustva ostalih po tom pitanju :)

de.marko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 10:58

Post od de.marko »

@ jazz sredio sam to sa povezivanjem na net otisao sam u kafic gde postoji w lan i ukacio se tamo i sve je bilo ok.Ali sada ima novi problem kada se krecem kroz meni npr. aplikacije slika na displeju mi se pomera levo desno i menja boje tj javlja mi se "duga" na ekranu.Sta bi ovo moglo biti ili da opet uradim hard reset ili pravac servis?neki predlog i da li je neko imao slicnih problema?

jazz
Mobil fan
Mobil fan

Post od jazz »

de.marko, čini mi se da je u pitanju hardverski problem, preporučila bih ti da odneseš telefon u servis.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

jazz, ako zelis slobodno updatuj,hack svakako ostaje a iako uradis hard reset moci ces ponovoda ga hakujes uz pomoc najnovijeg HellOX2.0.3
Meni ovaj novi firmver sljaka vrlo stabilno a pomenuo sam vec da mi se cini da baterija sad drzi jos malo duze. :wink:
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

@Sale_M
da li ste imali problema sa ovim fonom,meni se zamrzava kad hocu poruke da tipkam
sad je poceo i na pozive....ova dva dana mi je cir proradio,a nemam kod sebe box da ga isfleshujem

jazz
Mobil fan
Mobil fan

Post od jazz »

Sale_M, da li si isprobao kako radi GPS sa novim sw? To me izuzetno zanima, jer ga često koristim.

skar, pokušaj da uradiš update software-a, za to ti nije potreban box :)

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

jazz, pa iskreno nisam bas siguran kako to funckionise,ovako sam siguran kad ga fleshem,ok sad da li znas mozda da li je neko imao slicnih problema....bem li ga,niko mi se nije zalio na n79.... :shock:

jazz
Mobil fan
Mobil fan

Post od jazz »

skar, ako imaš stabilnu WiFi konekciju to možeš uraditi telefonom, bez ikakvih kablova :) bitno je samo da ti je baterija puna. Pokreni Menu/Applications/SW checker, to je jednostavna ugrađena aplikacijica kojom skidaš i instaliraš najnoviju verziju sw. Podaci su ti zaštićeni tako da ne moraš praviti backup poruka, imenika, programa i sl.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

hmm kako se toga nisam setio ranije.....
nema veze probacu sutra da ga isfleshujem na najnoviju ver. pa cu ga njakati celo poslepodne
kontam da je do verzije softvera,mnogi su se zalili
javljam se sutra...pozz

Patos
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 18. Jan 2010. 05:19

Post od Patos »

apdejtovao sam N79 do v30.019 Nakon toga vise ne mogu.Pokusavam v32.001.Ako pokusam preko programa Nokia OVI izbacuje mi internal error (error in the software update package cofiguration).Ako probam preko PC suite izbacuje mi (the operating system is not supported).U medjuvremenu sam primetio da kada povezem telefon sa kompom i gledam slike ili prebacujem ili jos par nekih radnji,telefon se sam od sebe diskonektuje.To radi bas cesto.Cini mi se da je to pocelo da se desava od kad sam presao sa XP na windows 7,mada ne vidim zasto bi rekao da sistem nije podrzan.Nista mi ne pada na pamet.
Moze li iko da mi pruzi neki pametan savet?Hvala unapred.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

evo sad sam update swf i on se ponasa kao i sa starim...cim sam ga upalio zabagovao je,znaci ne verujem
kontam da je mozda fabricka greska,bas kao i ona na e71...ali sad cu da ga preko box-a isfleshijem pa cu da vidim,sve u svemu katastrofa :o :o

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

skar, tako je meni kocio,5 puta je fleshovan i nakon toga se opet isto ponasao,kod mene je bio od januara do polovine jula kada sam prodao-menjao za c510 uz doplatu prema meni....
Posle svega sa symbianom jeza me hvata kada pomislim na taj os.... :shock: :shock: :shock:
D500&E71

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

pa stvarno nemam pojma,sta da mu radim izgleda da ne vredi nikakkav flesh
nego da im saljem djubre nazad,pa nek se oni bakcu...
radio 2 dana kako treba...telefon koji kosta 25000din...kupim bre 1208 i ne boli me glava

jazz
Mobil fan
Mobil fan

Post od jazz »

skar, ako update, box flash i hard reset ne pomažu bojim se da je to to... servis ili zamena ne ginu.

Patos, jesi li probao over-the-air update?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Patos, NSU ima problema sa radom na WIN 7. Medjutim, Nokia Beta Labs je izbacila NSU 2.4.3 beta koja navodno radi na WIN 7.
Skini i probaj Klik za download

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

jazz,pa skontao sam i ja,spakovao sam ga pa sutra pravac alpha copy
prvobitno mi se cinilo kao softverski kvar,ali sad vidim da je nesto ozbiljnije
sredio bih ga ja i kolega ali ne smem radi garancije

de.marko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 10:58

Post od de.marko »

Ja sam moj n79 odneo u servis i rekli su mi da ce mi se javiti tek za nedelju dana,do tada sam bez fona,ali samo da ga srede,nadam se.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

ma cim ga srede ja moj saljem dalje,ne volim kad mi neko prcka po fonu..radije cu uzeti polovan ali da nije otvaran

Odgovori