Nokia E71
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Vidim da si prepravljao poruku, a bio si pitao za NSU na Win 7 pa evo ga i odgovor. Nokia Beta Labs je izbacila NSU 2.4.3 beta koja navodno radi na WIN 7.
Skini i probaj Klik za download
Npr.: najnoviji apdejt za N82 je oko 125-130 mb cisto da imas okvirno koliko treba da skida. Apdejt traje oko pola sata.
Skini i probaj Klik za download
Npr.: najnoviji apdejt za N82 je oko 125-130 mb cisto da imas okvirno koliko treba da skida. Apdejt traje oko pola sata.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Meni je na e71 takodje 300,ali kad sam je uzeo bio mi je power saver koji zeza,ali u ovom slucaju radi sve je ok i ja se pitam sta je tu fora,radio je ceo dan sasvim noramalno,uzmem prebacim na now playing i on radi,vratim ponovo ovaj stari i on vise ne radi
,nesto je tu cudno.
Inace moje misljenje posto sam tri puta kupovao e71 ,prvi put belu,a onda dve sive,bela mi se od napred svidja monogo tastatura i sve,ali pozadi mnogo mi je lepsa siva,ona bela plastika je za moj ukus mnogo bela,tj.svetlo bela,da je malo tamnije bilo bi bolje,ali onda se ne bi uklopila sa prednjim delom...ali sve u svemu koja god i da se uzme,lepa je,ne moze da se pogresi.

Inace moje misljenje posto sam tri puta kupovao e71 ,prvi put belu,a onda dve sive,bela mi se od napred svidja monogo tastatura i sve,ali pozadi mnogo mi je lepsa siva,ona bela plastika je za moj ukus mnogo bela,tj.svetlo bela,da je malo tamnije bilo bi bolje,ali onda se ne bi uklopila sa prednjim delom...ali sve u svemu koja god i da se uzme,lepa je,ne moze da se pogresi.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Da Idzo,prepravio sam jer sam posle 2 min resio za win 7...U svakom slucaju hvala puno i bio bih ti jos zahvalniji u koliko bih mi pomogao da se resim tog dosadnog toncica u slusalici pri uspostavi veze.....Zapisti kada prikaze da je uspostavljena veza i strahovito me nervira,jer na svim do sada sam to gasio a na ovoj ne mogu pa to ti je///// 

Drugari,zamolila bih vas za malo pomoci....Imam nokiu E71,fw300,pa hocu da odradim update na 400....Imam problem sa netom,cesto mi puca,a cula sam da nevalja da se prekida update kada krene....Iz iskustva,ko je updateovao,da li moze da se skine update pa da se zatim instalira u tel ili mora direktno kako se skida tako da se i instalira,jer bojim se da ce mi puci veza u toku procesa i trt onda.....Vidim da ovaj IDZA razbija na forumu,pa bih ga zamolila za pomoc....

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Gooca prvo se skine na komp install pa tek onda ide na mob.nije problem jer je emni jednom pukao gprs kada sam skidao za e71 na nekih 60 posto.kada sam ponovo krenuo update on je nastavio da skida od tih 60 pa na dalje.znači samo je bitno da ga ne skidaš kada počne sa kompa na njega.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Znaci bitno je samo da ne pukne veza izmedju racunara i telefona dok on prebacuje u njega,naravno nakon 100% skinutog updatea na racunar....Samo mi kazite jos u kom rezimu treba da bude telefon kada ga prikacim na komp....Ugasen,ofline ili general....Hvala vam puno,divni ste...Cekam jos odgovor na ovo pitanjce pa da zapocnem....Kiss

gregor, posto ja nemam E71 vec N82 ne bih ti mogao pomoci oko tog zvuka pri telefoniranju tj. ne znam da li postoji podesavanje za to. Jedino sta mi pada na pamet jeste da mozes iskljuciti "Warning tones" pa da vidis sta ce biti. Za neki konkretniji odgovor ce ti morati pomoci neko ko ima E71.
Gooca, moze da se skine apdejt na komp. (offline paket sw-a) pa preko Nokia Care Suite-a ili Phoenixa da nabacis sw (za sada nisam probao ovakav nacin ali pokusacu kada budem imao vremena).
Ceo proces ubacivanja nove verzije sw-a uz pomoc NSS-a i NSU-a imas slikovito opisano ovde -> KLIK
Gooca, moze da se skine apdejt na komp. (offline paket sw-a) pa preko Nokia Care Suite-a ili Phoenixa da nabacis sw (za sada nisam probao ovakav nacin ali pokusacu kada budem imao vremena).
Ceo proces ubacivanja nove verzije sw-a uz pomoc NSS-a i NSU-a imas slikovito opisano ovde -> KLIK
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
sada sam probao nešto i slušao sve ja na e71 nemam taj signal za uspostalvjanje poziva.jedini bip koji mi se javi jeste kada mi se prekine navodno gprs usled poziva pa onaj ton da je došlo do prekida...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Gooca, nije ti bitan režim, podesi jezik na automatski i to je to (i uradi beckup, i obrati pažnju na memorijsku karticu- videćeš o čemu je reč kada budeš krenula da radiš update). gregor, ni kod mene nema tog tona, izgleda je to svojstveno tvom primerku. Jesi li radio update do sada, i ako jesi jel u obe verzije sw ton bio prisutan? Probaj da uradiš update, to bi trebalo da reši problem sa tonom, u svakom slučaju neće štetit telefonu. Meni je update trajao oko 20 minuta, nisam siguran za veličinu sw, mislim da je 115-120MB(moguće je da grešim, ali tu je negde), uostalom neka je i 140, pa šta... Da se nadovežem na Adijanov komentar o boji- imam slično mošljenje kao i ti po pitanju "bele"E71, mislim da bi joj jako lepo pristajala boja "slonove"kosti.
Poslednja izmena od banman u Pon, 18. Jan 2010. 20:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Da ga j....
Sada sam pokusao da ga updatujem....Posto mi je spor net,skidao je 114 mb updatea tacno 1h i 20min...I kada je trebao da se instalira,nsu mi izbacio da nema vezu sa uredjaje,da izvadim bateriju,pa usb,zatim da vratim prvo usb pa bat pa da na jedan sekund pritisnem taster za paljenje....Sve to sam i uradio ali nece....Smara me i dalje taj sat na power saweru koji kasni....Vidim u garanciji da je alpha copy uvoznik,pa cu potraziti nhihov servis pa nek se oni drndaju,jer je tel koriscen 7 dana.....

Imao sam nekada davno nokiu 6288...Kada sam je kupio,isto se taj ton cuo u slusalicitacno onda kada izbaci da je uspostavljena veza sa tim koga zoves....Tada sam nasao opciju i iskljucio,takodje kao i na n73 koju sam imao do pre neki dan,ali ova ubija u pojam,plus to sto baguje sa tim power sawerom....jbt,gledam juce na sat,,uuuu kako sporo prolazi vreme....on zakasnio 45 min...Koliko me smara,zavrsice sa 4-og sprata.....

- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
gregor, aj ne sekiraj se i ne gubi zivce.
jos ti je nepoznat fon , pa dok se malo priviknete jedan na drugoga!
ajd da ti pomognem. napisi mi kakva su ti podesavanja vezana za poziv, pa da proverim kod sebe.
i napisi kakva su ti druga podesavanja vezana za screen sejvere i ostalo.
samo lagano.
i ja sam imao n73 i znam koji je prelaz bio na E71.
jos ti je nepoznat fon , pa dok se malo priviknete jedan na drugoga!

ajd da ti pomognem. napisi mi kakva su ti podesavanja vezana za poziv, pa da proverim kod sebe.
i napisi kakva su ti druga podesavanja vezana za screen sejvere i ostalo.
samo lagano.
i ja sam imao n73 i znam koji je prelaz bio na E71.
Mrkixx,bravo JA....Useo sam da mu nabodem 400.prihvatio je sve,samo j....i ton u slusalici ce mi postati nocna mora....
Generalno je onda fora u podesavanjima...A sat na power saweru cu da pratim,ako i dalje kasni,onda nema sta,jedino fora moze da bude u podesavanju,ne moguce da me zeza ista stvar i na fw 300 i na fw 400...U svakom pogledu hvala vam puno na strpljenju...