Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Zamolio bih sve korisnike ove teme da je ne spamuju pričom o programima i nabrajanjem istih.
Kao što svi znate postoji tema za programe pa se tamo slobodno obratite.
Svaka sledeća poruka te sadržine biće brisana BEZ OBAVEŠTENJA!
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
nikoola napisao:telefon zna nekad da mi zakuje kada me neko pozove i javim se. Moram da vadim bateriju. Isto problem imami sa novim softverom.
Inace, to sa logovima je stara boljka
ma ja.... isti problemi, da nije toga fon bi bio savrsen !!!
znal' iko "lijek"?
do sada mi nikada nije zakovao od kako ga imam a fw je 400.napravio sam preko 130h razgovora i za sada blokada nikakva...a uz to je na netu non-stop...
ja kako sam ga nabavio a ima sigurno godinu dana svako toliko ako me neko zove blokira i nista ne radi dok ne izvadim bateriju odnosno sacekam neko vrijeme i on se sam restartuje i onda je sve ok .... samo da mi je ovo rijesiti i zadugo ne bih mijenjao telefon .... nemam pojma koji mi je fw i gdje pogledati ... u biti nisam ja nista ni instalirao na tel tek po neku aplikaciju al nista posebno
fw300xxx, nista ne blokira ako neko zove. ponekad mu samo treba malo vise vremena da se oporavi ako je onaj koga zoves zauzet. par sekundi se tada kao nesto razmislja i onda vrati na home screen.
ma nije da blokira ista nego telefon u trenutku kada neko zove zablokira i nijedna tipka ne radi sve dok se baterija ne izvadi odnosno dok ne prodje neko vrijeme pa se telefon sam restartuje
harera
ne blokira nista ali se zablokira o tome i pričamo. nekome se to dešava prilikom poziva, nekome očito ne. meni se to desilo samo jednom i to bukvalno prvog dana, kad sam probao da odgovorim na poziv telefon se zablokirao. posle vise nikad, u medjuvremenu sam ga i updateovao na 300fw i sve je i dalje sasvim ok, nikad se to nije ponovilo.
Nije do toga definitivno problem jer moja tasta to ne zna da ukljuci tako da je problem do mreze.Uskoro cu vam se pridruziti sa jednim crnim primemrkom nokie E71,ali moram da cekam dok mi ne stigne iz Nemacke.Samo ne znam da li je tel totalno crn ili mu je onaj metalni okvir siv.Video sam na slikama totalno crne primerke,a i one kojima je tasatura crna,a okvir siv pa sada ne znam kakav cu da dobijem.Meni se iskreno vise svidja onaj sa sivim metalnim okvirom,ali necu se ljutiti ako je i totalno crn
Već sam izneo svoj problem u temi posvećenoj "hack materiji", ali mislim da ni ovde nije totalno off postaviti samo pitanje(detaljan odgovor očekivati na drugom mestu)- jel neko haknuo e71 sa novim firmware-om, 400.xx?
ljudi jel ste pravili teme za ovaj telefon?
one ponudjene koje sam videla su mi bas ruzne i mrtvacke,
pa me zanima da li ste se okusali u kreiranju svojih tema?
jel onaj Carbide program podrzava teme za ovakav telefon?
Jel vam se desavalo da usled kucanja poruke iskljuci se svetlo na tastaturi i rek posle 10-ak sekundi se vrati?? To sam primetio da mi se desava i zeznuto je uvece kad kucam poruku,moram da sacekam tih 10 sek da bi mogao da vidim sta kucam Trazio sam podesavanja svetla ali nema za tastaturu nista..Jel imao neko slican problem i da li zna kako da ga resim?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.