Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 21:20

Post od aleksa87 »

Da li ce da izbace novi firmware za ovaj tel? :) Ili je sa ovim v40 zavrseno usavrsavanje ovog telefona? :chytry:
LG Nexus 4 16GB

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 16:25

Post od Wizards »

Da li neko zna kako da se ubaci neka slika albuma u Music Player? Hocu na primer da mi se vidi i slika albuma kad pustim neku ubacenu pesmu, kao kod onih fabrickih...
Da li je neko mozda uspeo to? :?
LG G2 black

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Taguj pesme i prikazivaće ti album art u muzičkom playeru, ja koristim Mp3 Tag program (naravno za kompjuter).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Pimpdude
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Feb 2010. 00:08

Post od Pimpdude »

Imam jedno pitanjce :-) Posto vidim da se u paketu sa Nokiom 5800 ne dobija taj stalak,interesuje me gde moze kod nas da se to nabavi? . . . U pitanju je ovako nesto . . . :wink:

Slika

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

Pimpdude, y
kao sto sam vec negde na predhodnim stranama napisao ja sam dobio stalak uz telefon a uzeo sam ga u telenoru. neznam samo sta ce ti stalak? ja moj nisam ni izvukao iz kutije.
sto se tice tvog pitanja gde mozes da nadjes da kupis, prosetaj malo po prodavnicama dodatne opreme za mobilne telefone. siguran sam da ces naci negde.

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

a jesi preobao ono klasika preko win-a da ni ides preko suita
ja uvek prebacujem preko win-a udjem u pc suite mod ali iskljucivo preko win-a prebacujem i sve je ok. :wink:
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Wizards, ako prebacujes muziku na fon u folderima a u folderu se nalazi slicica sa album artom,onda kad udjes u music player i ides u music labrary da listas pesme kliknes na pesmu ili na album i ides na options i imas dole album art i tu kad udjes pisace da li je izabrana ili nije slicica za taj album/pesmu ako pise da nema ni jedne slicice opet options pa change i tu nadjes slicicu koju oces da ti se vidi u music playeru kad svira taj album/pesma.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

HugoBoss
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 10. Mar 2010. 05:30

Post od HugoBoss »

da mi je samo znati shto mi je izbrisan post i account Oo...e ovako kada phon prikljuchim na mass storage izbaci mi windows da moram da formatiram H drive shto je memorijska od telefona al uvak kada pokusham izbaci da ne mozhe da je formatira, muziku i slike sam probao da prebacujem i preko ovi suita i wina ista pricha, chak i kad prebacim pesmu preko bluetootha mogu da je pustim dok je u poruci ali chim je snimim na memorijsku nece...

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wizards »

vanjuska, hvala ti puno! :wink: Bas sam hteo da mi neko detaljno objasni sta treba da uradim... Idem odmah da isprobam... :)

HugoBoss probaj da formatiras memorijsku preko telefona, znaci nadji u funkcijama telefona ''format''. Kako sam ja razumeo ti si probao samo preko PC-a da je formatiras ili? Ako nista ne pomaze izgleda ti je riknula memorijska kartica. :dry:

HugoBoss
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od HugoBoss »

Wizards, probao odradio sam format memorijske par puta i dzaba...prebacim pesmu ili sliku na memoriju telefona i sve radi, a kad to isto copiram sa telefona na memorijsku nece da radi...ne znam dal je memorijska poshto sam probao od drugara memorijsku i ista pricha, dok on moju kad ubaci kod njega sve radi...tako da kontam da je do telefona ili softvera shta mozhe drugo :wacko: ...iza baterije pishe made in hungaru...jebem ti telefon!

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od fxgt »

pa probaj fleshiovanje da odradis
a cek sta se desava kad aslikas sa fonom i te slike smesta na mem karticu jel isto izbacije da je ostecen fajl tj slika :?

HugoBoss
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od HugoBoss »

fxgt izbaci unable to open image...ma vracam ga u servis, nego ima li kakve veze shto je made in hungary ? :?

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od fxgt »

ne bi trebalo oj crveni 5800 je made in hungary i radi savrseno :oops:

aj bas javi sta su ti rekli u servisu :wink:

HugoBoss
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od HugoBoss »

ovo moje govno je plave boje...ocu nemash frke samo da se ne oduzhi, ako nishta drugo trazhicu da mi ga zamene ionako je star 2 dana :cry:

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wizards »

HugoBoss, nema to veze sto je made in Hungary... :uhuh: i moj je isto, a i vecina telefona...
ako imas garanciju odnesi ga u servis, a ako ne onda probaj da odradis apdejt softvera. To isto imas u funkcijama telefona. Mada ja mislim da je problem do samog telefona. Nemoj da se nerviras, inace su ovo dobri telefoni, ali ti ocigledno nemas srece. :dry: Neka ti ga zamene ili poprave, pa ces onda moci konacno da uzivas u telefonu.
P.S. I moj ti je savet nemoj posle bas svakakve gluposti da instaliras na telefon... samo proverene stvari. 8) Ajd javi sta je bilo... Pozz :wink:
LG G2 black

HugoBoss
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od HugoBoss »

Wizards, ja sam najveci baksuz chak mi se i ovo desilo sa ekranom dva tri puta http://www.youtube.com/watch?v=4vcBO9mKjYA al se telefon sam restartuje i onda radi normalno...javljam vam za par dana, ako ne potraje :/ pozz

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

u mene je Made in Hungary i nikakvih problema , ama bas nikakvih . FW mi je v31 , al eto ... Telefon radi savrseno ... jos malo pa 6mjeseci ... 8)

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Moj savet za sve je da NE instaliraju FW v40 jer ce tel poceti da baguje ne cesto ali hoce. Kod mene recimo dok sam imao v20, v31 ni jednom nisam imao problema sa tel da mi zabaguje a sada mi se vec desilo 2-3 put da je jedino vadjenje baterije pomoglo. Takodje dok kucam poruke u full qwerty mod cesto se pojavljuju neki pravougaonicici preko slova, verovatno bagovi, jeste da nista ne kvare a nestaju kada koristis slovo preko koga se nalaze ali to iritira posle nekog vremena. Znaci cekajte sledeci FW jer nista specijalno ne gubite do tada.

Wizards
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Wizards »

Hmm... steta sto Nokia nije napravila na svom sajtu da se mozes vratiti na svoju staru verzija ako hoces, ako nisi zadovoljan sa novom verzijom... :dry:
LG G2 black

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

slavko101, apsolutno se ne slažem s tobom. v40 je mnogo brži firmware od v31. takođe podržara kinetic scroll (bez koga je sve bilo malte ne glupo) i moju omiljenu funkciju menjanja tastature okretanjem telefona. takođe touch ima mnooogoo bolji response od predhodne verzije. naravno ima i neke negativne strane (isuviše su male i nebitne u odnosu na boljitak pa neću ni da ih navodim) ali ja lično nisam naleteo ni na jedan bug.
ovo sve je samo moje lično mišljenje zasnovano isključivo na ličnom iskustvu.

Odgovori