Nokia E71
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Pozdrav svima. Da li neko zna kako da namestim da čim mi se telefon upari sa BT handsfree uređajem pređe na "Handsfree" profil koji sam napravio? I još nešto, kako da podesim da se svi tonovi čuju samo u handsfree slušalici, mislim na zvono, poruku i sl..
Hvala svima u napred
Pronašao sam na stranim forumima da ljudi imaju isti problem, ali niko rešenje. Pronašao sam i da se pominje nekekakav Handsfree profile, ali niko ne spominje kako se on aktivira pa i dalje molim za pomoć.
Hvala svima u napred
Pronašao sam na stranim forumima da ljudi imaju isti problem, ali niko rešenje. Pronašao sam i da se pominje nekekakav Handsfree profile, ali niko ne spominje kako se on aktivira pa i dalje molim za pomoć.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Instaliraj Core player i mocices da pustis bukvalno svaki audio i video format.Sto se tice ovog sto je sa strane mreze pretpostavljam da to mozes da sredis ubacivanjem cictog sw koji ima isto product code.Moj tel je bio pravljen za englesko trziste pa je imao neke teme tog operatera i gprs podesavanja koja se isu mogla obrisati
Note IV N9100 dual
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
@VeNoM
najnoviju sam verziju skinuo i probao da instaliram. nije mi dio... a sa dotsis-a sam skidao ! znaci do telefona je
@@@ ponovo imam isti problem !!! ccc kako da rijesim ovaj problem ? btw. imam najnoviji software imali to ikakve veze !!! + je Vodafone
@toda 81
ok skinut cu taj player.
a gdje mogu naci "cictog sw" ? jel mi mozes porukom poslati upute
hvala
najnoviju sam verziju skinuo i probao da instaliram. nije mi dio... a sa dotsis-a sam skidao ! znaci do telefona je
@@@ ponovo imam isti problem !!! ccc kako da rijesim ovaj problem ? btw. imam najnoviji software imali to ikakve veze !!! + je Vodafone
@toda 81
ok skinut cu taj player.
a gdje mogu naci "cictog sw" ? jel mi mozes porukom poslati upute
hvala
Izgleda da je i na mom telefonu onaj problem sa skupljanjem prašine ispod ekrana...
Kako se rešava ta stvar?
Stvarno je iritantno što su na ovako kvalitetno sastavljenom telefonu od jako finog metala i plastike napravili tako gigantski propust sa prorezom između displeja i kućišta, kao i između tastera... Zaista nerazumljivo i krajnje bespotrebno - ako su napravili ovako kvalitetno kućište, mogli su i to da riješe!
Pozdrav!

Kako se rešava ta stvar?
Stvarno je iritantno što su na ovako kvalitetno sastavljenom telefonu od jako finog metala i plastike napravili tako gigantski propust sa prorezom između displeja i kućišta, kao i između tastera... Zaista nerazumljivo i krajnje bespotrebno - ako su napravili ovako kvalitetno kućište, mogli su i to da riješe!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Vincent,koliko dugo imas e71?Ja ga imam par meseci i prezadovoljan sam u svakom pogledu,ali nemam taj problem sa prasinom kao ti pa me malo plasi ta pomisao da se i kod mene moze javiti isti problem.Da li tel nosis u neoj futrolici i kakvoj?Ja nemam original futrolicu,ali imam mnogo bolju koja je od podebele koze i ima cicak preklop za zatvaranje
Note IV N9100 dual
toda81, onda kad sam ti javio sam je nabavio, dakle nekih dvadesetak dana... Ima je poprilično, po sredini ekrana čitavom dužinom (tj. širinom, vertikalno ide prašina). Telefon nosim u originalnoj futroli, koja mi se sviđa upravo zato što nema te preklope i zatvranja, već se telefon samo izvuče. A i dosta je tanka, što mi super odgovara. Znam da su ljudi ranije pominjali na forumu isti problem, tako da me strah da i tebe čeka isto... Sačekajmo nekog bolje upoznatog sa problemom da javi... Ne smeta mi to uopšte za rad, osim na suncu, kad se jedino vidi... Ali nervira!
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
i mene zanima,da li moze da se uopste skine maska u kucnoj atmosferi ili mora servis,meni se malo izgrebala tastatura,tj gornji taster iznad crevene slusalice,nije nesto strasno,ali sad malo prolazi svetlo pa sam mislio da skinem tastaturu i sa markerom presao sa unutrasnje strane. i da li neko zna da li ima da se kupi uopste tastatura negde?
Inace posto mi je komp zabagovao pre neki dan,e71 tek sad pokazuje kakav je mob,baterija izdrzi ceo dan,ali uz stalno koriscenje ono 24h dnevno,wifi,pozivi,msn,super je:)
Inace posto mi je komp zabagovao pre neki dan,e71 tek sad pokazuje kakav je mob,baterija izdrzi ceo dan,ali uz stalno koriscenje ono 24h dnevno,wifi,pozivi,msn,super je:)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
postoji li neki program za e71 koji može da kontroliše protok podataka na različitim konekcijama, recimo na gprs, wifi... da se postavi neki limit, na dnevnmom ili nekom drugom nivou...
sličnu stvar radi SPB wireless monitor, imao sam ga dok sam koristio omniu, problem je što ta aplikacija radi isključivo pod win mobile operativnim sistemom, trebalo bi mi nešto za simbijan...
sličnu stvar radi SPB wireless monitor, imao sam ga dok sam koristio omniu, problem je što ta aplikacija radi isključivo pod win mobile operativnim sistemom, trebalo bi mi nešto za simbijan...
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 21. Feb 2009. 17:52