Esu vam poznati simptomi,sta da mu radim
Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
imam problem pa molim za pomoc,uzeo sam 5800 XpressMusic prva crtica na bateriji mi drzi 24sata a ostalih 6 crtica 3 sata,probao sam da ga ne koristim preterano i ista prica.dal je to do baterije ili tel.
na njemu je nova verzija softvera ona 5.0
ne znam sta da radim da l da ga vratim ili da uzmem bateriju,hvala unapred
na njemu je nova verzija softvera ona 5.0
ne znam sta da radim da l da ga vratim ili da uzmem bateriju,hvala unapred
aleksa87, Meni radi normalno primanje poruka ali kad hocu da posaljem to traje i traje i nikako da se zavrsi, a to je mail od jednog slova sto znaci da je mali i da bi trebalo pa skoro trenutno da se posalje kao sto to cini hotmail, a podesavanja nisam cackao. Spomenuo si originalnu aplikaciju za Gmail. Jel si mislio na onu gde dobijas i virtuelnu tastaturu sa dugmicima i slovima?
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
koliko sam mogao da shvatim praktično najbolje nešto što bi se moglo terati iz msg direktorijuma tj email u mesage je nokia ovi mail.jedino mi to radi kako treba sve ostalo zna da zeza i to dosta.takoda sam samo extenziju promenio user je ostao isti i sada mejl šljaka bez problema a podešavanja su smešna.moja preporuka.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Imam problem sa mrezom i to samo na mts.Dok je bio onaj firmware v20 ja mislim sve je dobro bilo,svaki sledeci firmware mreza sve slabija,na otvorenom ima i to samo kad sam u gradu,cim zatvoren prostor odmah se gubi,a telenor stalno puna mreza.Jel ima jos neko ovaj problem,a ista situacija je i sa m-tel iz republike srpske kad sam tamo.TElefon sam kupio u Sloveniji.