Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
E tel je poceo da mi se restartuje sam od sebe, a pre toga dok je bio zakljucan pokazivao je kao da pritiskas neko od dugmica.
Esu vam poznati simptomi,sta da mu radim
imam problem pa molim za pomoc,uzeo sam 5800 XpressMusic prva crtica na bateriji mi drzi 24sata a ostalih 6 crtica 3 sata,probao sam da ga ne koristim preterano i ista prica.dal je to do baterije ili tel.
na njemu je nova verzija softvera ona 5.0
ne znam sta da radim da l da ga vratim ili da uzmem bateriju,hvala unapred
ako si kupio nov vracaj taj i trazi da ti daju drugi
naravno ako koristis normalno tel
ja neki dan 2 sata imao non stop upaljen ekran i gps pa mi tu famoznu 1 crticu skino tek sutradan
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
aleksa87, Meni radi normalno primanje poruka ali kad hocu da posaljem to traje i traje i nikako da se zavrsi, a to je mail od jednog slova sto znaci da je mali i da bi trebalo pa skoro trenutno da se posalje kao sto to cini hotmail, a podesavanja nisam cackao. Spomenuo si originalnu aplikaciju za Gmail. Jel si mislio na onu gde dobijas i virtuelnu tastaturu sa dugmicima i slovima?
za gmail aplikaciju odes na m.google.com (preko originalnog browsera) i ima da skines program! Inace tastaturica u programu je klasicna tastatura kojom pises i obicne poruke!
koliko sam mogao da shvatim praktično najbolje nešto što bi se moglo terati iz msg direktorijuma tj email u mesage je nokia ovi mail.jedino mi to radi kako treba sve ostalo zna da zeza i to dosta.takoda sam samo extenziju promenio user je ostao isti i sada mejl šljaka bez problema a podešavanja su smešna.moja preporuka.
ja sam jos ugasio za sva vremena te lampice on jos oce da mu svetle mozda je cool ali jako nervira i odvlaci paznju od samog ekrana stalno ti pogled ide ka dole
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT
Imam problem sa mrezom i to samo na mts.Dok je bio onaj firmware v20 ja mislim sve je dobro bilo,svaki sledeci firmware mreza sve slabija,na otvorenom ima i to samo kad sam u gradu,cim zatvoren prostor odmah se gubi,a telenor stalno puna mreza.Jel ima jos neko ovaj problem,a ista situacija je i sa m-tel iz republike srpske kad sam tamo.TElefon sam kupio u Sloveniji.
raso1, hard reset - iskljucis telefon, i istovremeno drzis crvenu i zelenu slusalicu i taster kamere i palis telefon, i on ce se resetovati bez trazenja sifre.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Nikola hvala na pomoći, reset uspješno odrađen. Mislio sam na onu šifru za resetovanje sa zvijezdicom i tarabom, ali i na ovaj način sam uspio. Telefon je ponovo u funkciji.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.