Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

gameforce, OK, nisam odmah shvatio... Rekoh bolje provjeriti za svaki slučaj... Hvala.
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ja sam na svoj n79 skinuo softver preko wifi-ja i kasnije ga instalirao i nista se nije obrisalo ama bas nista i jezik je ostao isti.Softver je bio velicine oko 11 m.b. Ovo je mozda i najbolji nacin jer i da pukne veza nista se ne desava skinuce se kasnije i tek kad se skine on te pita dali zelis sada ili kasnije da ga instalira.Ovo je sve isto i za e72 jer su oni symbian ftp2. :P

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Banehallow, проблем са кочењем при снимању видеа можеш да ријешиш тако што ћеш подесити да се клипови чувају у интерној меморији, јер је дефинитивно проблем до споре картице.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Izgleda da nam stize i bela 72-ka! :D
Info:
GSMArena
Nokia Conversations

Slika

Samo da nije ona luksuzna serija pa da bude skupa ko Vertu! ;)
Nokiina zvanicna stranica: KLIK

Dule87
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 20. Okt 2008. 01:47

Post od Dule87 »

E ova bela stvarno dobro izgleda,bas mi se svidja!Nekako je najelegantnija po mom ukusu! :wink: Napravice pravu pometnju! 8)
Samsung Galaxy S3 I9300

bojanz
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 15. Sep 2004. 00:57
Kontakt:

Post od bojanz »

Uzeo sam E 72 pre par dana i mogu da kazem da je telefon extra nisam se pokajao sto sam ga uzeo ( dvoumio sam se izmedju njega i N97 mini )
tel je exta odradjen nema krckanja i curenja svetla nigde kao sto ste prikazivali na slikama u prethodnim postovima ( bar na mom fonu nema curenja svetla )
juce sam instalirao najnoviju verziju softvera 031.023 i javio mi se problem
stalno mi izlazi na ekranu tj trazimi konekciju neku i kada izaberem konekciju i dalje isto se to pojavljuje. da li moze to nekako da se iskljuci ?
NOKIA E72 Black

mill
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 05. Jun 2008. 21:43

Post od mill »

Imam dva pitanja...prvo, na dnu glavnog ekrana mi stoji Activate Chart service (OVI)...kako to da uklonim? Drugo, hteo bih da definisem push mail na telefonu da dobijam mail sa mog gmail naloga, pa me zanima, u tom slucaju koliko ce mi skidati kredita kod nas/u roamingu? Hvala...

mill
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 05. Jun 2008. 21:43

Post od mill »

Ovo za chat service sam resio...e sad ostaje jos mail. Da li je neko definisao push mail na ovom ili slicnom telefonu? Koliko kredita skida ?

miljan_vb
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 24. Jan 2010. 18:17

Post od miljan_vb »

bojanz@ stalno ide na net jer proverama email sanduche.Idi u podesavanja email-a i skini opciju da sam periodicno ide vec samo kada ti naredis. :wink:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

IDzO, da, fenomenalna je :) Gotovo sam sigurna da ce cena bele biti veća nego crne :) Tako je sa svim modelima koji imaju belu varijantu :(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Samo su mogli od lepseg materijala da naprave ovu veliku povrsinu gde su dugmici za pozive i ova druga dva. Ja se najezim kad pipnem to :wacko:
ex ivan87

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Trebalo bi da bude skuplja prvenstveno, jer u fabrickom pakovanju dolazi drzac za mobilni koji se stavlja u kola, kao i BT slusalica. Tako da moguce je da ce razlika biti tu do 50e.

bpositive
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 16:35

Post od bpositive »

mill napisao:Da li je neko definisao push mail na ovom ili slicnom telefonu? Koliko kredita skida ?
Ja sam definisao na E52 push mail za hotmail nalog... Vrlo jednostavno, tel sve sam uradi preko wizard-a stim da (naravno) moraš biti konektovan dok wizz odrađuje posao... Ne znam za kredit jer skidam poštu preko wlan-a (kod mene kući non stop a u gradu znam gde su hot-spot-ovi pa se konektujem preko njih). Za push mail imaš topic... doduše nije skoro update-ovan ali možda nađeš nešto korisno za sebe...
viewtopic.php?t=8473

pcmilos
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 20. Jan 2010. 16:07

Post od pcmilos »

Jel ima negde kod nas da se kupi u beloj boji ? ili jos da cekamo... koliko sam video i cuo, sadasnja cena e72 skidanog sa mreze je oko 290e, pretpostavljam da ce beli bar u pocetku da kosta vise...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Jos uvek nema bele. Gledao sam na Nokiinom nemackom i italijanskom "on-line shopu" da je bela 72-ka u pretprodaji. Prvo se pojavila na azijskom trzistu i sada polako treba da dodje i u EU.
Ja je isto vijam pa se nadam da ce se ukoro pojaviti. :D

bpositive
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bpositive »

malo je off ali možda nekom nešto kaže... bela e52 je skuplja svega 5€ od sive (na nemačkom online shop-u gde ja pazarim svoje telefone)... ne vidim zašto bi kod e72 razlika u ceni bila veća...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

bpositive, trebala bi biti veca razlika u ceni, jer u pakovanju sa belom 72-kom, pored standardnih dzidzabidza, dolazi drzac za mob. i BT slusalica (slicica -> http://www.flickr.com/photos/katy_am/4628511535/ ). ;)

bpositive
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bpositive »

IDzO napisao:...dolazi drzac za mob. i BT slusalica ...
koliko sam ja čuo sada držač dolazi uz svaki e72, e52,... tel koji podržava ovi maps. ne znam za bluetooth sluške...

evo pogledaj ovde...
http://maps.nokia.com/services-and-apps ... -maps-main

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

bpositive napisao:ne znam za bluetooth sluške
White Edition Sales Package:
- Nokia E72
- Nokia Battery BP-4L
- Nokia High Efficiency Charger AC-8
- Nokia 4 GB microSDHC Card MU-41
- Nokia MicroUSB data cable CA-167 White
- Nokia BH-216 white Bluetooth headset
- Nokia Stereo Headset WH-205 White
- White pouch and strap
- User guide
- Eseries Experiences leaflet

Pogledaj sliku iz moje prethodne poruke i videces da se i na kutiji pored telefona nalazi BT sluska.

Odgovori