Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
LinunBG,siguran sam da se neces pokajati ako kupis ovaj tel jer je stvarno super,cak me je odusevila i tastura iako sam se bojao sto su tasteri sitniji za razliku od mog prethodnog tel,tj e61i;s tim sto je jedino steta sto su mu smanjili display,a sve ostalo je extremno unapredjeno,a za mene je posebno bitno sto ima veliku ram memoriju
ljudi, nece da mi pusti ton za novi e-mail! mejl stigne, pojavi se na ekranu ali ne zapisti nista... sve je podeseno kako treba... ajd ako neko zna... hvala
Jesi li siguran da u ti je kad udjes u postansko sanduce koje si definisao na primer google pa u opcijama za podesavanje E-mail settings, pa onda na User settings imas opciju New e-mail alerts stavljeno na on?Ili u tonovima kod Personalisation stavljenu neku melodiju u E-mail alert tone?
Imam jedan mali problem, ne mogu nikako da nadjem dve tacke : da otkucam kod poruka . Imam dugme na kojem su nacrtane dve tacke : zatim apostrof ' i tacka . E sad kad ja pritisnem skroz dole levo dugme i pritisnem ono dugme gde su nacrtana 3 znaka dobijem samo apostrof ' i tacku . a dve tacke ne mogu nikako da otkucam!!! Zna li neko gde gresim???
E ljudi, imam jedan problem Od skoro, kad god upalim kameru, pise IN USE BY ANOTHER APPLICATION. SVe samo pogasio, restartovao fon... Osim flash-a, ne znam sta jos da probam. Ima neko ideju?
kapoerista90, probaj staviti drugu memorijsku pa vidi sta ce se desavati. Pogledaj da li mozes pristupiti memorijskoj kartici, ako nista ne uspe odradi fles, ako ni to ne pomogne (kao sto je meni bilo i uvek je ispisivalo "memory card corrupted") odnesi mob. u servis da provere sta je "otputovalo".
Pozdrav svim forumasima. Pitanje jedno. U aplikacijama pocetnog ekrana/omogucene aplikacije ukljucio sam obavestenja vezana za kalendar. Medjutim, na pocetnom ekranu me uvek obavestava o stavkama kalendara (appointments) za "citavu nedelju" (tacnije za tacno 7 dana od danasnjeg dana). To znaci da ako je danas 21.jun, a ja imam sastanak 23.juna on ce mi na ekranu ispisati da nemam stavki za danasnji dan ali ce mi ispod ispisati da imam sastanak 23.juna. Ali ako memorisem sastanak za 01.jul na pocetnom ekranu mi nece ispisati taj sastanak. Interesuje me da li je i kod vas isto ovako? Da li je moguce podesiti da me obavestava samo za danasnji dan? Pozz
Mislim da to ima veze sa stavkama kalendara. Kad i ja zabelezim "sastanak" on se vidi na ekranu nekoliko dana unapred ali ako sastanak zapisem kao "memo" tog i tog dana u toliko sati onda se vidi na ekranu samo taj dan kao podsetnik
Imam jedan problem..neki video klipovi u mp4 formatu (uglavnom ubaceni sa drugih telefona, ne snimani mojim) ne mogu u isto vreme da mi otvaraju i zvuk i sliku.. Sta da radim i da li jos neko ima slicnih problema? Hvala unapred..
Ja bez problema pustam i klipove mnogo vece rezolucije preko core player-a i july player-a.Pre par dana sam ubacivao klipove Purasevica koje sam samo skidao sa youtube i super ide i slika i ton
ok, druga je stvar ako koristis neki drugi player, ja npr nekada skinem neku od epizoda serija koje gledam na telefon (mrzi me da ustajem do kompa) i odmah je tu i pogledam preko smartmovie playera i radi bez ikakvog seckanja
Ne znam da li ste videli, i mozda kasnim (dugo sam bio odsutan sa foruma) ali izasao je novi firmware za E71.
500.21.009
Ne znam koje su prednosti, upravo sam ga update-ovao pa cu se javiti
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.