Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ma znam ja to, ali ti kazem da posto sam ja uzeo telefon preko operatera, on nema opciju da se update-uje na najnoviju verziju softvera...pa sam zato zvao ove iz mobisa i alpha copy-ja da pitam da li bi mi oni legalno odradili update na najnoviju verziju, i rekose mi da nema problema i da je besplatno zato sto je tel u garanciji..
ma znam ja sve to...al reko kad vec imam garanciju, onda da proverim dal moze i legalno da se update-uje, i kao sto sam vec rekao, moze, ali je neophodno da se odnese do mobisa/ac..
a za odziv se slazem da moze bolje, ali smatram da je ekran ovog telefona jedan od boljih u klasi telefona koji koriste rezistivne ekrane
a za odziv se slazem da moze bolje, ali smatram da je ekran ovog telefona jedan od boljih u klasi telefona koji koriste rezistivne ekrane

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Mirko BGD, ne verujem da će v3.0 doneti nešto revolucionarno, kao što nije ni v2.0.. 
Ali... pitanje za sve vas koji koristite 97icu: Jeste li isprobali program koji sam pomenula na prethodnim stranicama? Pimp Juice 8 by Bronxboy? Ima nekoliko verzija i trebalo bi da ih isprobate koja vam najbolje radi u tel jer zavisi i od količine slobodnog prostora na C particiji.. Ja koristim verziju v18 24D Turbo
Zaista mi telefon leti
Može da se instalira i na nehackovan tel i da ga zaista veoma ubrza.
To vam je moj savet kao i još neki koje sam prethodno navela
Ukoliko sada niste zadovoljni tel, nakon instaliranja Pimp Juicea bićete sigurno 

Ali... pitanje za sve vas koji koristite 97icu: Jeste li isprobali program koji sam pomenula na prethodnim stranicama? Pimp Juice 8 by Bronxboy? Ima nekoliko verzija i trebalo bi da ih isprobate koja vam najbolje radi u tel jer zavisi i od količine slobodnog prostora na C particiji.. Ja koristim verziju v18 24D Turbo

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
Da, umeju drugi modovi da se sudare sa ovima koje i Pimp Juice ubacuje. Ako ste već našli instalaciju mogli ste i da pročitate uputstvo pri instaliranju..
Uklonite sve ostale modove koje ste do sada ubacili. Tek tada pokušajte instaliranje. I da, Mirko, taj mod za boot screen se definitivno sudara sa Pimp Juice, jer on u sebi ima i taj mod
ukloni ga i pokušaj ponovo instalaciju. Verujte, neće vam biti žao da se malo potrudite oko ovoga kad budete videli šta će uraditi sa vašom N97icom (naravno, u pozitivnom smislu)

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
koristim n95 8gb... ali je otisao skroz.. rasklimao se slajd, telefon je krenuo da mniogo baguje ( ne pomaze nista, ni hard reset ... ispao mi je par puta mislim da je zbog toga)...
hteo sam da uzmem preko telenora n97 mini, sa mojim paketom je 220 eura... ima sve sto mi treba .. i touchscreen ( koji bi probao) a i tastaturu kada mi zatreba ( za kucanje poruka itd)..
jel ima neko iskustva vezana za ovaj telefon ? ( razmisljao sam i nokia x6, ali me nervira jer nema tastaturu normalnu nego samo touchscreen)
hvala unapred
p.s. ovo sam postovao ovde jer kapiram da ima veze sa n97 ( jer je ovo samo mini
)
hteo sam da uzmem preko telenora n97 mini, sa mojim paketom je 220 eura... ima sve sto mi treba .. i touchscreen ( koji bi probao) a i tastaturu kada mi zatreba ( za kucanje poruka itd)..
jel ima neko iskustva vezana za ovaj telefon ? ( razmisljao sam i nokia x6, ali me nervira jer nema tastaturu normalnu nego samo touchscreen)
hvala unapred
p.s. ovo sam postovao ovde jer kapiram da ima veze sa n97 ( jer je ovo samo mini

- _______________________________________
Izmenio Miškoni:: Povedi računa o izražavanju!
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Ninolina
- Moderator
Layne_Staley, i mini i ona druga 97ica u biti su isti tel i razlike su male, tako da ok je što si ovde to pitao
Ja sam takodje sa 95ice prešla na 97icu i ja sam sa tel zaista zadovoljna, naročito nakon ovih modovanja koje sam gore spomenula
možda će te mnogi ovde i odgovarati od kupovine ovog modela, ali ovo ti je moje misljenje. Ako počneš da se dvoumiš oko dva ili više različitih modela, onda je tvoje pitanje za odeljak Poredjenje Modela pa tamo nastavi priču 

Pazi, ja sam moju n97 mini platio otprilike isto kao sto ces i ti, i smatram da je za te pare olicna telefon. Posto prelazis sa n95, neces imati problema da se navikens na os, jer je u sustini ista stvar. Sam telefon je odlicno odradjen, pogotovo zato sto ima prednji okvir i poklopac od celika, a i ostatak telefona je odradjen od veoma kvalitetne plastike, pa nema nikakvog krckanja.
Ne znam preko kog operatera uzimas telefon, ali ako je u pitanju Telenor, jedini telefon koj bi iz njihove ponude uzeo za te pare, pre n97 mini jeste Motorola Droid, tako da i nju pogledaj ako uzimas tel preko Telenora
Ne znam preko kog operatera uzimas telefon, ali ako je u pitanju Telenor, jedini telefon koj bi iz njihove ponude uzeo za te pare, pre n97 mini jeste Motorola Droid, tako da i nju pogledaj ako uzimas tel preko Telenora

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 08. Feb 2010. 17:14
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 08. Feb 2010. 17:14
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 29. Okt 2009. 12:49
koliko problema sa ovom N97.. mislim da nema kraja..uzas.
desava mi se da iskace iz mreze, pukne veza u toku razgovora, imam signal a nisam dostupan, signal varira, ne mogu cesto da pozovem nikog, samo pise connection error.
Fleshovao sam tel u servisu, zamenio moju sim karticu, ubacio drugu.. i nista se ne menja.
Jel imao neko slican problem???
desava mi se da iskace iz mreze, pukne veza u toku razgovora, imam signal a nisam dostupan, signal varira, ne mogu cesto da pozovem nikog, samo pise connection error.
Fleshovao sam tel u servisu, zamenio moju sim karticu, ubacio drugu.. i nista se ne menja.
Jel imao neko slican problem???
- Ninolina
- Moderator
Ne znam ljudi, ja ovakve probleme ni sa jednim primerkom 97ice nisam imala. A promenila sam 3 kom
doduše, koristim MTS karticu pa možda sa Telenorom stvarno ima problema
Ovo sa tastaturom mi se takodje nije dešavalo 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 29. Okt 2009. 12:49
- Ninolina
- Moderator
neletamtam, stvarno ne znam odakle ti toliko problema sa mrežom
Jesi li mu nešto radio, instalirao neku sumnjivu aplikaciju? Jesi li probao da ga resetuješ na fabrička podešavanja? Možeš to da uradiš ukucavanjem koda *#7370#
Ovim ćeš obrisati sve što se nalazi na memoriji telefona - kontakte, poruke, podatke u kalendaru, slike i ostalo. Zato pre reseta odradi backup podataka. Podaci sa mass memorije se neće obrisati na ovaj način, tako da te podatke ne moraš da backup-uješ

Ovim ćeš obrisati sve što se nalazi na memoriji telefona - kontakte, poruke, podatke u kalendaru, slike i ostalo. Zato pre reseta odradi backup podataka. Podaci sa mass memorije se neće obrisati na ovaj način, tako da te podatke ne moraš da backup-uješ