Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ninolina, ukoliko N95 8GB nema mogucnost da sacuva podatke posle apdejta, kao sto ima N82, svejedno je kojim ce redosledom odraditi format posto ce se posle apdejta ocistiti memorija telefona.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
griswold, bilo bi dobro da i pre software updatea uradiš i hard reset. Svakako će ti se sve vratiti na fabričko nakon updatea, ali ja sam ovako uvek radila
Znači, format mass memorije, pa hard reset pa software upadate
Odmah posle updatea softwarea možeš uraditi još jedan hard reset. Ukoliko su izmene u odnosu na prethodni firmware velike, ovo je takodje dobro da uradiš.
IDzO, N95 nema mogućnost da nakon updatea sačuva podatke, ali ukoliko prvo uradi hard reset, a ostavi podatke na mass memoriji pojaviće mu se "... Installing..." odmah nakon reseta i telefonu će trebati nekoliko minuta da se povrati. Ovo je samo redosled koji sam preporučila, jer je tako najbolje, a svakako gubi sve podatke..

IDzO, N95 nema mogućnost da nakon updatea sačuva podatke, ali ukoliko prvo uradi hard reset, a ostavi podatke na mass memoriji pojaviće mu se "... Installing..." odmah nakon reseta i telefonu će trebati nekoliko minuta da se povrati. Ovo je samo redosled koji sam preporučila, jer je tako najbolje, a svakako gubi sve podatke..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
kada ukucam *#7370#, trazi mi lock code. ja ukucam 12345 ali kaze code error. trazio sam na netu i nisam nasao resenje.
da li da ipak uradim hard reset na onaj drugi nacnin, da drzim ona 3 tastera dok je iskljucen telefon ?
p.s. telefon je polovan.tj kupio sam ga od prijatelja.,
edit: uradio sam sad to sa tri tastera, sada treba da biram region selection. da li da selektujem serbia and montenegro ?
hvala
edit (opet): zaboravite na gornja pitanja...
(posto neznam kako da izbrisem poruku)
da li da ipak uradim hard reset na onaj drugi nacnin, da drzim ona 3 tastera dok je iskljucen telefon ?
p.s. telefon je polovan.tj kupio sam ga od prijatelja.,
edit: uradio sam sad to sa tri tastera, sada treba da biram region selection. da li da selektujem serbia and montenegro ?
hvala
edit (opet): zaboravite na gornja pitanja...

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
dzipa, wifi ce raditi samo ukoliko je jacina signala iznad nekih 13-15%. Kad je signal slabiji desava se da ne samo da nece da se konektuje nego i da ne vidi mreze. Drugo sto moze biti problem kod tebe je da su zakljucane te mreze koje si nasao. Trece, meni se barem desilo da u Merkatoru u NS-u nisam mogao da se konektujem na otvorenu mrezu iz prvih 10 pokusaja preko Opere ali sam nakon toga uspeo kao i odmah posle toga kad sam stigao kuci. I cetvrto, imas temu dole u Kaficu o WiFi-u 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Pa sigurno da postoji neki prijemnik wifi signala nesto kao usb wirales ili wirales kartica ali to iako mora i dali uopste moze da se menja mora u neki servis. A dali on uopste vidi signal ili signal pokazuje ali nece konekciju da uradi. Probaj na nekoj drugoj mrezi da vidis kako ce se ponasati.
Moj n79 nikada se nece konektovati iz prvog puta ali kada po drugi put pokrenem brosver kotektuje se za sekund,tako radi na mom ruteru a probao sam na neki drugi konekcija ide iz prve,znaci probaj i ti mozda se i tvoj ruter zbunio.
Postavi pitanje u temi servisiranje mozda ces tamo pre dobiti neke informacije.
Moj n79 nikada se nece konektovati iz prvog puta ali kada po drugi put pokrenem brosver kotektuje se za sekund,tako radi na mom ruteru a probao sam na neki drugi konekcija ide iz prve,znaci probaj i ti mozda se i tvoj ruter zbunio.
Postavi pitanje u temi servisiranje mozda ces tamo pre dobiti neke informacije.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
dzipa, cisto sumnjam da nije nesto u redu sa wlan antenom u tvom fonu,jer je ona zalivena na plocu i nemoguce je da se fizicki ostetila ili slicno.Pre ce biti da n95 nije u potpunost kompatibilan sa tvojim ruterom kao sto sam ja imao slucaj sa tp linkovim ap-om.Plus ako ti telefon negde prepoznaje mreze znaci da je verovatno sa wlanom sve ok.Probaj na nekom drugom mestu,kod nekog drugara ili sl.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
kada se priblizim na 10cm od predajnika onda jedva nekako radi,ali cim se malo udaljim veza se raskida i obavestava me da nema wlana.Potom se na udaljenosti od par metara pojavi 100% signal???,ali konekcija je nemoguca,jer opet obavestava da nema Wlana i tako stalno i svuda.Znaci i ima ga i nema ali je konekcija nemoguca.Inace WLAN na n95 koristim vec godinu dana na nokijama,a i na trenutnoj neko kratko vreme,ali posle ubacivanja raznih aplikacija na sve sam posumljao,uradio reset ali nepomaze.Da li bi smeo da ga update-ujem na postojeci softver,a ako nesme zasto nesme?Hvala