Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

ne radi mi app. manager. da li neko ima neko resenje sem soft/hard reseta, jer nemam vremena da ponovo sve instaliram, hackujem...
ili ako neko zna neku aplikaciju koja zavrsava posao, bilo sta osim smart removera.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

I meni nije hteo da otvara menadzer app.posle ubacivanja novijeg softvera na n79,sve zaivo sam pokusavao,nalazio i neke slicne app...ali nije to to i onda sam jedne veceri pop......o i reset zatim ostao do 3h.ujutru i vratio sta mi treba.
Opet ti kazem to se meni desilo na n79 ali eto da ti napisem moje iskustvo.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

Uspeo sam da rešim problem. Kada sam izvukao memorisku karticu app manager je proradio. Uninstalirao sam sve aplikacije koje sam mogao sa telefona (mrzim aplikacije koje ne mogu da se instaliraju na memorisku) i sve je proradilo.
Poslednja izmena od snenad u Sub, 03. Jul 2010. 10:12, izmenjeno 1 put ukupno.

StefanUndy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 03. Jul 2010. 09:36

Post od StefanUndy »

Pozdrav svima!!
Kupio sam telefon pre nedelju dana i potrebna mi je mala pomoc.
Probao sam da instaliram Garmin navigaciju ali kada pokrenem kasnije aplikaciju samo mi pojavi onaj pocetni ekran garmina i odmah se iskljuci :wacko: .Ako je neko instalirao to na svom telefonu neka mi napise kako ide ta procedura?!
Naisao sam i na problem oko Wireless-a.Imam Wireless nalog na racunaru ali bi zeleo da koristim i na mobilnom.Zamolio bih vas ako moze neko da mi napise kako se podesava Wireless i Garmina kako da instaliram.
Hvala unapred!!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Postoji tema o GPS-u ( >>>KLIK<<< ) i prelistaj je posto ima korisnih informacija. Nemoj traziti uputstvo kako se instalira Garmin, jer to spada u domen piraterije, a piraterija i prica o warez sadrzajima je zabranjena na forumu.
Postoji i tema o WiFi ( >>>KLIK<<< ) i prelistaj je posto je bilo price i o podesavanju WiFi modema.

StefanUndy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 03. Jul 2010. 09:36

Post od StefanUndy »

E hvala puno!!
Izvinjavam se ako sam ovim postom ometao rad foruma ili tako nesto ali ogroman je forum i ne mogu da pretrazujem to po ceo dan.Ovako je mnogo lakse.Hvala !!

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 21:20

Post od aleksa87 »

Imam ovaj telefon skoro godinu dana i nisam provalio da li u music playeru moze da se napravi playlist-a nekog foldera koji sam ubacio na mem telefona? Znam da moze pesma po pesma ali da li postoji jednostavniji nacin da se ubaci ceo folder?
LG Nexus 4 16GB

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Nisam siguran da li moze tako iz telefona, al znam da ti ne bi bio recimo problem da pre nego sto ubacis folder u mobilni, da na racunaru napravis playlistu tog foldera i samo je stavis u taj folder koji kopiras u telefon i on bi trebao da prepozna playlistu i da se pojavi tamo na spisku playlisti.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Da, telefon prepoznaje .m3u liste napravljene u winampu. Tako sam ja ranije pravio liste. Sad nemam liste nego slusam muziku uglavnom po albumima... Album Art me naterao :))
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

aleksa87, instaliras powermp3 poslednja verzija je 1.17 u njemu imas genijalnu opciju play folder. nikad nisam razumeo zasto to nokia nikad nije ubacila u player, a koristio sam i s40 i s60 nokie. jedina stvar koja me nervira u powermp3-u je sto fali opcija add folder.

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od aleksa87 »

probao sam ovu metodu sa playlistom u formatu .m3u napravljenu u AIMP-u, tel prepoznao playlistu ali nije bilo ni jedne pesme u njoj.
Probacu da nadjem program powermp3...
Hvala
LG Nexus 4 16GB

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan

Post od vanjuska »

Cekaj jesi li kad si snimao listu snimio prvo na desktop recimo pa prebacio u folder ili si direktno snimio playlistu u folder u kom je data muzika?
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

salezinjo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 28. Feb 2010. 20:17

Post od salezinjo »

ljudi nasao sam na netu v50 koju je modovao neki lik, jako mi dobro izgleda. stavicu link, nadam se da nece biti problem. pozz
http://www.zzzzzzzzzzzzzz

Izmenio: IDzO
*Zabranjeno je kaciti sajtove na kojima se moze naci warez sadrzaj*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!

Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

wowzer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Nov 2008. 22:42

Post od wowzer »

Imam problem opet :disgust:
Kad ubacim pesmu neku pa odem na update library on je ne ubaci (ne pronadje :blinky: ), a pre mozda 2 dana je sve bilo normalno. Kad odem u File manager, pesma je u E, pa u Attachments, kao i sve ostale. Mislio sam da je to problem do pesme, ali sad koju god da ubacim nece da je ubaci :uhuh: Uzaaass :dry: Sta da radiiim? o.O Skinuo sam neki drugi music player, ali je skroz bezveze i bolji mi je ovaj u telefonu 100 puta :unsure:
Nokia 5800 XpressMusic + 16gb + Sennheiser MX460

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan

Post od vanjuska »

Ne znam sta tu problem moze biti, mozda se samo player zabagovao. Probaj da izvadis karticu napravis back up i uradis soft reset, mozda to resi problem.

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Ljudi vidite ovo: http://pnht.org/?p=172

Kompletan homescreen od i8910 Omnie sa widgetima :blinky: :o
A evo i video demonstracije: http://www.youtube.com/watch?v=9_Zlajuw ... r_embedded#!

Radi na v50, ali nisam siguran da li radi na v40. Ja nisam probao pošto imam v40, ako neko hoće da proba ima na linku gore link za download fajlova koji se ubacuju u kuvani FW. :) :wink:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od aleksa87 »

@vanjuska, napravio sam playlistu u folderu u kome je muzika na telefonu! Znaci sa pesmama iz telefona i playlista, zapamcena direktno u istom folderu

@wowzer, ne znam da li to ima neki uticaj, ali probaj da sve pesme stavljas recimo u folder "music" na mem. kartici ;)
LG Nexus 4 16GB

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 20:10

Post od Dymatize »

mozda ne pisem na pravoj temi ali posto je u pitanju xm5800 neka bude ovde ...pitanje je :
opera mini 5 vs opera mobile 10
prica ide ovako ... zadnjih 4-5 meseci koliko imam ovaj fon uzimam onaj paket od 50mb za 300dindzi,i iskljucivo koristim Opera Mobile 10 ... naravno kad god naletim na wireless koristim ga ...
e sad ... od pre neki dan,pa narednih mesec dana sam prinudjen da ne koristim taj dodatak (koristim novu karticu) pa moram da internet placam regularno i primetio sam da Opera Mobile dooosta skida kred,i to nisu neki flash sajtovi,nego poneki forum,portal,livescore itd ...
zanima me najpre :
1. gde vi vise koristite operu mini,a gde vise mobile
2. da li opera mobile skida vise kredita od mini,to sam primetio kod istog sajta da razlicito tarifira,ili sam umislio nesto :?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Dymatize, da, Opera Mobile definitivno skida mnogo više podataka nego Opera Mini. Ali jesi promašio temu, jer već postoji tema o Aplikacijama za S60 v9.4 tel, i ubuduće tamo postavi slična pitanja.. www.mobilnisvet.com/forum/viewtopic.php?t=17152

Ubuduće koristi opciju Traži i pročitaj pravila foruma...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 20:10

Post od Dymatize »

izvinjavam se :D

ide pitanje tamo gde treba ...

Odgovori