Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Strasno mi smeta sto mi se veza ne prekida kad sklopim telefon, i probam da instaliram slidehelper ili slidehangup ali uvijek mi kaze ,,datoteka je ostecena,,. Pokusao sam vise verzija i uvijek isto. Posto su fajlovi u sis formatu u menadzeru apl. sam stavio:
opcije za inst. softvera: sve
onlajn provjera sertif.: iskljuceno
Grijesim li ja nedje ili mi treba sertif. sa ovoga sajta www.opda.com ?
opcije za inst. softvera: sve
onlajn provjera sertif.: iskljuceno
Grijesim li ja nedje ili mi treba sertif. sa ovoga sajta www.opda.com ?
moze jedno pitanje, rodjakov telefon je kod mene, desavalo mu se da kad gurne slajd da se javi on mu prekine vezu i pocne da svira muzika, te ga je on jednom iz revolta tresnuo i poispadali su mu dugmici, nasao sam tastaturu i zamenio, medjutim sada mu par jako bitnih dugmeta ne reaguju ni najmanje, neki brljave tipa stisnes jedinicu i ono iskoce pet broja, tako je i sa osmicom... sta bi po vasem misljenju to moglo biti ?
- vlajko69
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 23:00
Pazi,kao prvo nemam ovaj telefon tako dugo da bih ga znao"u dusu",a drugo,tek juce mi je palo na pamet da ukljucim malu kamericu,neznam ni ja koji me djavo terao to da uradim,al' eto,pa me sad cacka,sta bi to moglo da bidne 
edit:sve gluposti sem hard reseta sam probao("prepeglao" sam software,soft reset i tako neke sitnice)...cisto da znate.

edit:sve gluposti sem hard reseta sam probao("prepeglao" sam software,soft reset i tako neke sitnice)...cisto da znate.
Mesto za Vasu reklamu
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ostaje ti samo jos hard reset da probas,a a,ko i posle toga budes imao isti problem najverovatnije ces samo u servisu moci da resis problem,mada mislim da ce ti hard pomoci.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ako moze neko da pomogne oko instalacije blacklista i full screen mamangera-a za ovaj tel,ja imam softver rm-421 v35.2.002,sve sto instaliram ili je istekao sertifikat ili neki takav problem,cuo sam za hakovanje telefona da bi otvarao sve sis i sisx aplikacije ali ja to ne znam najbolje da uradim pa ako neko zna da mi da neki savet bilo bi super.
- Evil_Zo
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
- Kontakt:
Imam ovaj telefon skoro tri godine i sada primjecujem da sve Java aplikacije jako sporo rade i stalno se zamrzavaju na po 3-4 sekunde (konkretno su u pitanju Gmail i Opera Mini 5.1). Mislio sam da to tako mora posto je model stariji ali kada sam poredio iste aplikacije na Nokii E71 i prastaroj 3250, sokirao sam se. Na oba telefona rade odlicno bez stucanja i komad brze. Ajde za E71 i nekako, ali bi od 3250 prosto morao brze da radi???
Razmisljao sam da uradim onaj reset telefona, pretpostavljam da bi to mozda pomoglo? E sad, posto ne bih volio da moram ponovo sve da podesavam i instaliram, da li mogu da uradim onaj backup/restore preko Ovi suite-a, a da taj restart ima nekakvog efekta? (brine me da kada poslije restarta budem radio backup da on ne vrati iste probleme sa sobom...)
Razmisljao sam da uradim onaj reset telefona, pretpostavljam da bi to mozda pomoglo? E sad, posto ne bih volio da moram ponovo sve da podesavam i instaliram, da li mogu da uradim onaj backup/restore preko Ovi suite-a, a da taj restart ima nekakvog efekta? (brine me da kada poslije restarta budem radio backup da on ne vrati iste probleme sa sobom...)