Nokia N95 8GB

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Maree91 obrisan tj izlizan sa one nalepnice ili pak onaj sa 06zvezdicama i tarabama ?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

fedja87
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 05. Sep 2007. 18:31

Post od fedja87 »

Ljudi, imam jedan problem, kada hocu da otvorim word dokumenta on ih ucita do kraja ali ih ne otvori, jel zna mozda neko u cemu je problem ? Hvala unapred

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

fedja87 koliko je velii dokumet i imaš li onaj ofis paket tj quick ili već kako se zove.do 100kb mi je lepo otvaralo mada jednom sam pokušao jedan od 2mb i nisam uspeo...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

fedja87
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 05. Sep 2007. 18:31

Post od fedja87 »

VeNoM ima preko 350 kb, nisam probao manji, bas cu sada, imam onaj quick office, on pise dokument se ucitava, i ucita ga do kraja i onda kaze fajl se nemoze otvoriti ? Malo mi je nonsence da n95 8gb ne otvara takve dokumente, a da na n70 sljaka fantasticno ?

zoki55
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 28. Jul 2010. 22:04

Post od zoki55 »

zanima me zasto kada ugasim telefon (n95 8gb) i ponovo ga upalim,pri tome ne vadim bateriju),
moram ponovo da podesavam datum i sat

duka_pg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 27. Jun 2009. 19:10

Post od duka_pg »

Strasno mi smeta sto mi se veza ne prekida kad sklopim telefon, i probam da instaliram slidehelper ili slidehangup ali uvijek mi kaze ,,datoteka je ostecena,,. Pokusao sam vise verzija i uvijek isto. Posto su fajlovi u sis formatu u menadzeru apl. sam stavio:
opcije za inst. softvera: sve
onlajn provjera sertif.: iskljuceno
Grijesim li ja nedje ili mi treba sertif. sa ovoga sajta www.opda.com ?

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

duka_pg,za pocetak napravi sebi sert. za taj IMEI i pokusaj da instaliras potpisane aplikacije. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

moze jedno pitanje, rodjakov telefon je kod mene, desavalo mu se da kad gurne slajd da se javi on mu prekine vezu i pocne da svira muzika, te ga je on jednom iz revolta tresnuo i poispadali su mu dugmici, nasao sam tastaturu i zamenio, medjutim sada mu par jako bitnih dugmeta ne reaguju ni najmanje, neki brljave tipa stisnes jedinicu i ono iskoce pet broja, tako je i sa osmicom... sta bi po vasem misljenju to moglo biti ?

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

kostadin, po mom misljenju jedino sto bi moglo biti da nije dobro namesteno,i da ces opet morati u servis...u kucnoj radinosti,ne verujem da ces moci ista da uradis! 8)
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

vlajko69
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 23:00

Post od vlajko69 »

Jedno pitanjce.Kada pokusam da pokrenem"use secondary camera" iz menija camere,izadje mi samo"unexpected error occurred,power off the device and restart".Updateovan je na najnoviji software.Sta da mu radim? :blinky:
Mesto za Vasu reklamu

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

vlajko69, a kag da ugasis pa upalis, sta se desava? :? Prvi put cujem da neko ima ovakav problem... To ti se desavalo i ranije tj od kad si apdejtovao ili se sad prvi put desava?

vlajko69
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od vlajko69 »

Pazi,kao prvo nemam ovaj telefon tako dugo da bih ga znao"u dusu",a drugo,tek juce mi je palo na pamet da ukljucim malu kamericu,neznam ni ja koji me djavo terao to da uradim,al' eto,pa me sad cacka,sta bi to moglo da bidne :?

edit:sve gluposti sem hard reseta sam probao("prepeglao" sam software,soft reset i tako neke sitnice)...cisto da znate.
Mesto za Vasu reklamu

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ostaje ti samo jos hard reset da probas,a a,ko i posle toga budes imao isti problem najverovatnije ces samo u servisu moci da resis problem,mada mislim da ce ti hard pomoci.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

vlajko69
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od vlajko69 »

Ajd' probacu i hard reset,javicu rezultate,nego kako da isproveravam dali radi "light sensor"koji je odmah do kamerice,na istom su fletu,mada je i zvucnik verovatno na njemu a on radi???Nesto mi tu nije jasno,dali je kvar hardverske ili softwerske prirode???
Mesto za Vasu reklamu

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ako mislis na senzor za tastaturu to je lako.Ako ti je svetlo ugaseno na tastaturi stavi prst na senzor i za desetak sekundi treba da se upali.

aleksaa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 03. Okt 2009. 15:58

Post od aleksaa »

Dva kratka pitanja.
Koliko je ovaj nov telefon (8GB) kosta kad se pojavio u evropi? :)

I od koje do koje godine je trajala proizvodnja ovog telefona?
Sony Xperia P

wicky
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 12:11

Post od wicky »

Ako moze neko da pomogne oko instalacije blacklista i full screen mamangera-a za ovaj tel,ja imam softver rm-421 v35.2.002,sve sto instaliram ili je istekao sertifikat ili neki takav problem,cuo sam za hakovanje telefona da bi otvarao sve sis i sisx aplikacije ali ja to ne znam najbolje da uradim pa ako neko zna da mi da neki savet bilo bi super.

djeno
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 16. Dec 2008. 19:34

Post od djeno »

Dešava mi se kada ugasim telefon i potom ga uključim ppromeni mi datum obično ide unapred , nema pravila da pokazuje za dva dana ili tri ili više ali uglavnom pokazuje netačan datum. Kako da rešim ovaj čudan problem? :(

djeno
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 16. Dec 2008. 19:34

Post od djeno »

Telefon je Nokia N95 8 gb, nisam napisao u prethodnom postu zato što sam smatrao da je ovo sekcija samo za taj telefon. Inače dali je još neko imao ovakav problem, ako jeste kako ga je rešio?
Pozdrav :)

Evil_Zo
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
Kontakt:

Post od Evil_Zo »

Imam ovaj telefon skoro tri godine i sada primjecujem da sve Java aplikacije jako sporo rade i stalno se zamrzavaju na po 3-4 sekunde (konkretno su u pitanju Gmail i Opera Mini 5.1). Mislio sam da to tako mora posto je model stariji ali kada sam poredio iste aplikacije na Nokii E71 i prastaroj 3250, sokirao sam se. Na oba telefona rade odlicno bez stucanja i komad brze. Ajde za E71 i nekako, ali bi od 3250 prosto morao brze da radi???

Razmisljao sam da uradim onaj reset telefona, pretpostavljam da bi to mozda pomoglo? E sad, posto ne bih volio da moram ponovo sve da podesavam i instaliram, da li mogu da uradim onaj backup/restore preko Ovi suite-a, a da taj restart ima nekakvog efekta? (brine me da kada poslije restarta budem radio backup da on ne vrati iste probleme sa sobom...)

Odgovori