Nokia X6

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ETF.Mickey valjda od dobavljača :P :P
generalno 32gb ima jaču opremu od 16gb tj one sluške i kao onaj servis za muziku ali to nije bitno.možda ljudi ne mogu da nadju jeftinije 16ice...
inače izašo je verzija 21 i kao ima sitnih poboljšanja...kao baterija mi traje malo duže...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

ETF.Mickey
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 16. Jul 2010. 12:19

Post od ETF.Mickey »

@VeNoM
a kakva je kamera? Da li ima automatski blic, ili samo ono svetlo koje moras rucno da ukljucis? Kakve su nocne slike?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ETF.Mickey kamera nije loša.sa obzirom da imam i n95 mogu reči da su kamere iste tj slične-veoma dobre.blic je automatika mada može da se isključi naravno.lep posao radi.noćne slike nisam probao jer za slikanje koristim h9.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 02:49
Kontakt:

Post od _Neo_ »

u poređenju sa N82 ima MNOGO loše slike, a što se tog novog sw tiče, meni to izbacivalo jedan dan, ali nisam update, nisam bio blizu WIFI-a, i posle me ništa ne pita, jel uopšte ima neke razlike?

i sad još jedno pitanje, u kom delu se menja WAP key za wirelles. AP na koji se kačim je promenio ključ, koji znam, ali ne mogu da ga promenim, svaki put mi kaže invalid WAP key, ali mi ne daje da ga menjam

Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.
Nokia 6300, N82, X6, Lumia 820 all in black

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

_Neo_,kod mene u podesavanjima postoji mogucnost da obrises odredjenu 'pristupnu tacku',zaista bi me cudilo da je to kod X6 drugacije odradjeno.
I da,nemoj pisati postove jedan za drugim,koristi opciju izmeni. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od _Neo_ »

i ja na N82 imam da obrišem AP, ali ovde to ne mogu da nađem, ne kapiram u čemu je fora :( ajde neko help help help F1 F1 F1

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

_Neo_, trebalo bi da je slično kao na N97ici. Ako jeste onda idi ovom putanjom Menu/ Settings/ Connectivity/ Destinations/ Internet... Tu bi trebalo da se nalazi to što tražiš... Obeleži wifi koji hoćeš da obrišeš.. Zatim u donjem levom uglu idi na Options i izaberi Delete...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

_Neo_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od _Neo_ »

hvala Nina. Baš sam jutros našao to i sad sam hteo da napišem da je baš tu to što tražim, znači dušu sam izgubio dok to nisam našao :-)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

_Neo_, nema na čemu... :) Važno je da si rešio problem... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Transporter
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 11. Apr 2007. 17:48

Post od Transporter »

Evo i ja da se oglasim :)

Kupio sam ga prosle nedelje, crni 16gb, nov u full-u bla bla

Nisam hteo touchscreen ali eto popustio sam, i usled nagovaranja od strane ortaka i ostalih da uzmem Iphone uzeo sam X6, zadovoljan sam skroz, kamerom posebno, baterija mi izdrzi 2 dana sto je super za moje koriscenje, imao sam i N95 i mislim da su ovde boje mnogo izrazenije i ostrija slika :)

Navikao sam se na kuckanje poruka relativno brzo, ostalo sve Nokia kao Nokia :D

Jedina zamerka je meni sto ne mogu da selektujem vise slika odjednom ili poruke kad prebacujem u neki folder moram svaku posebno da oznacim, to mi oduzima vreme i smara me u pm :lol:
Nisam nikada imao nista drugo osim Nokie, ali znam da recimo kod ortaka na SE ima opcija mark multiple, kliknes na fajl koji te zanima i send, prosto...
N95 8gb, 6310i

ETF.Mickey
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 16. Jul 2010. 12:19

Post od ETF.Mickey »

Pa kako ne moze da markiras svaku posebno i prebacis ih u zeljeni foleder? Evo upravo sam sad probao na svojoj X6 i hoce :)
Poruku ne mozes da markiras ako si vec u njoj, tj ako citas njen sadrzaj, ali dok npr. listas poruke u inboxu, onda mozes :)

Transporter
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 11. Apr 2007. 17:48

Post od Transporter »

Nisi razumeo, ne mogu vise odjednom tipa kliknem na opciju oznaci vise i onda samo klikces, ovako moras svaku da oznacis, pa opcije pa mark/unmark, pa mark i onda tako svaku, malo smara...
Fali mu CTRL :D
N95 8gb, 6310i

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

poprilicno je jadan u odnosu na npr.wildfire
potpuno razocarenje...
a sa obziorm da joj je cena jos nabudzena za 300+ kusur evra moze da se uzme bolji fon...
svakim danom sve vise razocaran u nokiu,a tek budjavi simbian da ne pominjem!!!! :shock: :shock:

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

symbian jeste 'budjav', ali nista manje nego wildfire sa svojom 240x320 rezolucijom ekrana na 3,2'. Ne shvatam kako su mogli da naprave nesto ovako neoravnotezeno, pa nek je hiljadu puta jeftin.
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

na wildfire-u jeste rezolucija ocajna,ali ne da se da toliko primetiti,cak i na tatoo mi je slika bila ok,
al je zato sto se tice konstrukcije,i brzine samog aparata mnogo bolji od x6,zao mi je jer sam hteo x6 za sebe da uzmem,ali sam se razocarao!!!
i nije wildfire jeftin jok,za 340e to je mnogo para za low budzet tel kako ga predstavljaju!!!!

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Мени је на 2,4" 240х320 на ивици, на 2,8" ме нервирало јер сам пиксел видео из авиона а на 3,2" могу само да замислим :lol:
Можда теби одговара то али мораш признати да се пиксели веде јер кад их ја видим на 2,4" на 20cm удаљености нема шансе да се не виде на 3,2". Ако их не видиш имаш проблем са видом :?

Dark Phoenix
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2010. 23:00

Post od Dark Phoenix »

uzeo sam pre neki dan u telenoru ovaj telefon. Pre ovoga sam 2 godine imao k800i, ovo mi je prvi symbian i mogu reci da sam poprilicno zadovoljan. Malo mi smeta sto skripucka poklopac baterije ali ne primecuje se mnogo. instalirao sam smartmovie player da bih gledao avi sadrzaj ali imam problem, bilo koji video da otvorim u njemu secka mi slika, i zvuk ali manje. Sve jedno da li otvaram mp4 koji savrseno radi u realplayeru ili avi sto sam ja ubacio svaki video secka..... Je li ovo generalno problem i kod vas ili moze da se resi, takodje preporucite jos neki player pa da vidim sta se desava...

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Za Smartmovie player ide i converter uz nove verzije, ako si skidao negde van u paketu, na sajtu LCG-a skini SM, pa posle extractuj samo converter.
Nokia Lumia 630

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Ja mislim da ce ti svaki veci fajl sjeckati ... Konkretno , za gledanje filmova koristi standardi player. Meni je okej .

Dark Phoenix
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2010. 23:00

Post od Dark Phoenix »

ali onda moram da konvertujem u neki drugi format ( mp4 npr ). Mislio sam da preko smartmovies mogu da gledam avi bez problema. Nema veze, onda cu konvertovati pa cu da gledam :)

EDIT: zaboravio sam da pitam odakle skidate aplikacije i igre, ako ne smeju linkovi ovde da se stavi posaljite mi na pm

Odgovori