Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
strosek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 15. Jan 2010. 18:17

Post od strosek »

ooo koliko sam se razočarao u ovaj fon :x
uzeo sam ga pre 2 dana, i shvatio da u odnosu na moj pređašnji-5800 nema nikakve prednosti....
-32gb, mooolim te, ja ni onih 8 nisam ispunio :)
-kamera, džaaba što je 5mpix kada se ono staklence izgrebalo (fon je star 4 mes)
-veći ekran u odnosu na 5800 nema neke prednosti, pošto je rezolucija ista, mogu odgovorno reći da je na 5800 kvalitetnija slika!
-querty, hmmmm sexy je...ali otvaram ga samo da se šepurim, ne zato što mi to zaista treba :lol:

ajd demantujte me pls???

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

strosek, zasto si onda menjao ? Mozemo da ti kazemo 5 razloga zasto si trebao da promeins i 5 razloga zasto nisi trebao.Odluka je uvek na tebi.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

strosek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od strosek »

ispalo mi jeftino :lol:
ali dobro....sad mogu da ga prodam pa da kupim novu 5800 :roll:
a nervira me-ne znam da li je kod vas isto tako-kinetic scrolin` kao da zaseckuje u porukama i po opcijama nekim...kod mene na 5800 šljaka to kao leptir

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 08. Dec 2009. 22:50

Post od Dostaje »

strosek, kineticko skrolovanje radi ali touch zeza opako kao i losa optimizacija samog SW sa hardverom.... 8)

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

strosek, jedina preporuka je da pokusas sa updatom softwera i nadas se da je nokia nesto u zadnjem firmware-u ispravila.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Citam zadnjh nekoliko stranica o ovom modelu i nemogu da verujem da se toliko ljudi zali na njega,ako je sve to istina za ovaj tel.onda je to ogroman minus za nokiju.Da se radi o nekom jeftinijem modelu to bi proslo nezapezeno ali napraviti udarni model sa ovoliko propusta tu nema opravdanja,a skoro svako od nas sanja da jednog dana ima ovakav telefon i kad das ovoliki novac a zatim dozivis sve ove probleme sta reci dalje....

strosek
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od strosek »

ja poslednji fw imam, touch je dobar, za nijansu bolji od 5800, ali provaljujem da sam procesor fona ne mozhe grafichki da izgura kinetic scrolin mouvements. hmmm
elem, nije to udarni model, nego srbi pa daj što skulje, da se vidi xD
hehe šalim se :D

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

strosek, naprotiv touch je los kao i losa optimizacija ... probaj touch na n900 i ako je rezistibilni ekran daleko bolje reaguje... Ruku na srce ja sam kupio foliju da se ne guli,ali koristio sam i druge i dosao do zakljucka da nije do zastitne folije vec same touch folije ;-) deksicom, da da brate realno meni je n97 mini najlepsa nokia trenutno daleko lepsa od klasicne a o kvalitetu da ne govorim... ali... Sw katastrofa kao i njegova optimicacija ali kao sto rece drugarica nina da se ne ponavljam ;-) Pozdrav druze moj savet ako vec dajes za tel 260 koliko je n97 nov dodaj jedno 90e i uzmi n900 koji je 350e mada nacuo sam da u NS ima za 320 no ne znam... Mozda da sacekas n8? razmisli....

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Dostaje, ma ne planiram ja da ga kupujem imam n79 i sanjim sam zadovoljan a buzet mi je takav da i ne planiram skorije da ga menjam a i sluzi me odlicno. Ali normalno je da me zaiteresuje kvalitet i funkcionalnost ovakvog modela pa zato i pratim sta se o njemu pise. Ti ovde spominjes neke stvarno niske cene n97 za 260 a pogotovu za n900 350 eu. Te brojke itekako izazivaju da se razmislja o njima.
Poz.. :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Zaista bih volela da znam gde to ima N97 nova za 260 EUR?

Svima koji imaju problema predlažem da isprobaju Pimp Juice sa prethodne strane. :) I da, treba se potruditi da bi ti tel radio kako treba. I verujte, moj zaista radi bez problema.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Ninolina, i moj :)
samo iam problem a internom memorijom, opet mi se smanjuje i to drasticno, imam svega 30ak mb slobodno :(
kako li ce tek biti posle instalacije ngage i jos nekih stvari ne smem ni da zamislim :(

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Da li aplikacije instaliras na internu memoriju ili na karticu ?

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

napalm death, na karticu, tj na mass memory naravno... ali bez obzira na to, svaka aplikacija mi ukrade po koji KB/mb od interne memorije :blinky:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Pa sistemski fajlovi svi idu na memoriju telefona. Zavisi koje aplikacije koristis i koliko ih imas ali ti one postepeno instaliranjem pune internu memoriju.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Mirko BGD,kolika je kolicina dostupne memo na C particiji posle flasha sw ?! :?
Da nemas mozda pro sa cache memo? :|
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

juce prekljuce sam imao slobodnih 50ak mb, ne secjam se sad tacno, danas imam oko 30ak :blinky: znaci za 7 dana treba da ocekujem poruku da je memorija puna i da obrisem neke podatke :blinky: :uhuh:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Kolik imas dostuopno memorije nako master resetiranja telefona ? Znaci kada ga izbrises.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Mirko BGD,kao sto i sam znas postoje fileovi koji se kod instalacija aplikacija pored toga sto aplikaciju instaliras na mass memo ili na MMC,smestaju na C particiju,ali su ti fileovi uglavnom minorne velicine (u 99% slucajeva se ti fileovi nalaze u C:\Sys\Hash) i nikako ne bi mogli da dovedu do tolikog "curenja" memo.
Definitvno postoji nesto sto ti "jede" memo,kao sto rekoh za pocetak proveri gde ti se "smesta" cache memo.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

Nina,ima,ima vec 2 mes je ispod 300e ;-) a n900,druze nacuo sam da moze u ns da se nadje za 320... No za to ne znam... 350 sam video da ima ;-)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Skoro sve aplikacije koje se instaliraju na kartici po nekoliko kilobajta ode i na memoriju telefona,to najverovatnije tako mora da bi one radile ali kada ih deinstaliras onaj deo koji je otiso na memoriju telefona nikad nemozes povratiti koliki je bio,to su ti ostaci programa koji zauzimaju memojiu a njihovo brisanje je moguce samo resetom.Postoji neki program koji je to regulisao valjda se zavao swis menager ili slicno ali nisam nasao da se neko hvalio sa njim.

Odgovori